ZAVIST - PAKLENI PROIZVOD, KOJI PROUZROKUJE SVA OSTALA ZLA...

Covek,kao jedinstveni proizvod,pra-majke Prirode,vlasnik je i dobrih i losih osobina.Mora se priznati,da ipak ima
u svom posedu,vise losih nego dobrih.Svi sukobi koji nastaju,medju pojedincima,iz ljudskoga roda,nastaju upravo zbog velike kolicine nagomilane negativne enrgije,koja se u ljudima nagomilava kao rdja na gvozdju,i nagriza njegovu
psihu.

Alo ono sto najstrasnije degradira coveka,degradira ga kao mislece bice,a to je osecanje ZAVISTI. Zavist dovodi
ljude u medjusobne sukobe.Sukobe medju rodjenom bracom.Sukobe roditelja i dece.I konacno... sukobe medju
narodima.Ta cudna osobina,poznata samo ljudskom rodu,ta rec ZAVIST,dovodi do ratova medju drzavama.

Dovodi do strasnih krvoprolica,pljackanja i masovnih ubijanja.Samo jedan primer.Nemacki Nacional-asocijalizam,koji
je buknuo tridesetih godina dvadesetoga veka u Nemackoj.Sta je ustvaari bio. Zavist nemackih nacista,okrenut
prema jevrejima.Nemci su bili ljubomorni,sto su Jevreji sposobni u svim oblastima ljudskog delanja.I Onda je
poceo njihov prvo progon,da bi se kasnije nastavio u totalno masovno unistenje svih Jevreja.A iza svega,stoji ta
strasna ljudska osobina ZAVIST.Ko uspe kod sebe,kao pojedinca,da unisti taj osecaj zavisti,prema bilo cemu,i
bilo kome.Taj ce kako Sv.Pismo kaze:"Ziveti vecno"...

...zavist bi trebalo da bude karakterno svojstvo....čovek se ne rađa sa karakternim svojstvima - hoću da kažem , ona se stiču vaspitanjem....a vaspitanje stičemo delom ( manjim ) od porodice , drugim delom od okoline , a dominantnim od vaspitno obrazovnih institucija - koje nisu ud ruštvu smeštene samo u školskim institucijama....zavist nije samo osobenost nisko obrazovanih , već i visoko obrazovanih i kotiranih ljudi ( samo oni perfidno kriju tu svoju osobenost od svojih žrtava - jer zavist je uvek aktivni činilac - delatan )....
...zavist se ukorenjuje u ljudskoj zlobi , koja se vezuje za ljudsku glupost , njenu površnost i pokvarenost.....obrazovan čovek može biti glup , površan i pokvaren....obrazovanjem se ne garantuje dosezanje spoznajnih razina i njene umnosti - hoću da kažem da većina obrazovanih nije mudra , jer imaju papagajska znanja ( naša društveno politička scena , prepuna je papagajskih sveznalica i doktoranata )...

...zavist je učestvovala u II kao i u svakom ratu....ona nije simbol fašizma - kao što simbol žrtava fašizma nisu jevreji.....u om ratu , brojčano , više je stradalo rusa nego ikoga na ovom svetu....prve žrtve , masovne , fašizma bili su sami nemci...zakonom o pročišćenju nacije , ubijeno je u mahu preko 1/4 miliona nemaca , po logorima , uglavnom nemačkih komunista , socijalista i svih onih koji su bili politički protivnici vladajuće partije....posle toga , žrtve fašisoidne doktrine bili su poljaci po selima istočne poljske , koje su masovno likvidirali jevreji pobunjenici/partizani , koji su bili predhodnica ruskih okupacionih snaga....da ne govorim o masovnim žrtvama ukrainaca i rusa od jevrejskih aktivista u oktobarskoj revoluciji i sovjetskoj rusiji....treba se baviti istinom , a ne proizvoljnom prapagandom vladajuće jevrejštine !....koačno , prvi genocid u biblijskoj istoriji , počinili su jevreji svojim ulaskom u obećenu zemlju i zaposedanjem Jerusalima...pobili su sve stanovnike , zavratili se po Mojsijevom naređenju pobili žene i decu , pa capalili sve , kamen na kamenu u Jerusalimu....treba samo pažljivo čitati , i naravno nepristrasno !

