ZAVODJENJE

То је као из оне дебилне рекламе за шампон где риба прича како ''успева да задржи типа'' а другарице јој се диве!

Spontanoscu,urodjenom sexualnoscu,prodornim pogledom,intelektom,ali i tajanstvenoscu.
A sto je najgore,u poslednje vreme otkrivam da se frajerima kod mene najvise svidjaju moje mane:hirovitost,''ludilo'',tvrdoglavost,ekscentricnost,ambivalentnost,..

HELLGIRL:
Spontanoscu,urodjenom sexualnoscu,prodornim pogledom,intelektom,ali i tajanstvenoscu.
A sto je najgore,u poslednje vreme otkrivam da se frajerima kod mene najvise svidjaju moje mane:hirovitost,''ludilo'',tvrdoglavost,ekscentricnost,ambivalentnost,..
Postoji li neka osobina (dobra ili losa, svejedno), koju ne posedujes?

divlja:
Ako je zavodjenje, kako je ovde shvaceno, vestina da muskarca odvuces u krevet, onda i nije neko umece.
Iskorišćenje je lako naći-za iluziju ljubavi i pažnje žena daje p...., a muškarac pare.To se nalazi na svakom koraku,ali,nije dovoljno,ponižavajuće je,i poražavajuće.

U "Sedam samuraja" (mislim) ima scena kada se jedan od njih prerusi u seljaka, ili popa, ne secam se, i onda upadne kod negativca i kokne ga - ovaj se nije branio - mislio da je pop...e, to je uglavnom moja taktika :)

Meni ne lezi da trepcem, saljem poglede iskosa i da se sexi oblacim (probala sam, ne pali me, smesno mi je) nego vise na zezanje, pricu i, da: sharmantna sam (kad mi se hoce :) )

Čitam sve ovo i nije mi jasno o kom se zavodjenju radi.Jel´ to zavodjenje tipa - ajde sa mnom u kevet ili zavodjenje - hocu s tobom da se zabavljäm.
Iskreno mislim da nema žene ne ovom svetu koja ako joj se stvarno hoce ne može da odvede bilo kog muškarca u krevet.Jedino što je potrebno je da to STVARNO hoce,da su negde sami i da se sasvim opusti,tj. da dozvoli onim svojim osnovnim instinktima da je vode.
Što se tiče ovog drugog tipa zavodjenja tu mislim da stvarno nema mesta nekom foliranju.Ako sa nekim hoceš da budeš na duže,jedino ispravno je da budeš to što jesi i da se nadaš da je to što si ti ono što on traži.

jaljisa:
Čitam sve ovo i nije mi jasno o kom se zavodjenju radi.Jel´ to zavodjenje tipa - ajde sa mnom u kevet ili zavodjenje - hocu s tobom da se zabavljäm.
Iskreno mislim da nema žene ne ovom svetu koja ako joj se stvarno hoce ne može da odvede bilo kog muškarca u krevet.Jedino što je potrebno je da to STVARNO hoce,da su negde sami i da se sasvim opusti,tj. da dozvoli onim svojim osnovnim instinktima da je vode.
Što se tiče ovog drugog tipa zavodjenja tu mislim da stvarno nema mesta nekom foliranju.Ako sa nekim hoceš da budeš na duže,jedino ispravno je da budeš to što jesi i da se nadaš da je to što si ti ono što on traži.
BRAVO!Kada bi svi to mogli istinski da shvatimo u 15-oj godini(a ne u 30-oj)koliko bi samo srećniji bili...

1976!:
BRAVO!Kada bi svi to mogli istinski da shvatimo u 15-oj godini(a ne u 30-oj)koliko bi samo srećniji bili...

Dobro je,ja sam to u totalu shvatila u 17-oj i stvarno,od tada je sve lakse,lepse...(iskreno,od kad sam odbacila sve strategije i folove nije bilo osobe koju nisam uspela da osvojim).

Back