Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Tokom osamdesetih i devedesetih kada je elektronska tehnologija uhvatila stampedo
a CIA gledala kako da se uglavi u kontrolu ljudi preko iste
smaraše nas kupus-psiholozi o ŠTETNOSTI KOMPJUTERA
"Mi smo došli odozdo i upisali dete na klavir, tenis i nemački za kompjuter smo uveli zabranu"
"Kompjuteri krive kičmu, kvare oči a ima i manijaka"
"Ja detetu dajem samo tetris da igra a one krvave igre poput Mortal Kombat i GTA ne dozvoljavamo"
da vidimo šta je danas...
MOBILNI
"jako mi je važno da čujem da li je dete stiglo na klavir, otrčalo sa tenisa na nemački"
"imamo telefon sa većim displejom"
"znam šifru detetovog fejsbuk naloga, čitam šta piše, šta razmišlja, ima manijaka"
e sad...
jel to mobilni koji sve jače i jače zrače nisu štetni od kompjutera iz 80-ih i 90-ih
ili je manipulacija naivnom sirotinjom uspela?
znate...
pojave se neki mladi ljudi u Americi pa naprave svetsko čudo
prvo je trebalo da se pojavi mladi Bil Gejts sa srednjom školom koji prepakuje Macintosh sistem za čiju upotrebu u frimama treba fakultet
zatim se u studentskom kampusu pojavi mladi student koji još nije ni tri kolokvijuma svršio a napravi Google pretraživač poed postojećeg Yahoo-a
na kraju se pojavi mladi mladić koji je rešio da izmisli Skype pored živog ICQ-ua i da ga preda glavnom tenologu piramide starom Bilu Gejtsu
svi mladi, lepi, pošteni
i iza svih stajala CIA
ali avaj GDE SU SAD KUPUS PSIHOLOZI?
čukaju i lajkuju po prevozu i gube oči kriveći kičmu na sitne ekrane od mobilnog jer računari su ipak imali veike monitore
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
apple nekad, apple danas
prvi je valjda onaj štetan po mišljenju stručnjaka
- - - - - - - - - -
ako je ZBOG DECE...
umreženi kompjuteri nikad nisu pravili ovakvo polje kao umreženi mobilni
ovo može samo sa najnovijim mobilnim telefonima
oni sa kraja 90-ih i početkom 00-ih nisu mogli
a CIA gledala kako da se uglavi u kontrolu ljudi preko iste
smaraše nas kupus-psiholozi o ŠTETNOSTI KOMPJUTERA
"Mi smo došli odozdo i upisali dete na klavir, tenis i nemački za kompjuter smo uveli zabranu"
"Kompjuteri krive kičmu, kvare oči a ima i manijaka"
"Ja detetu dajem samo tetris da igra a one krvave igre poput Mortal Kombat i GTA ne dozvoljavamo"
da vidimo šta je danas...
MOBILNI
"jako mi je važno da čujem da li je dete stiglo na klavir, otrčalo sa tenisa na nemački"
"imamo telefon sa većim displejom"
"znam šifru detetovog fejsbuk naloga, čitam šta piše, šta razmišlja, ima manijaka"
e sad...
jel to mobilni koji sve jače i jače zrače nisu štetni od kompjutera iz 80-ih i 90-ih
ili je manipulacija naivnom sirotinjom uspela?
znate...
pojave se neki mladi ljudi u Americi pa naprave svetsko čudo
prvo je trebalo da se pojavi mladi Bil Gejts sa srednjom školom koji prepakuje Macintosh sistem za čiju upotrebu u frimama treba fakultet
zatim se u studentskom kampusu pojavi mladi student koji još nije ni tri kolokvijuma svršio a napravi Google pretraživač poed postojećeg Yahoo-a
na kraju se pojavi mladi mladić koji je rešio da izmisli Skype pored živog ICQ-ua i da ga preda glavnom tenologu piramide starom Bilu Gejtsu
svi mladi, lepi, pošteni
i iza svih stajala CIA
ali avaj GDE SU SAD KUPUS PSIHOLOZI?
čukaju i lajkuju po prevozu i gube oči kriveći kičmu na sitne ekrane od mobilnog jer računari su ipak imali veike monitore
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
apple nekad, apple danas
prvi je valjda onaj štetan po mišljenju stručnjaka
- - - - - - - - - -
ako je ZBOG DECE...
umreženi kompjuteri nikad nisu pravili ovakvo polje kao umreženi mobilni
ovo može samo sa najnovijim mobilnim telefonima
oni sa kraja 90-ih i početkom 00-ih nisu mogli