Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.016
o ne, vratio se uprkos obecjanju 
reko pa poreko.

reko pa poreko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvakunice-girl:tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin....![]()
a sto se momaka tice kako biste voleli da vam pridje devojka i na sta padate?
![]()
.....toliko od mene....
To bih voleo da vidim... Ili da me tako neka startuje...bie:Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvakunice-girl:tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin....![]()
![]()
.....toliko od mene....![]()
Alexxandar:To bih voleo da vidim... Ili da me tako neka startuje...bie:Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvakunice-girl:tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin....![]()
![]()
![]()
Idi bwe Bliz znashi :shock: :shock: :shock: kad sam zamislio tu situaciju. Morala si da mi pokvarishBliznakinja:Alexxandar:To bih voleo da vidim... Ili da me tako neka startuje...bie:Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvakunice-girl:tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin....![]()
![]()
![]()
A sta ako te tako startuje neki gabor??![]()
Alexxandar:Idi bwe Bliz znashi :shock: :shock: :shock: kad sam zamislio tu situaciju. Morala si da mi pokvarishBliznakinja:Alexxandar:To bih voleo da vidim... Ili da me tako neka startuje...bie:Pa najlakshe je da mu jednostavno pridjesh i zalepish zvakunice-girl:tema je vrlo jednostavna...devojke kako prilazite momcima i koji je najoriginalniji nacin....![]()
![]()
![]()
A sta ako te tako startuje neki gabor??![]()
![]()