Zavera glumaca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Svedoci smo toga da je šest poznatih glumaca umrlo od Nove godine do polovine juna, dakle za manje od pola godine. Ne kažem da je u pitanju bilo kakva zavera, samo glasno razmišljam...

Evo šta o svemu ovome misli jedna gospođa sa Facebook-a...

13442138_1186416924723681_3358021074333868416_n - Copy.jpg

Zanimljivo je da ljudi koji veruju u ovakve stvari ne mogu da se pohvale nekom pismenošću. Ali dobro sad...

Svedoci smo toga da je šest poznatih glumaca umrlo od Nove godine do polovine juna, dakle za manje od pola godine. Ne kažem da je u pitanju bilo kakva zavera, samo glasno razmišljam...

Pogledajte prilog 390936

Zanimljivo je da ljudi koji veruju u ovakve stvari ne mogu da se pohvale nekom pismenošću. Ali dobro sad...

Kakva pismenost, takva i pamet !

Pogledajte prilog 390936

Pismenost mi lici na pisanja Jehovinih svedoka kad krenu da pljuju,prete i kunu kad udaris na njihova ucenja...

ne stvarno otvaram peticiju da se svaki nepismen nalog banuje eventualno da sansa posle par meseci doskolovanja

Za početak da počinješ rečenicu velikim slovom i da pišeš kvačice. :lol:

- - - - - - - - - -

Pismenost mi lici na pisanja Jehovinih svedoka kad krenu da pljuju,prete i kunu kad udaris na njihova ucenja...

I meni, na neki način. Što su nepismeniji to su više "in".

Ili barem misle tako.

- - - - - - - - - -

Što, baš je šAramanto "njihoFe" :lol:

Ja sam sreo neke obrazovane žene koje misle da su "in" ako su nepismene; nije mi nimalo šarmantno to što bi mi koleginica od 50-tak godina, školovana i obrazovana, pismena, rekla "šatro", zato da bi bila "in". Uopšte nije. Ili da neko ne zna geografiju sopstvene države i da se pravi kao da nikada nije čuo za neki grad koji ima 30-tak hiljada stanovnika, da bi bio "in". Video je u nekom degenskom filmu da neko pita - "A gde je to?" - i misli da je "in" ako tako nešto ponovi. A onda pocrveni kad mu lepo objasniš da nema potrebe da na tako glup način pravi budalu od sebe.

Poslednja izmena:

Jel se plasis da izneses svoje misljenje da je u pitanju zavera pa podmeces gospodje sa fejsbuka? Ovo ti je ko zna koja tema po redu koju otvaras sa navodom da ti ne kazes i ne mislis nista.

- - - - - - - - - -

Nema zavere, danas se umire kao nikada ranije, hrana je pesticidna i hrane se ljudi masnim. Srcani udar je ubica broj 1 u svetu.

Jel se plasis da izneses svoje misljenje da je u pitanju zavera pa podmeces gospodje sa fejsbuka? Ovo ti je ko zna koja tema po redu koju otvaras sa navodom da ti ne kazes i ne mislis nista.

- - - - - - - - - -

Nema zavere, danas se umire kao nikada ranije, hrana je pesticidna i hrane se ljudi masnim. Srcani udar je ubica broj 1 u svetu.

Plašiš se? Čega se plašiš? Ko zna čega. S obzirom da unosiš u sebe kobasice, čvarke, slanine i ostala gowna od GMO soje, odnosno kopiraš mesnu ishranu, ne čudi me da si pun strahova. Koga zabole šta ti misliš o bilo čemu. Živiš u XXI veku a veruješ da je Zemja ravna ploča. :hahaha: Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. :hahaha: Smejem se tačno 33 puta. :hahaha: Nauči da pišeš kvačice pa onda dođi da diskutuješ. I da lažeš u moje ili bilo čije ime. Ja kažem da se ne plašim da iznesem ništa, ti kažeš da se plašim, pa kako ko pravo govorio u moje ime (a ko si ti da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i celoj njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Naveo sam u uvodnom postu da ne delim ovaj stav, već da samo glasno razmišljam. Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Ako ti smetam stavi me na block. Ako imaš nešto protiv mene obrati mi se izvan foruma. Čekam vas sve do jednoga, ali nijednoga nema. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Moram da kazem da je iskustvo pokazalo da nisu problem masti nego secer. Nemoj da siris dezinformacije, neodgovorno je. Ne zelis valjda nekoga da nosis na dusi?

