skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Prvo mi se djevojka nejavlja dosad se culi svaki dan onda pitam drugarice njene sta je isto nema odgovora jer vam se desavalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj da odeš do nje.Prvo mi se djevojka nejavlja dosad se culi svaki dan onda pitam drugarice njene sta je isto nema odgovora jer vam se desavalo
Zovi muriju prijavi nestanakPrvo mi se djevojka nejavlja dosad se culi svaki dan onda pitam drugarice njene sta je isto nema odgovora jer vam se desavalo
Па то што ју је измислио не значи да она може тако да се понаша.
И њих је измислио?Nemoj da si takva. Vidiš da je i drugarice njene pitao gde mu devojka.![]()
Ipak se javila kasno navecer dugo smo pricali trebalo bi neke stvari da promenim....Јеси ли сигуран да ти је девојка, прво то да установимо? Знајући тебе...
Nejavljanje je pouzdan znak da ti je to bivša devojkaPrvo mi se djevojka nejavlja dosad se culi svaki dan onda pitam drugarice njene sta je isto nema odgovora jer vam se desavalo
AjdeIpak se javila kasno navecer dugo smo pricali trebalo bi neke stvari da promenim....
dobro persa rece, nesto si zasr.oIpak se javila kasno navecer dugo smo pricali trebalo bi neke stvari da promenim....
Prvo mi se djevojka nejavlja dosad se culi svaki dan onda pitam drugarice njene sta je isto nema odgovora jer vam se desavalo
dobro persa rece, nesto si zasr.o
ajd, polako u resavanje