Zavežite mi ruke

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RiadaT.;bt91400:
Cekam da dodje red na moj dan,pa ce onda biti i haiku...ovo je ko neka vrsta uvertire....:zcepanje:
A zato se zove vezane ruke
200803030705270lisice.jpg

zxy;bt91405:
Može se to i zavezanih ruku R.,dok god je u telu želja ta ne možeš da budeš bezbedna:zper:
zxy,zar ne vidis da sam danas ozbiljna....nemoj da te zavara ova moja metafora....
p.s.želje uvijek postoje,bezbjedni smo onoliko koliko smo u stanju dopustiti im da gospodare nama ili obatno,mi njima....

LJILJA MMM;bt91409:
Evo ja ozbiljno.....takva sam ceo dan.....mislim ozbiljna.
U pravu si Riada.....kontrola i samokontrola je sve i sva....dok ne popusti
Lep početak tvog opusa koji tera na razmišljanje.....:)
Je l to ti ozbiljno da si ozbiljna ili...
Da,kontrola je čudo....a ovo"dok ne popusti",ja u to ne vjerujem,mislim,price tipa "izgubio sam kontrolu pa sam ucino ovo ili ono".Jedino ako nije pod utjecajem alkohola ili kakvih opojnih sredstava i sl....mislim da se svjestan covjek uvijek
moze kontrolirati,ako hoce naravno....
A sto se tice nastavka mog"opusa",ma ne snalazim se ja bas na ovom terenu....malo sam"skopčana",pravo da ti kazem...to tek sad vidim kada sam napisala nesto sto mozda lici na to....

RiadaT.;bt91413:
Je l to ti ozbiljno da si ozbiljna ili...
Da,kontrola je čudo....a ovo"dok ne popusti",ja u to ne vjerujem,mislim,price tipa "izgubio sam kontrolu pa sam ucino ovo ili ono".Jedino ako nije pod utjecajem alkohola ili kakvih opojnih sredstava i sl....mislim da se svjestan covjek uvijek
moze kontrolirati,ako hoce naravno....
A sto se tice nastavka mog"opusa",ma ne snalazim se ja bas na ovom terenu....malo sam"skopčana",pravo da ti kazem...to tek sad vidim kada sam napisala nesto sto mozda lici na to....

Ozbiljno sam ozbiljna.....imam problema sa tatom....mada mogu i da se neuozbiljim čisto kao sistem samoantistresnog lečenja :zcepanje:
Sa samokontrolom se slažem.....sve ide iz glave ...zapravo podje iz srca pa kroz filtere u glavi....pa što iz glave izadje to ti je ....
Snalaziš se ne pričaj svašta.....meni se baš dopada pesma.....dugačka je :lol:

LJILJA MMM;bt91414:
Ozbiljno sam ozbiljna.....imam problema sa tatom....mada mogu i da se neuozbiljim čisto kao sistem samoantistresnog lečenja :zcepanje:
Sa samokontrolom se slažem.....sve ide iz glave ...zapravo podje iz srca pa kroz filtere u glavi....pa što iz glave izadje to ti je ....
Snalaziš se ne pričaj svašta.....meni se baš dopada pesma.....dugačka je :lol:
Ja kad bi i htjela da budem ozbiljna,cim tebe sretnem na blogu,prestajem biti to...:zcepanje:Nemoj pogresno shvatiti,nisi smijesna,nego jednostavno covjeka natjeras da sve stvari gleda na neki lagani,opustajuci nacin...i onda to prenosis na druge...
ne bih da budem indiskretna,ali nadam se da taj problem sa tatom nije ozbiljan...

RiadaT.;bt91415:
Ja kad bi i htjela da budem ozbiljna,cim tebe sretnem na blogu,prestajem biti to...:zcepanje:Nemoj pogresno shvatiti,nisi smijesna,nego jednostavno covjeka natjeras da sve stvari gleda na neki lagani,opustajuci nacin...i onda to prenosis na druge...
ne bih da budem indiskretna,ali nadam se da taj problem sa tatom nije ozbiljan...

pa hvala....ja di dodjem ko bensendinčić za onoga ko ga već jako dugo uzima....čim vidi kutiju odma mu lakše :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Rešiće se sa tatom.....da ne kvarim ovako lep blog :cmok2:

Back