Stvari se desavaju u ciklusima, to su ljudi odavno primetili. Umrli su i mnogi svetski poznati ljudi, ne samo srpski glumci. Jednostavno takva tura.

I meni se ove godine svasta desava! Stavise godina mi je pocela totalno nadrealno! I nije mi se nista lose desilo (previse lose) ali mi se desavaju stvari po prvi put u zivotu. Veoma originalna godina i za mene.

Pa sta otvaras teme o razmisljanjima neke nepismene gospoje sa kojom se usput ne slazes......:roll:

Da bi ti pukao od muke. Pretiš mi 8 godina da ćeš me ubiti, pratiš me pšo celom Internetu, a ja i dalje živ. Kud ćeš bolje?

- - - - - - - - - -

Autobiografija iz Bg ludare, i njene posledice. Urnebesno.

Narcisoidnost, želja da se postane bitan, neko i nešto... užas.
I uvek preko leđa i ismejavanja drugih, umesto svojim dostignućima kojih nema.

Ovo nije intervju za posao da se iznosi CV.

Jad i beda. :dash:

- - - - - - - - - -

Uzgred, nasov teme "Zavera glumaca" pokazuje svu snagu "inventivnosti" postavljača i odražava krajnje licemerje i nepoštovanju ka preminulima.

Kao da su se ti glumci okupili i dogovorili da svi umru u kratkom roku... odvratno.

Uh, prdnuću. Kako sam iznervirao ovog "bitnog". :hahaha:

Taj lapsus bi se dao oprostiti da se postavljač ne razmahuje nekom pismenošću a sem ove, pravi sijaset drugih grešaka koje inače ništa ne znače, ali time sam u sebi skače u usta.

Žali bože ovolikog truda oko nekoga koga ne poznaje, a kome ne sme ništa. Sam sebi skače u prkno. Za bolje i nije. Bori se protiv kanalizacije, eda ne bi dobio plaketu: http://i39.servimg.com/u/f39/19/01/51/46/plaket10.gif . Šta će kad nije za bolje. :rida:

- - - - - - - - - -

Pa ne bi trebalo toliko da se sekiras,mozda te spuca srcka pa odes u glumacko drustvo.Opusti se :lol:

Što se sekiraš? Neko te tresnuo sekirom? Kakva srčka? To samo vas koji jedete GMO kobasice od svinjskih creva i tumora i pijete mleko puno kravlje krvi i gnoja: https://www.google.rs/?gws_rd=cr,ssl&ei=5s5mV-j1FoWQsgH-kZboBA#q=Mleko+puno+kravlje+krvi+i+gnoja . Fuj. :bljak:

Moram da kazem da je iskustvo pokazalo da nisu problem masti nego secer. Nemoj da siris dezinformacije, neodgovorno je. Ne zelis valjda nekoga da nosis na dusi?

Secer je gorivo za mozak i kao takav je neophodan. Postoje prosti seceri koji su zdravi i netacno je da nesto sto je esencijalno kao sto je vocni secer vodi smrti. I masti su neophodne, ali i one se razlikuju, imas zdrave i lose. Lose su zivotinjske, one su holesterol, holesterol zacepljuje arteriju sto vodi srcanom udaru.

- - - - - - - - - -

Stvari se desavaju u ciklusima, to su ljudi odavno primetili. Umrli su i mnogi svetski poznati ljudi, ne samo srpski glumci. Jednostavno takva tura.

Nije u pitanju tura. Rak danas kosi i mlade i stare, uzrok je nepravilna ishrana i nacin zivota, a ne kafanska tura. Mada i alkohol doprinosi, razbija jetru koja ima preko 250 funkcija u organizmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back