...naravno , istina je sakrivena u medijskom ratu - o svemu , pa i o ovom problemu , koji svet tera da lije "krokodilske suze" i uzdiže jevrejske žrtve iznad žrtvi drugih država i naroda.....to nikako ne opravdava zločin nad jevrejima , no taj zločin nad njima nesme da umanji zločin nad drugim narodima....bitka za staljingrad zabeležila je milionske civilne žrtve - a koje su surovo stradale , a da ne govorim o žrtvama vojnika koji su branili i oslobađali Staljin grad...istoričari kažu da su gotovo isti broj poginulih vojnika na evropskom ratištu imali ameri i englezi u celom ratu , koliko rusi samo na tom ratištu....a to je strašno !
...u ratu , nebo nezna za miljenike , zato rat i nema anđele !

Ne,dragi moj Loncar.Zivis u prevelikoj zabludi.Jevrejski narod je mucenicki narod,koji je vekovima proganjan.Pre Hitlera i Nacista,Jevrejski
narod je istrebljivan od Rimo-Katolicke Crkve,koja je osudila ceo jevrejski narod,zbog ubistva Isusa Hrista. Nije Jevrejski narod,osudio i ubio Hrista.
Isus Hrist je i sam Jevrejin.Njega je osudio i izvrsio ubistvo,Rimski zapovednik Judeje Irod.Irod je vladao Judejom,za racun Rimske Imperije,koja
je oblast Judeju,drzala pod svojom okupacijom.Jevreji nikada posle drugog svetskog rata,nisu dobili pravo zadovoljenjeara Urosa,za sve strahote koje su
prtrpeli.Citave kompletne porodice,zavrsile su u gasnim pecinama i zive spaljene.Ni nasa drzava,nije se adekvatno ponela prema nasim pobijenim
sugradjanima Jevrejima.Njihova srusena Sinagoga,u ulici Cara Urosa,pretvorena je u Muzej fresaka,umesto da je vracena Jevrejima,To je zalost .

...to je Lorde jevrejština u srpštini....to mitološko lazarisanje.....

... šta su hrišćani radili jevrejima i šta su jevreji radili hrišćanima i ostatku sveta možeš da izguglaš....možeš da izguglaš i šta je svet radio srbima . a šta srbi svetu....imaš i 99 i molitvu jevreja kako da se oduže srbima....i tako možeš u nedogled....

...tebi je stavljena primedba da zlo koje potiče iz zavisti , nije prirođena stvar kod čoveka , već stečena i po poznatoj matrici....zatim ti je rečeno da žrtve fašizma nisu isključivo jevreji i nije fašizam rođen da uništi jevreje , već žrtva fašizma je celo čovečanstvo koje je podnelo mnoge žrtve svojih naroda i narodnosti - kako je govorio pokojni bravar , u božiju mater....a u toj fašističkoj igri , kao što vidiš i sam nisu jevreji uvek bili žrtve , prečesto su bili i dželati...a da ne pominjemo njihov ketmanizam i kapoisanje po logorima....u toj epohi čovečanstva , malo je naroda ostalo da nisu u svojim redovima imali sopstvene fašiste i njihove žrtve....konačno nemci su tu teiruju preuzeli od engleza , a i doktrine genocida sa mnogo perfidnojim masovnim ubijanjima...samo malo treba guglati....ovo ne pišem da bih branio nemce , ne , nego da se opomenemo i korene zla vidimo mnogo dublje....

...nije primereno lorde da frazološki uz krokodilske suze , kao jevrejska propaganda , bez suprodstavljenih argumenata nipodištavaš rečeno....nisi ni zucnuo o ravnjanju Jerusalima i spaljivanju svega živog koje su izveli jevreji u mojsijevo vreme....a to je junački čin , sveti čin njihovih kulturnih pregnuća...ni reč nisi rekao šta sad čine palestincima , šta su činili rusima , ukraincima , poljacima i mnogim drugim narodima u ova dva milenijuma - nego tras oprost i večna slava njihovom zlotvorstvu....

