red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ако осетиш то од неког блиског? Како се понашаш?
Ово је било кратко и убитачноZnaci da mi nije dovoljno blizak...pretpostavljam.
У оних пар случајева који су ми се десили осетила сам кривицу а зашто стварно не знам. И неки баш гадан хладан осећај као да ме неко мокром руком пипа за врат.nisam osetila, možda zato što me ne interesuje da osetim![]()
možda zato što ti je taj neko dragУ оних пар случајева који су ми се десили осетила сам кривицу а зашто стварно не знам. И неки баш гадан хладан осећај као да ме неко мокром руком пипа за врат.
Можда. За мене је завист нешто врло слично мржњи. Некако ми је то много страшно и бојим се тогаmožda zato što ti je taj neko drag
ili ti ga je žao
takođeМожда. За мене је завист нешто врло слично мржњи. Некако ми је то много страшно и бојим се тога
Ne bavim se tim niskim vibracijama, možda mi i jeste neko zavideo, ali nemam vremena za bavljenje time.Јесте ли икада осетили на својој кожи завист других људи и како сте се понашали у тим ситуацијама? Да ли вас је то изненадило, повредило или вам је било драго у фазону нек пукну душмани?
Мени је особа са којом сам некада била врло блиска направила сцену коју мислим да никада нећу заборавити, плакала сам као киша данима након тога: није ми било јасно КАКО нисам то видела, осетила пре тога и ЗАШТО та особа то осећа кад јој нисам дала повода. Знаш кад неко крене таксативно да ти набраја а ти седиш шокиран.Од посла и радног времена, преко материјалних ствари, самосталности, све све је ту упало. Остаде ми траума. Али најгоре ми је било када је изречено "видећеш ти када ја будем толико имао новца и када ја будем ово и оно " што значи шта? Да се подразумева и прижељкује да ја завидим патим и мрзим?Завист је озбиљна болест...клоним се људи који коментаришу и размишљају тако, јер они су склони да завиде на свему.
Нисам осетила да ми завиде ни када су имали на чему, а сад па тек немају на чему да ми завиде.
Али, ако су такви према другима, нађу сигурно нешто и код мене...зато отклон.
Ситне душе, комплекси, неспособност да и у свом животу нађу нешто лепо...
bogami i na stomakumeni svi zavide na liniji i pameti
Шта хоћеш, стомак је код Рома симбол богатства и зато циге кркају макаронеbogami i na stomaku
Neki link?bogami i na stomaku
samo nastavi pa ces da letis u nebo ko oniШта хоћеш, стомак је код Рома симбол богатства и зато циге кркају макароне![]()
![]()
![]()
e ovo nisam znalaШта хоћеш, стомак је код Рома симбол богатства и зато циге кркају макароне![]()
![]()
![]()
Шта фали има једна пословица о кукурузу под брдом ал не могу да рекнемsamo nastavi pa ces da letis u nebo ko oni![]()
idi kod surovog na pepeNeki link?
pazi da ti ne prosiri nesto drugo pa da se navucese ovo nisam znala
hvala što mi širiš vidike![]()