Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre nekog vremena sam bila žrtva bolesne...e sad da li zavisti ili ne znam kakvog drugog zla...Јесте ли икада осетили на својој кожи завист других људи и како сте се понашали у тим ситуацијама? Да ли вас је то изненадило, повредило или вам је било драго у фазону нек пукну душмани?
Jesam. Obično isključujem takve osobe potpuno, ponašam se kao da ih nema. Ne iznenadi me, ne povredi nego se zgadim.Јесте ли икада осетили на својој кожи завист других људи и како сте се понашали у тим ситуацијама? Да ли вас је то изненадило, повредило или вам је било драго у фазону нек пукну душмани?
Pre nekog vremena sam bila žrtva bolesne...e sad da li zavisti ili ne znam kakvog drugog zla...
Ni dan danas mi nije jasno. Naime, radi se o vrlo "hrabroj" osobi koja nije imala m... da mi pred oči izađe da ga/ je pitam kao čovek.
Ali, doći će...sačekaću ja.
Ubrzo posle mene još goru stvar je doživela moja dobra prijateljica.
Znači, neko ne može da nas gleda očima...a možda nije povezano.
Sitne duše, polusvet.
Pre nekog vremena sam bila žrtva bolesne...e sad da li zavisti ili ne znam kakvog drugog zla...
Ni dan danas mi nije jasno. Naime, radi se o vrlo "hrabroj" osobi koja nije imala m... da mi pred oči izađe da ga/ je pitam kao čovek.
Ali, doći će...sačekaću ja.
Ubrzo posle mene još goru stvar je doživela moja dobra prijateljica.
Znači, neko ne može da nas gleda očima...a možda nije povezano.
Sitne duše, polusvet.
Јесте ли икада осетили на својој кожи завист других људи и како сте се понашали у тим ситуацијама? Да ли вас је то изненадило, повредило или вам је било драго у фазону нек пукну душмани?
Znam da može. Bila sam kao nakostrešena mačka.Što se ovog tiče...pazi, osoba može stvarno da bude bolesna. I da to što radi ne bude ništa lično, nego prosto ima poremećaj koji se manifestuje tako kako se manifestuje, i nema pomoći, svako prolazi isto.
Ha...nisam sigurna ni u konkretnije stvari a kamoli u taj Neptun.Bolje ti to izbegavaj....danas ti oko nije dovoljno da razaznas monstrume, treba ti i jaka artiljerija u vidu dobro aspekovanog neptuna i sl. da prepoznas sta se talozi u tudjim dubinama....![]()
Ово је тако лепо написано и објашњеноda se ne lazemo svako od nas je bio u situaciji da oseti zavist
neki su zavisni sto drugi imaju, drugi sto i oni nemaju
i to je negde ljudski ukoliko je sporadican osecaj
jako je lose ukoliko neko svaki dan zivi sa tim jer zavidi svima na svemu
bas sam malopre pricala za drugarom o tome
nisam ni znala da je on toliko osecajan
imali smo zajednickog drugara kojeg je pojeo karcinom
ono sto sam sigurna je da ga je do tog stanja dovela emocija koja ga je trovala citavog zivota
ja sam ga poznavala poslednjih 15ak godina
neko ko je pun potencijala, voleli su ga ljudi, ono cime se bavio je radio veoma dobro
imao je dva braka, decu nije imao ni u jednom..drugu zenu je obozavao i ona njega
skucili su se, kupili su tan, opremili ga, bavili se poslovima koje su voleli i u kojima su uzivali
vodili su ispunjene zivote
ali je nekako uvek imao neku setu i uvek je patio
secam se da mi je jednom rekao - vidi svi voze nove aute, samo ti i ja stare deset godina
bas me iznenadio kad je to izgovorio
rekla sam mu - to znaci da nama nov auto nije prioritet u ovom trenutku..da smo imali neke druge stvari koje su nam bile vaznije..je l ides peske? ne ides. je l te sluzi auto, ne kvari se? sluzi. gde je problem?
uvek je patio ne za necim sto on nema, nego za onim sto imaju drugi