Zavejanoj trudnici počeo porođaj

Takodje u Raski danas u jednom selu na Goliji jedna zena se morala poroditi u kuci zato sto , Boris Tadic nece da posalje helikopter po nju , a ima helikopter da se svrcka po Srbiji.

Isti slucaj se desio i u Kursumliji.

A za hitne slucajeve cela Srbija nema nijedan helikopter.

Sramota.

Šta bi sa onim ruskim centrom za vanredne situacije u Nišu ?

Jel imaju oni grtalce ?

protestvujem zbog pomeranja moje teme u podforum Hronika

Moja tema je bila o borisu tadicu koji se manekenise po utakmicama mesto da resava akutne probleme gradjana - a ne o zavejanoj trudnici.

uputicu zalbu supermoderatorima i administratoru zbog krsenja pravilnika od strane odredjenog moderatora.

u podforum Hronika spadaju teme kao sto su kriminal ubistva prevare i slicno a ne tema koju sam ja otvorio tj tema "zasto predsednik Srbije ne radi svoj posao"

Zato sto je Tadic ucio skolu, psiholog je i nije fizicki radnik.

I nije duzan da cisti sneg.

A šta, otpašće mu ruka ako uzme lopatu da čisti sneg ? Nežne rukice njegovog veličanstva ? Ma ajde ...

Nije u školi učio ni to da se kezi ko majmun i da skače pred ljudima pa to opet radi.

Nema to veze, taj žuti satana je bezobraznik neopevani koji se ruga svojim zemljacima. Sramota Srbije.

protestvujem zbog pomeranja moje teme u podforum Hronika

Moja tema je bila o borisu tadicu koji se manekenise po utakmicama mesto da resava akutne probleme gradjana - a ne o zavejanoj trudnici.

uputicu zalbu supermoderatorima i administratoru zbog krsenja pravilnika od strane odredjenog moderatora.

u podforum Hronika spadaju teme kao sto su kriminal ubistva prevare i slicno a ne tema koju sam ja otvorio tj tema "zasto predsednik Srbije ne radi svoj posao"

Ne vredi Tihi. Boris Tadić spada u hronične slučajeve, pa je zato ovde ... :lol: Ne vredi da se nerviraš. On hronično i metodično uništava Srbiju. Kao bolest.

Back