...uzmi još jednom prelistaj Šekspirovog mletačkog trgovca , možda malo dublje upoznaš jevrejštinu i ono što se iz nje izrodilo kao religija...

...a što se tiče Hrista , Pilat je oprao ruke kad je reč o Isusu , život njegov poklonio je jevrejskoj svetini , koja na viku i graju ga osudila na raspeće - čitaj bibliju...e tu je utemeljena jevrejština ....

...čak da i nije bio taj događaj , kao i onaj o jevrejskom osvajanju jerusalimskih zemlja , da je sve izmišljeno - sa tim izmišljanjima rođena je jevrejština koja sudi celom svetu i dan dani.....

...ovde nije reč o jevrejima koji su časni i pošteni , ovde je reč o propagndi koja svakog besčasnog i pokvarenog jevrejina hoće da učini časnim , poštenim , a posle toga božanstvenim....to je najveće viđeno razbojništvo !

...samo jevrejština tvrdi da su gresi nasledni , a to znači da se ljudi rađaju zli...tad je tvoja kletva moguća.....koja pokvarenost ljudska , zmijska i sotonska - kazniti nerođena pokolenja za tuđe zlo....na toj fori gradiš priču o fašizmu....od jevrejštine samo je gora britanska protestanšina , dragi miološki kneže...srpština je ništavilo , ne samo mitološki , čak i osvajački !

Dragi moj Loncar,i pored sveg postovanja tvoje licnosti,moram ti reci,da cinis grdnu gresku,osudjujuci ceo jedan narod - konkretno Jevrejski.
Nikada,ali apsolutno nikada,NE MOZE SE OSUDJIVATI CELA JEDNA NACIJA. Onaj ko tako radi,ko ne presudjuje pojedincima,nego celoj jednoj naciji,radi upravo ono,sto su uradili Nemacki Nacisti.Oni su an zeneral,osudili na smrt ili progonstvo,cele narode.Tako su an zeneral,Jevrejski celi
narod,osudili na smrt.Sve Slovenske narode,predvideli su,da ce biti robovi,Nemacke " Zao mi j:izabrane rase".Zao mi je Loncar,ali pao si u zaista
STRASNU GRESKU,STO SI CEO JEVREJSKI NAROD,osudio za ostrel.Otkuda u tebi,toliko ogorcenja,tolike mrznje,prema jedinjenjenom narodu,koji je
dao najumnije ljude ove planete,iz svih oblasti nauke,kulture,umetnosti,medicine.Bez svih tih,zvucnih imena,poteklih iz Jevrejskog naroda,nasa
planeta Zemlja,bila bi jadna i cemerna.Razmisli Loncar.! Cekam tvoje izvinjenje,bratskom Jevrejskom narodu.

.....zaključak ti je Lorde pogrešan , a možda i usmerene smišljeno...ja ne osuđujem narod ,,,,taman posla...ja osuđujem jevrejštinu - ili programsko zlo...i to ne samo jevrejštinu , već i srpštinu i tako redom...nema smisla nabrajati....tako da na tome smo kvit...neljude treba osuđivati , a neljudskost se prepoznaje u nedelima....i ovde sam govorio , o nedelima mnogih...
...jevrejština se krije iza jedeizma - kao što se srpština krije iza srpstva i istura ga u prvi plan , i tu nastaje problem...

....no nebitno je....vratimo se na zavist....od nje nije imuna ni jedna tačka na ovoj planeti....ja sam samo stavio primedbu da se zlo , ap njegova zavist ( kao nekakvo loše karakterno svojstvo ) , ne rađa sa novorođenčetom , nego se novorođenčetu tokom života ugurava / utiskuje / upisuje u svest ....kako hoćeš...a taj proces počinje recimo iz knjige postanka , kojom se diče mnogi duhovni manipulatori ....o tome govorim...kao što stalno govorim da fašističkog zla nisu samo žrtve jevreji , već svi pripadnici celog čovečanstva , pa i nemci....te da to zlo , fašizam , kao doktrinu su izrodili britanci , mnogo pre hiće , te da su prve žrtve bili indijci , afrikanci , pa čak i palestinci.....e to poglavlje , pa lestinsko , zarotkriva britansku fašističku perfidnu klicu združenu sa jevrejštinom....

