ZAVODJENJE

ae malo da izbacim keepera i midnajta iz ove rasprave shto se mene tiche obojica su u jednoj meri u pravu :) Meni licno kad god sam smuvao i bio smuvan originanost je definitivno bila najvaznija moze cao ali Zavisi nachin na koji reci :))) Isto i opushtenost je bitna ipak nije to neki ispit ili neshto cega se treba plasiti ;))))))) Mada psole ne treba biti previshe opushten Tako sam ja sebe skoro zeznuo :(

nice-girl:
tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin.... :lol: :D a sto se momaka tice kako biste voleli da vam pridje devojka i na sta padate? :P

.....toliko od mene....
Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvaku :D

Alexxandar:
bie:
nice-girl:
tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin.... :lol: :D a sto se momaka tice kako biste voleli da vam pridje devojka i na sta padate? :P

.....toliko od mene....
To bih voleo da vidim... Ili da me tako neka startuje... ;)

A sta ako te tako startuje neki gabor?? :lol:

ne znam...nisam na fazon da ne prilazim meni je svejedno, mada znam mnoge ljude (npr. decko mi) koji su na fazon "devojka da pridje decku?! ni u ludilu!"...ne znam...
najduza (mada ne bash najnormalnija) veza koju sam imala do sad (sto je jako kratko doduse :)) je zapocela mojim prilaskom decku...pitanjem "koliko imash godina"... :D znam, znam, uzasno...ali tako mi je doslo...
i smuvali smo se...sta ocete?

Bliznakinja:
Alexxandar:
bie:
nice-girl:

.....toliko od mene....

Idi bwe Bliz znashi :shock: :shock: :shock: kad sam zamislio tu situaciju. Morala si da mi pokvarish ;)

Pih...ja ostajem staromodna...nikad nista ne radim prva,glupo mi je,to prilazenje mi je uvek izgledalo kao muski posao,sta znam...
Najgluplje je dobacivati i zvizdati za devojkom.Eto,pre neko veche,vozi se lik u kolima,prolazi pored mene i kaze "Srceeeeeeeee"...More srce ti baba!

Alexxandar:
Bliznakinja:
Alexxandar:
bie:
nice-girl:

.....toliko od mene....

Idi bwe Bliz znashi :shock: :shock: :shock: kad sam zamislio tu situaciju. Morala si da mi pokvarish ;)

Pa moramo biti realni :lol:

Back