Zavis', mas'....

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Zavidni i ljubomorni ljudi..
Nije da ih nema... mada ja i dalje tvrdim da ih nema u količini u kojoj bi mi voleli da ih ima... posebno onih koji nama zavide na nečemu... to onda znači da smo dobri... jako dobri... jelte..
Nego, što ti zavidni ljudi ne rade na sebi pa budu super k'o i mi kojima zavide..? K'o forumašice na primer... nego se guše u toj zavisti i ne rade ništa povodom toga...

Nije da ih nema... mada ja i dalje tvrdim da ih nema u količini u kojoj bi mi voleli da ih ima... posebno onih koji nama zavide na nečemu... to onda znači da smo dobri... jako dobri... jelte..
Nego, što ti zavidni ljudi ne rade na sebi pa budu super k'o i mi kojima zavide..? K'o forumašice na primer... nego se guše u toj zavisti i ne rade ništa povodom toga...
neam pojma

sad se setih da je bila tema - http://forum.krstarica.com/showthread.php/647137-majkumu-pa-jel-toliko-boli

i da sam odgovarao apropo tih ljubomora i slično

baš vala nikada ne mislim da neko ima rzloga da mi zavidi i bude ljubomoran
a pogotovo nemam potrebu za demonstracijom sreće ko u tv reklami
al onda čisto usput ukapiraš kolko su ljui opterećeni glupostima
iz tuđeg života i koliko zapravo žive slepačke živote pa shvatiš
da tu radi čista sujeta zavist i očaj
mada šta znam svako voli sebe da gleda kao pravi primer
nekome je smešno moje samozdovoljstvo, meni tudje i tako to ide
al bisera ima što kažeš, jao ljubomorni ste na moju sreću
ili jao ja sam vam trnn u oko a ono osoba socijalnopatološki slučaj,
emotivni bogalj, intelektualni panj, potlačena i zavisana od svakog, ali
misli da je uspešna zbog nekih smešnih stvari

...nisam zavidna, ni najmanje....ali nikad, iako bi verovatno mogla biti jer mi svasta nesto nedostaje sto drugi imaju....nemam to u sebi, prosto
mi niko nije kriv sto je uspesniji, snalazljiviji, brze misli, nekad i realniji u nekakvim odlucujucim situacijama, pa mu "sve" ide dobro...
...radujem se svacijem uspehu i uvek mi bude puno srce zbog ljudi koje volim kad cujem ili vidim da im ide dobro....

...e sad nekad mi bude zao zbog propustenih sansi, zbog moje lose procene situacije u datom momentu, jer sam zbog toga mnogo toga izgubila
u zivotu...a opet sam negde zadovoljna imam ono sto smatram da je u zivotu najvaznije, a to je moje potomstvo, i ma sta se mi se desavala u
zivotu, setim se njih i idem dalje punog srca....

...ja tako, a drugi kako im volja:ok:

ja mogu samo da zavidim Robinsonu sto je ziveo na pustom ostrvu :aha:

svako od nas u zivotu startuje isto, a od nas zavisi kako cemo taj svoj zivot da uredimo i koliko cemo njim da budemo zadovoljni
kad se okrenem iza i dobro pogledam, nikad mi niko nije ni na cemu zavidio
barem ne u negativnom kontekstu
nema ni na cemu

Back