....dakle zavist - zlo se programski usađuje u stanovništvo zarad vladavine nad njima preko krvavih sukoba !

Postovani Loncar. Uz svo uvazavanje tvoje analiticke misli i pameti,koja je zaista ,na impozantnoj razini, ja ne mogu da predjem preko tvoje
izrazite netrpeljivosti,koju iskazujes prema uvazenom Jevrejskom narodu. Samo tvoje cesto pominjanje reci: Jevrejstina.Sta to drugo znaci,do
veliku kolicinu netrpeljivosti,koja prosto izvire iz svake tvoje reci,koja oslikava Jevrejski narod.Hajde da skratimo pricu.Da li moze rec,losa misao,
ili bilo sta lose,da se kaze,o jednom narodu,koji je iznedrio Isusa Hrista.!!! Pa da ni jedan uman covek,nije nikada postao iz tog naroda,a znamo
da su hiljade. Ali,i da je samo ISUS HRIST - pa malo li je ???

...o tom pitanju ne vredi srobom polemisati....imam utisak kad kažeš narod da u isti koš trpaš izrode , šljam , zlotvore i masovne ubice sa ljudima - pa ih tako poistovećuješ....
...kod mene to ne ide tako...otpatnici od ljudskog roda , zli , ne mogu biti deo naroda...takvi nemaju rod - familiju i narodnost.....
....a jevrejština je prljava doktrina sa kojom se zaglupljuje rulja i sa njom vlada - kao što je srpština ; protestanština .....iz jevrejštine i protestanštine izrodila se amerikanština....prvo njeno veliko delo bila je dobrota anđeoska sa atomskom bombom....

220px-Atomic_cloud_over_Hiroshima.jpg

...ovo je snimak eksplozije mališe....inače ta bomba zvala se "mali dečak"....

..."mali dečak" je iz svoje dečije nevinosti u sekundi ubio preko sedamdeset hiljada ljudi , bez upozorenja , bez mogućnosti odbrane - mučki i zverski , bestijalno....e to je amerikanština ponikla na jevrejštini i protestanštini....

....no nema veze , danas je vreme sodomizma i gomorizma , tako da ništavilo može da sudi ljudskosti i protera je iz čovečanstva !

Postovani Loncar,ako vec navodis sve zlocine,zasto nisi naveo da je Staljin,do pocetka drugog svetskog rata,naredio da se pobije vise Sovjetskih oficira,nego sto su ih Nemci ubili za vreme celog trajanja Svetskog rata.Zverskih ubijanja,bez suda i puta,ima u mnogim zemljama.Ja sam naravno
protiv bacanja atomske bombe na Japan.Ali.. znas li za sva zverstva,koja su japanci cinili,u tom istom ratu.???

...Staljin nije sve te ljude ( milione ) pobio u jednom danu , no to nije olakšavajuća okolnost , to je otežavajuća , koja dokazuje razmere genocida nad sopstvenim narodom , koji se u rusiji sprovodi od Ivana groznog do juče - za današnji dan tek ćemo čuti....ti zločini , vidno kazuju da tirani nisu ljudi , već zveri , krvopije , koje su žedne ljudske krvi svakodnevno....
...staljin je bogoslov ponavljač , koji je do oktobarske revolucije pljačkao seoske banke , kako ruske , tako i evropske...dinamitaš čuveni....
...no treba reći , da ta sovjetska vlast kako cele rusije , tako i moskovska , u svojim rukovodnim telima , naročito u onoj partijskoj miliciji koja je vršila genocid nad ruskim narodom - imala preko 60% komuniste koji su se izjašnjavali kao jevreji...čak i dan dani ima međ njima preživelih...imena možeš da im izguglaš.....pa ti sad vidi !

....ja nisam naveo poštovani Lorde sve zločine ovoga sveta , samo sam neke izvukao zarad demaskiranja idealizacije nekih "naroda" , a sve zarad i daljeg uništavanja običnih poštenih i časnih ljudi....

....pogledaj samo između ova dva tvoja i moja javljanja , koliko je ljudi bespomoćnih pobijeno baš od tih idealizovanih naroda....na hiljade !

Back