Zavisnost sedativima

Naravno da takve ustanove "ulivaju strah u kosti" kad se psihijatri iživljavaju i "leče" kožnim kaiševima i katancima. Kao u srednjem veku.
Ne svi, naravno, ali ima ih, ima ih... Ja pijem tablete za spavanje i hvala bogu da sam naletela na psihijatra koga zabole ona stvar za mene. Čudno? Daaa, dobro ste pročitali, ja sam srećna što imam TAKVOG doktora, sačuvaj me Bože onih "kojima je stalo" i koji rade "za moje dobro".

Дефинитивно, нема психијатра који је некога излечио...

Antidepresivi su lekovi koji se koriste za otkanjanje SIMPTOMA depresije.( Definicija) Sami po sebi ne mogu vratiti organizam u stanje u kom je bio pre nastanka bolesti.

Antibiotici su lekovi koji otklanjaju UZROKE infekcije i dovode organizam u stanje u kom je bio pre nastanka bolesti.

Vidite li ovde neku sličnost?

Kada će te i kojim lekovima početi da otklanjate UZROKE depresije?

Koliko još godina treba da prođe da bi ste priznali da lekovi ne mogu da zaustave pandemiju depresije u svetu, i da ste tokom školovanja ipak nešto važno propustili.

Zapitate li se po koji put, da li ste na pravom putu, da li možda tu nešto važno ne nedostaje. Da se ne ispostavi nakon dvadesetak ili pedesetak godina da se "ipak okreće",

Život je čudo, on ima sopstvene programske šeme, pokušajte da se konektujete i pomozite mu da se sam izbori sa problemom umesto što ga trujete i kao fol lečite antidepresivima.

Probajte uostalom i placebo pilule, videćete koliko sam u pravu.

I ne zaboravite ovo, vaše znanje u odnosu na intelekt koji je dizajnirao DNK i udahnuo mu život nije ni za porediti. Mislite da ste pronašli bolje rešenje od njega.
Slepi ste kod očiju, ne vidite ono što je jasno vidljivo. Ne vidite sasvim jednostavno rešenje. Ili ga možda vidite ali vam ne odgovara? Teško se naplaćuje, i oduzima puno vremena, znam.

Trebalo bi da se stidite. Ponašate se kao da niste studirali na Filozofskom i Medicinskom fakultetu. Kad vas čovek sluša, pomisli da dolazite sa Farmacije ili Hemijskog. Pretvorili ste se u tablete, i lekove. Gde ste tako brzo izgubili dušu, i za koliko onih Judinih zlatnika. Pa zar je moguće da od Frojda ništa niste naučili. Šta bi on danas rekao kad bi mu prepisali Zoloft ili Ksalol za nervozu ili anksioznost. Ma vratio bi vas u prvi razred osnovne.

Pogledajte malo te tablete što uzimate, da im nije možda prošao rok?

Kako zelis da se lecimo?
Veganstvom, uljima, bioenergijom, biorezonancijom, dijetama, sokicima, cudesnim biljkama, sveopstom ljubavlju,...?!
To jos nikoga nije spasilo od neizlecive bolesti!
Najbolje je da padnemo u komu i vaskrsnemo...

kevu cepa glava navukla se na obican kafetin,lepo pise ne sme vise od 10,nedokazana

- - - - - - - - - -

Kako zelis da se lecimo?
Veganstvom, uljima, bioenergijom, biorezonancijom, dijetama, sokicima, cudesnim biljkama, sveopstom ljubavlju,...?!
To jos nikoga nije spasilo od neizlecive bolesti!
Najbolje je da padnemo u komu i vaskrsnemo...

suncem<3

Idu dva psihijatra ulicom i naiđu na čoveka koji leži na ulici izboden nožem i zove upomoć.
Prvi pshi kaže: "Čovek izboden nožem! Moramo pronaći onog ko ga je izbo!"
A drugi klima glavom: "Da, da...moramo ga naći, i pomoći mu!"

Sve je jasno...

- - - - - - - - - -

P.S. ovo je vic :lol:
Da ne pomisli neko da lažem ovde hahaha

Back