ZAŽMURI & ZAMISLI

Vrata si ostavila odškrinuta, ulazim ne remeteći ritam tame, ostavljam odeću po podu dok kao lahor tanano koračam. Napokon sam stigao, tu sam. Ušunjao sam se polako sa prvim znakom zore u tvoj krevet, mazim te, dodirujem dlanovima, vehovima prstiju nespretno po prvi put opipavam tvoju kožu, tiho sa dahom se šunjam u udubljenju izmedju vrata i ramena i to na tom damaru ostavljam uzdah, vreo i nežan, drhataj, želje, tvoji mi otkucaji govore koliko, kako i gde. Nisi me očekivala ti ali tvoje telo jeste. U vazduhu miris tvoga tela, mirisi tebe lelujaju, mirisom, maštom, naravno igrom, nastavljam. Ti i dalje u snu, dok skidam polako, baš polako da te ne otrgnem od sna, smejem se svojoj smelosti, nazdravljam svojoj hrabrosti, omandujem pokretima, rovovska borba me čeka.Toplim jezikom prelazim preko tvog stomaka, ka malom prstu levog stopala, sada već treperi sve oko nas, znam budna si, osećam jer ne gledam, dodiri komanduju ne ti ne ja, tvoje ruke, parče kože koje si dotakla trese se od želje, usporavam pokret još tananije, prija, usporavam još više a tek je počelo, dahod dodirujem predeo gde se tvoj dlan završava a ruka počinje, ljubim dodire, jezik prati ritam tvojih otkucaja, naglim pokretom guraš me od sebe i kažeš, kontrola je sada moja, može. Može ali ovaj put lagano. Osećam tvoje ruke po vratu, grudima, ledjima, svom snagom legla si na mene, tako mirna, tako nemirna, osećam želju, očekujem ne očekivano. Ljubiš me bez milosti, grickaš mi vrat, tvoj pritisak popušta i ja okrećem se. Osećam tvoj jezik u mojim ustima, dah, koji je izronio iz reči, ježim se od bezobraznih, nadoplih ko bujica svojih pokreta. Dodirujem te prstima, prelazim tu granicu, fok bez srama, u usnoj duplji osećam kako nadolaziš još više od mogućeg, čujem aaahhhh, osećam pod jezikom podrhravanje, blizinu, ne stajem, nastavljam tom putanjom da grickam, ježš se od zadovoljstva, podrhtavanja su sve češća, grčevi ih prate, naglo bez predznaka da će pokreta biti, već si svom svojom težinom na meni, bespomoćan, ljubiš me, stomak, vrat, sva pohota uzavrela, osežaš moj ukus, slatkasto mističan ne proban, na trenutak zastaješ kako bi me mučila, vreo željan iščekujem momenat, stala si, mmmmm, završava se sve polako, neverovatno, neosetno, ritam bolji od reči. Dobro jutro.

Back