Zavođenje...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.670
Dragi muškarci, kako volite da budete zavedeni od strane žena? Da li volite direktno da vam se kaže šta se od vas očekuje ili više volite igre zavođenja? Šta vas osvoji na prvu loptu?

Dragi muškarci, kako volite da budete zavedeni od strane žena? Da li volite direktno da vam se kaže šta se od vas očekuje ili više volite igre zavođenja? Šta vas osvoji na prvu loptu?

Direktno da mi se kaže. Doživeo nekoliko puta, više puta propalo nego što je upalilo. Uglavnom je to zavođenje od strane žena nimalo u odnosu na broj mogućih muvanja.
"Šta vas osvoji na prvu loptu?"
Ženska put, tamna, svetla, bilo kakva.

• Podržavam
Reactions: Red
Sve zavisi od devojke/zene.
Neka ume da zavodi,pa bude zanimljivo,neka zavodi kao traktorista sa Romanije.I bude smesno i zalosno,bolje da je bila mirna :D
Na prvu loptu...ne mogu da ti kazem sta je,vrv se to naziva sarm,neki opsti utisak u pogledu,izgledu,stavu........

Sve zavisi od devojke/zene.
Neka ume da zavodi,pa bude zanimljivo,neka zavodi kao traktorista sa Romanije.I bude smesno i zalosno,bolje da je bila mirna :D
Na prvu loptu...ne mogu da ti kazem sta je,vrv se to naziva sarm,neki opsti utisak u pogledu,izgledu,stavu........
Pa kako žena da zna da li je zanimljiva ili smešna? Jel ima neki test?

Не знам коме би била занимљива жена која флертује чисто 'нако флерта ради, можда неком паћенику, што би рекао прика Ди Лајт неком веселину, мислим лепо је учествовати у томе да би јој се помогло да учврсти самопоуздање, превазиђе кризе, докаже се, да буде у центру пажње, шта већ, али то исказивање хуманости не испуњава мушкарце само по себи.
Пожељно је да се зна шта се хоће, да флертовање има и конкретну сврху, да се иде до краја. Јер те су играрије без тога јалова работа, траћење свих могућих ресурса.
Ескивирање играрија је све само не стерилно понашање, баш супротно, директним приступом се жеље, страсти, маштарије, слатки снови и тако то брже реализују и ту не мора бити лимита...

gledam ima dosta mladih parova, šetaju, možda su ove novije generacije ok što se ljubavi tiče i znaju šta i kako treba...
devojke su mahom u kratkim pantalonicama ili haljinama. mlade i lepe, golih nogu, prirodne, sa lepom kosom. ne treba im hijaluron da osvežavaju usne i bore još uvek.

gledam ima dosta mladih parova, šetaju, možda su ove novije generacije ok što se ljubavi tiče i znaju šta i kako treba...
devojke su mahom u kratkim pantalonicama ili haljinama. mlade i lepe, golih nogu, prirodne, sa lepom kosom. ne treba im hijaluron da osvežavaju usne i bore još uvek.

Mlade, lepe, golih nogu i inteligencijom ravnom graški pasulja. Mislim da ovo najbolje opisuje današnje devojke.

Naše žene su lepe, ali se oblače i šminkanju kao prostitutke.Čast izuzecima, više tu mislim na mlađu populaciju.Nestaje onog "damskog" u ženama. Ali to nema veze toliko sa oblačanjem i šminkom, koliko sa manirima, kulturom, vaspitanjem i obrazovanjem.Današnje žene više polažu na izgled, nego na duh... mada,svako vreme nosi svoje breme!

Naše žene su lepe, ali se oblače i šminkanju kao prostitutke.Čast izuzecima, više tu mislim na mlađu populaciju.Nestaje onog "damskog" u ženama. Ali to nema veze toliko sa oblačanjem i šminkom, koliko sa manirima, kulturom, vaspitanjem i obrazovanjem.Današnje žene više polažu na izgled, nego na duh... mada,svako vreme nosi svoje breme!
Ne znam sta da ti kazem,ali mislim da ove mlade generacije treba debelo da porade na sebi.Ili su kao iz javne kuce izasle,ili su zarozane,otrembesene,predebele ili premrsave,mlitave...
Skoro gledam na stanici,ispred fakulteta gde su 90% devojke izasle sa predavanja,neko ceka prevoz,neko bleji,nebitno.
Od svih njih,stavom,izgledom i stilom su ih oduvale dve,jedna njihova koleginica,romkinja (ako to ima uopste veze),i PROFESORICA od mozda 37-42 god.
Obe imaju svoj neki stil,ni vulgarno,ni poslovno,ni nesto seksi...Ja sam ostao bez teksta.
Ostale...plac Majke Bozije.

Back