- Poruka
- 4.347
Радио сам ја то.
Prvo fume fumare. Pa sex na zadnjem sjedistu moga auta. Doduse, bilo leto. Usred dana, usred Toronta.

_nobody_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Радио сам ја то.
i kakav je to naslov uopšte?
MUŠKARAC vodio ljubav sa švalerkom
valjda, švaler sa švalerkom ili muškarac sa ženom
Bolje se klikče kad se vako napiše...
Informer bi to još sočnije stavio... "Puklo mu srce dok mu komšijina žena pregledala druge organe..."
....
izlizala mu se mašta i afanturistički duh ((:
nego kako, ovaj naš po hebačini udario, a taj vaš po marijuani..pa ti vidi
Pa i Vucic isto najradije opšti sa penzionerima...
I to u romanticnom retro stilu čak i dopisujuci se s njima...
Nekim bakicama je i srce zaigralo ne te tople reci...a nekim penzionerima je od muke srce vec prepuklo...
...
Prvo fume fumare. Pa sex na zadnjem sjedistu moga auta. Doduse, bilo leto. Usred dana, usred Toronta.
_nobody_
мене урнисали од зезања 3 месеца јер нисам нов ауто "освештао" толико дуго времена,
после куповине.
После тога,нисам ни куповао други.Имам га пуних 17 година![]()
Mada...mozda ona i radi za PIO...kao serijska smicateljica pristupajucih penzionera...ordinirajuci kraj Autoputa...prvo trazeci da pogleda licnu i datum rodjenja...posle cega strastveno navali...
...
Pa i Vucic isto najradije opšti sa penzionerima...
I to u romanticnom retro stilu čak i dopisujuci se s njima...
Nekim bakicama je i srce zaigralo ne te tople reci...a nekim penzionerima je od muke srce vec prepuklo...
...
što je ovo bizaran slučaj?
Aha, a šta sam ti ja piso?! Hajde sad, da te čujem tico!
Zato sam ja danas opr'o auto.
Neka, sam je kriv kad je pristao da ga neka žena nagovori. A poznato je da ne treba verovati ženama koje lažu.
Auto je za... da bude čist i lep, a krevet, pod, fotelja, veš mašina... za seksanje.![]()
Neka, sam je kriv kad je pristao da ga neka žena nagovori. A poznato je da ne treba verovati ženama koje lažu.
Auto je za... da bude čist i lep, a krevet, pod, fotelja, veš mašina... za seksanje.![]()
I sad tu neko zatvori istragu "zadesna smrt", slatko....a to sto je "dama" "slucajna poznanica zene", pa slucajno imala neke obaveze u Krusevcu,
a zena ko zena , poterala muza da je odveze....a sto mu je u casu stavila neki afrodizijak, kao da nismo poreski obveznici, nikad para nema za testove....
Pazi iz Nisa ide do Pojata, nema sanse zbog neke "dame" koja bi se kresnula i u kolima...ili je neka kamenjarka usput, ali 47 godina je sumnjivo i da ceka
da bude zavajana.... a onda biser, u kakvim kolima se dvoje matorih kresu koja bi ostala zavajana za vreme sexa?
Dakle juzna pruga ima svoje tajne....
- - - - - - - - - -
Pored deset motela okolo...istina...vrlo sumnjivo.
Aha, a šta sam ti ja piso?! Hajde sad, da te čujem tico!
Zato sam ja danas opr'o auto.
Pored deset motela okolo...istina...vrlo sumnjivo.
biće naslov
nešto tipa: umro u izgnanstvu, na biciklu![]()
Nenadov haiku![]()
tu je i nekoliko dama, koje nude svoje usluge...izgleda, ovom je to bilo poslednji put
Izgleda da je izabrao opciju - Masaža sa ZAVRŠNICOM...
I tako i bi...
....
tu je i nekoliko dama, koje nude svoje usluge...izgleda, ovom je to bilo poslednji put