Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
То је као из оне дебилне рекламе за шампон где риба прича како ''успева да задржи типа'' а другарице јој се диве!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji li neka osobina (dobra ili losa, svejedno), koju ne posedujes?HELLGIRL:Spontanoscu,urodjenom sexualnoscu,prodornim pogledom,intelektom,ali i tajanstvenoscu.
A sto je najgore,u poslednje vreme otkrivam da se frajerima kod mene najvise svidjaju moje mane:hirovitost,''ludilo'',tvrdoglavost,ekscentricnost,ambivalentnost,..
Postoje.Nisam vredna,ne umem da kuvam,...Julian_Duranona:Postoji li neka osobina (dobra ili losa, svejedno), koju ne posedujes?
Betty:ko te to naučio da crtaš, bRezobrazniče?![]()
Хммм.....а, који је сто у питању?djavolica_andjeoskog_lica:Krisom mu dodam gacice ispod stola.. ;-)
Gospođo,gospođo...marina.c:Umem to dobro da radim al' ti ne mogu opisati ...
Ili si rođena s tim ili nisi, na žalost...
U ovim godinama, bez preterivanja, nema tog koga ne bih mogla da zavedem, manje ili više...
Iskorišćenje je lako naći-za iluziju ljubavi i pažnje žena daje p...., a muškarac pare.To se nalazi na svakom koraku,ali,nije dovoljno,ponižavajuće je,i poražavajuće.divlja:Ako je zavodjenje, kako je ovde shvaceno, vestina da muskarca odvuces u krevet, onda i nije neko umece.
BRAVO!Kada bi svi to mogli istinski da shvatimo u 15-oj godini(a ne u 30-oj)koliko bi samo srećniji bili...jaljisa:Čitam sve ovo i nije mi jasno o kom se zavodjenju radi.Jel´ to zavodjenje tipa - ajde sa mnom u kevet ili zavodjenje - hocu s tobom da se zabavljäm.
Iskreno mislim da nema žene ne ovom svetu koja ako joj se stvarno hoce ne može da odvede bilo kog muškarca u krevet.Jedino što je potrebno je da to STVARNO hoce,da su negde sami i da se sasvim opusti,tj. da dozvoli onim svojim osnovnim instinktima da je vode.
Što se tiče ovog drugog tipa zavodjenja tu mislim da stvarno nema mesta nekom foliranju.Ako sa nekim hoceš da budeš na duže,jedino ispravno je da budeš to što jesi i da se nadaš da je to što si ti ono što on traži.
1976!:BRAVO!Kada bi svi to mogli istinski da shvatimo u 15-oj godini(a ne u 30-oj)koliko bi samo srećniji bili...
Gazdarica:Pricom...Golicam im mastu i budim strasti...
Carape, halteri, igrice, improvizacija...
Qrvaluk...![]()