ZAVISNOST OD NASTAVNIKA

slytherin_rules:
Zashto ne bi bilo zdravo? Te nastavnice znaju da nam toliko znache, i totalno su okej sa tim.... Verovatno nas ne razumesh jer tako neshto nikada nisi iskusio/la.

Iskusi-LA...zensko sam...i stvarno ne mogu da razumijem...ali Ok,have it your way...samo nemojte da nas previse opterecujete time???Mozda ako pocnete da zivite svoje zivote i uvidite da one nisu nista posebno vec obicna ljudska bica bez kojih se moze zivjeti....

ne opterecujemo mi nikoga, ti nsi primorana da chitash nashe postove. :shock: :roll: Apsolutno te niko ne tera - rekla si da mislish da to nije normalno - fine! Necesh nas ubediti u to anyway.
BTW - u tome i jeste problem - one JESU neshto posebno!

da ali ja otvorim temu "koju osobinu najvise cenite..." ili nesto sl i onda preko citave stranice ti i jos jedna davite o profesoricama "sjecas se kad je ona ovo"-"a sjecas se kad je ona ono" meni je to dosadno,i ne zelim da slusam o tome ako ih volite,pa volite ih!!!!

Ali pitacu te za nekoliko mjeseci (ups,mozda prije godina) pa da vidimo sta cete osjecati....

Sasha85:
Stvarno ne mogu da razumem sto vam je toliko butno da na kraj polugodista imate prosek 5.00... Sto se toliko cimate kad nije kraj godine? Razumem da vam to znaci i da zelite da imate sve petice,ali stvarno... Besmisleno je....
zato sto ja iz nekog razloga ne mogu da zamislim da na polugodju nisam odlican a da na kraju nemam sve petice......nekako ne bih mogao da zivim sa sobom da nije tako :?

ma otkud ga znam... :roll:

Sasha85:
Stvarno ne mogu da razumem sto vam je toliko butno da na kraj polugodista imate prosek 5.00... Sto se toliko cimate kad nije kraj godine? Razumem da vam to znaci i da zelite da imate sve petice,ali stvarno... Besmisleno je....
Zato sto nikad nisam imala 4 u knjizici i eto,nemam pojma,do jaja je osecaj... :lol:

Inace,dala mi je 5 :D 8) :lol: :D 8)

Back