Zavist

imas onu prirodnu zdravu ljubomoru, tipa jao sto je dobra riba lepo bi bilo i ja da sam takva....recimo, kad smo vec kod izgleda....to svako ima u nekoj dozi i nije nista cudno
i imas onu gadnu bolesnu ljubomoru, tipa jao sto je dobra ribra pickajojmaterina crkla dabogda sto ne slomi nogu sad da se utesim...to su bolesnici

imas onu prirodnu zdravu ljubomoru, tipa jao sto je dobra riba lepo bi bilo i ja da sam takva....recimo, kad smo vec kod izgleda....to svako ima u nekoj dozi i nije nista cudno
i imas onu gadnu bolesnu ljubomoru, tipa jao sto je dobra ribra pickajojmaterina crkla dabogda sto ne slomi nogu sad da se utesim...to su bolesnici

Gde je granica izmedju te dve ljubomore?

A ja sam primetila da su muškarci ljubomorni na sve one koji imaju veću paltu i bolji auto
bez obzira dal auto i bolju platu ima muškarac ili žena.
Ajd sa...
Ko je tu bolji i tolerantiji?

Muskarci su ljubomorni najvise na one koji imaju vecu kitu od njih. :rtfm:

Kod zena ne dijameralno suprotno. :lol:

Konkurencija i nista vise. Urodjeno nam je da se poredimo sa drugima. Tipa ako neki muskarac ima najbolji auto, posao od 2000 eur, ribetinu za zenu, svako vece mu se nude cure za kres, prosecan muskarac bi rekao za njega da je muskarcina, tj. alfa.

On je alfa, ja nisam, sta meni to fali? Poredjenje i neko "takmicenje" postoji uvek. Kod muskaraca, pare, auto, zene, kod zena lepota.

"Pravi" muskarac je onaj uspesan, sposoban, dominantan, a posao, auto, zene su samo dokaz tome.

Sa zenama je slicna prica, alfa zena je ona oko koje se otimaju, ona koja uzima onog kog hoce, tj. kojoj se ne moze odoleti.

Zasto zavideti - mozes i ti da budes kao oni kojima zavidis ako se potrudis oko sebe :aha: sredis izgled - Rob bank :mrgreen: ..... i budes pozeljan :lol:

- - - - - - - - - -

Pa i lepotica bi bez lepote mogla samo da sanja gedžu. Robna razmena je prvobitni oblik trgovine.

Lepotica prava koja ceni sebe i svoj izgled i zna da moze naci lepog sexy decka i uziva u sexu sa njim - ne treba zbog $$ da se spusta na taj nivo i bude za nekim gedzom i daje svoje savrseno telo za $$$ i+ ne uziva u sexu sa njim nego se muci :sad2: dok odradi frika :mrgreen:

A ja sam primetila da su muškarci ljubomorni na sve one koji imaju veću paltu i bolji auto
bez obzira dal auto i bolju platu ima muškarac ili žena.
Ajd sa...
Ko je tu bolji i tolerantiji?
M, da, ako se već zavist deli na mušku i žensku, ova je tipična.
S tim što ta zavist, za razliku od ženske, stvara žešće komplekse. Pogotovo ako je muškarac nizak, ružan i nehebač. :pop: :mrgreen:

Back