Zavodjenje

Tiho pevanje na uvce tokom mazenja nakon seksa, saputanje na uvce tokom flerta...

:think:
po dve osnove sam zbunjena.
prvo, ako je doslo do seksa, sta ima vise da zavodim nakon toga, ko ce sa tim da se bakce jos, a drugo-koja bi tacno melodija došla u obzir za to tiho pevanje? starogradska, neki bluz, mozda bi ipak bilo primerenije pevušiti samo melodiju neku? tipa nanan, na na, na, nananaa

@ meni je moj bivsi šef jednom prilikom rekao da u zivotu nije sreo ženu koja ume na takav nacin da iskljuci i ukljuci šarm kao ja što radim.
ono-svič on, svič of.
bila je reč o poslu tada doduše, ali mislim da je bio u pravu čak i preneseno na muško ženske odnose.
ono što je nezgodno je, što kod mene taj of trenutak dođe nenajavljeno čak i za mene samu. i onda više nisam ni šarmantna ni vrcava ni ništa. dosada jedna dosadna ostane.

tako da ne, nemam dobar savet kako zavesti muškarca, mislim da je moj čovek pao na smisao za humor i lakoću u ophođenju. baš ću da ga pitam.

:think:
po dve osnove sam zbunjena.
prvo, ako je doslo do seksa, sta ima vise da zavodim nakon toga, ko ce sa tim da se bakce jos, a drugo-koja bi tacno melodija došla u obzir za to tiho pevanje? starogradska, neki bluz, mozda bi ipak bilo primerenije pevušiti samo melodiju neku? tipa nanan, na na, na, nananaa

@ meni je moj bivsi šef jednom prilikom rekao da u zivotu nije sreo ženu koja ume na takav nacin da iskljuci i ukljuci šarm kao ja što radim.
ono-svič on, svič of.
bila je reč o poslu tada doduše, ali mislim da je bio u pravu čak i preneseno na muško ženske odnose.
ono što je nezgodno je, što kod mene taj of trenutak dođe nenajavljeno čak i za mene samu. i onda više nisam ni šarmantna ni vrcava ni ništa. dosada jedna dosadna ostane.

tako da ne, nemam dobar savet kako zavesti muškarca, mislim da je moj čovek pao na smisao za humor i lakoću u ophođenju. baš ću da ga pitam.
Na ovako nesto si mislila? Samo da bude na na, a ne daba daba

- - - - - - - - - -

sestro slatka, daj adresu, da naucim i ja :zag:
Sad cu pokusati da nadjem, inace, zavrsila je dzez pevanje u Becu. Davno je to bilo, zaboravila sam kako se zove.

Na ovako nesto si mislila? Samo da bude na na, a ne daba daba

- - - - - - - - - -

Sad cu pokusati da nadjem, inace, zavrsila je dzez pevanje u Becu. Davno je to bilo, zaboravila sam kako se zove.
koliko volim ovu muziku :heart:

nije mi ovo za after seks parti, ne, ne...ovo je za 2 sata po ponoći i sneg napolju i mrak u sobi.
ova muzika, to je obećanje, to je najava, to je onaj divni deo igre. :aha:

takva mi treba, da od mene napravi, moze biti, i svetsku zvezdu

- - - - - - - - - -

Ne mogu sada da je nadjem, pogledaj ovo, prvi cas je besplatan. http://www.navidiku.rs/firme/privatni-casovi-matematike-engleskog-beograd/casovi-pevanja
Kod ove prethodne je cena bila 15 evrica dvocas. Pogledaj i ovo http://www.dkcb.rs/skola-dzez-pevanja-katarine-kacunkovic/. Nadam se da ces pronaci nesto za sebe.:)

eto ti sad...aj, hvala ti i na ovome

koliko volim ovu muziku :heart:

nije mi ovo za after seks parti, ne, ne...ovo je za 2 sata po ponoći i sneg napolju i mrak u sobi.
ova muzika, to je obećanje, to je najava, to je onaj divni deo igre. :aha:

Ilil za nas romanticare za ples uz gramofon uvece kada dodas sneg i sve sto si napisala:)

- - - - - - - - - -

takva mi treba, da od mene napravi, moze biti, i svetsku zvezdu

- - - - - - - - - -

eto ti sad...aj, hvala ti i na ovome
Izvini, nisam mogla bolje:)

- - - - - - - - - -

Kod te iz Beca je cas bio 15 e, da se ne razume pogresno, na Autokomandi je drzala casove.

Back