Zavejani par imao seks u kolima kod sela Pojate: Muškarac (65) vodio ljubav sa švaler

izlizala mu se mašta i afanturistički duh ((:

treBa ga

podrZat u naporima da se i sjeTi

no , nece moci se sjecati , jer bo i nije ima u mladosti

taki iskustVa

- - - - - - - - - -

nego kako, ovaj naš po hebačini udario, a taj vaš po marijuani..pa ti vidi

a pa nijesam ti Ja

VOajer ki tu neki.

- - - - - - - - - -

Pa i Vucic isto najradije opšti sa penzionerima...
I to u romanticnom retro stilu čak i dopisujuci se s njima...
Nekim bakicama je i srce zaigralo ne te tople reci...a nekim penzionerima je od muke srce vec prepuklo...

...

a oce li penzioneri njega mozda naTrcat

ono kada ga stignu

moze bit da ce i neki i poneti PLAVU PILJUJLJU

da ga malko zaljuljaju.

- - - - - - - - - -

Prvo fume fumare. Pa sex na zadnjem sjedistu moga auta. Doduse, bilo leto. Usred dana, usred Toronta. :heart:

_nobody_

sanyside parking lot

RV.....

cccc:deda:

мене урнисали од зезања 3 месеца јер нисам нов ауто "освештао" толико дуго времена,
после куповине.

После тога,нисам ни куповао други.Имам га пуних 17 година z:lol:

a nisi ga ni osvestao z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mada...mozda ona i radi za PIO...kao serijska smicateljica pristupajucih penzionera...ordinirajuci kraj Autoputa...prvo trazeci da pogleda licnu i datum rodjenja...posle cega strastveno navali...

...

:rotf:

- - - - - - - - - -

Pa i Vucic isto najradije opšti sa penzionerima...
I to u romanticnom retro stilu čak i dopisujuci se s njima...
Nekim bakicama je i srce zaigralo ne te tople reci...a nekim penzionerima je od muke srce vec prepuklo...

...

veceras si u elementu..:lol:

I sad tu neko zatvori istragu "zadesna smrt", slatko....a to sto je "dama" "slucajna poznanica zene", pa slucajno imala neke obaveze u Krusevcu,

a zena ko zena , poterala muza da je odveze....a sto mu je u casu stavila neki afrodizijak, kao da nismo poreski obveznici, nikad para nema za testove....

Pazi iz Nisa ide do Pojata, nema sanse zbog neke "dame" koja bi se kresnula i u kolima...ili je neka kamenjarka usput, ali 47 godina je sumnjivo i da ceka

da bude zavajana.... a onda biser, u kakvim kolima se dvoje matorih kresu koja bi ostala zavajana za vreme sexa?

Dakle juzna pruga ima svoje tajne....

- - - - - - - - - -

Neka, sam je kriv kad je pristao da ga neka žena nagovori. A poznato je da ne treba verovati ženama koje lažu.
Auto je za... da bude čist i lep, a krevet, pod, fotelja, veš mašina... za seksanje. :ljutko:

Pored deset motela okolo...istina...vrlo sumnjivo.

Neka, sam je kriv kad je pristao da ga neka žena nagovori. A poznato je da ne treba verovati ženama koje lažu.
Auto je za... da bude čist i lep, a krevet, pod, fotelja, veš mašina... za seksanje. :ljutko:

Najbolje kad centrifugira...:konfete:

...

- - - - - - - - - -

I sad tu neko zatvori istragu "zadesna smrt", slatko....a to sto je "dama" "slucajna poznanica zene", pa slucajno imala neke obaveze u Krusevcu,

a zena ko zena , poterala muza da je odveze....a sto mu je u casu stavila neki afrodizijak, kao da nismo poreski obveznici, nikad para nema za testove....

Pazi iz Nisa ide do Pojata, nema sanse zbog neke "dame" koja bi se kresnula i u kolima...ili je neka kamenjarka usput, ali 47 godina je sumnjivo i da ceka

da bude zavajana.... a onda biser, u kakvim kolima se dvoje matorih kresu koja bi ostala zavajana za vreme sexa?

Dakle juzna pruga ima svoje tajne....

- - - - - - - - - -

Hoces da kazes da je ustvari njegova žena unajmila tu drugu zenu da ga "ubije" zestokim seksom kako bi ova naplatila životno osiguranje? z:cry:

E to je onda vec posao za Poaroa tj Dr. Stefanovića :zcool:

...

Nije to zavejani nego uspaljeni par, JA kad vam kazem!!! :rtfm:

Ja svaki dan u firmi prizeljkujem da nam se zaglavi onaj lift sto je pred izdisajem a tablet uz mene.
Cekam majstore, jem gov.na po Krstarici sa SNS-ovcima i modovima, sigram sigrice i jos dobijem platu!?

- - - - - - - - - -

ISPRAVKA: u stvari ne mogu da stignem da jem gov.na od SNS-ovaca, al opet pici satnica :D

- - - - - - - - - -

Aha, a šta sam ti ja piso?! Hajde sad, da te čujem tico! :rtfm:
Zato sam ja danas opr'o auto.

Tebi jedino ako neka mecka udje, da se ogreje :kafa:

- - - - - - - - - -

Stedljiv narod, jeftinije u kolima.
Znas kakva je recepcija po mestu gde se svi znaju...
Isto ko bosanski doktori - svi znaju sta imas u kartonu...

Pa ako se već tema razvija pođi od sebe...da li bi išao do pojata da kresneš neku tetku od 47 godina u kolima?
Ne bi. Ako je neka s kamena smrznuta tražila prevoz ima smisla, ali nema rezona da sedi i čeka pored mrtvog lika na par koraka od naplatne rampe,
a koliko se sećam tu su i dve kafane, pa neka se i jedna zatvorila u medjuvremenu.
Dakle zna da se zna da je bila s njim i ne može da pobegne, pa otkud ona u kolima?

Poslednja izmena:

Back