Zavedi me da pamtim

Kao žena, želim da me muškarac zavede i zadovolji onako kako želim. Želim da svaki delić svog tela oseti njegov dodir.

Kako vi muškarci vaše žene, devojke zavodite? Kako se vi žene, devojke osećate?

A je l može da bude neko zavođenje da se ne zapamti?
Valjda sva pamtimo...:sad2:

o zavođenju ne znam ništa
Al osetim kad sam zavedena i osećam se lepo, a kako drukčije?

Чуј да се запамти... :)))) Има снаша које су толико промискуитетне да би им требало архивско одељење за сва њихова регистрована завођења, са све Ђоком Чварковим на челу... :))))

Ima i onih koji se nepamte, posebno kad prođe niz godina.
Mene je moj bogme zaveo pre 20 god i to ću pamtiti ceo život :D
20 godina, eto kad sam i tebi izgleda lose procenila godine :eek:

Zavodjenje za pamcenje je verovatno ono kada je prirodan i iskren, kad ima osecaja za tebe a ne pokusava da te zavede nekim naucenim forama, ono neiskreno zavodjenje, obicno jer je tupav il oce samo do kreveta :mrgreen:
Takve se trudim da i ne pamtim :evil:

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Kao žena, želim da me muškarac zavede i zadovolji onako kako želim. Želim da svaki delić svog tela oseti njegov dodir.

Nema tu zavodjenja,
dok se u zadnjem dzepu drze oni kojih se ne secaju.
Uostalom, nema to ni svrhe kada vecina nema pojma sta je zavodjenje,
a sta druzenje.
Mozda znas neku koja nema drugova na lageru za sve svrhe, makar da pate za njima,
po njima se sve meri i onda zavodjenje ispada smesno i jeftino.

20 godina, eto kad sam i tebi izgleda lose procenila godine :eek:

Zavodjenje za pamcenje je verovatno ono kada je prirodan i iskren, kad ima osecaja za tebe a ne pokusava da te zavede nekim naucenim forama, ono neiskreno zavodjenje, obicno jer je tupav il oce samo do kreveta :mrgreen:
Takve se trudim da i ne pamtim :evil:

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Aha... Znači bilo je i takvih, i to dosta... :malav: :)))

danas mi je palo na pamet da zenu moze da zadovolji jedino muskarac kome nije stalo do nje,iako ona ima osecaj da se nevidjeno izlozio i da je voli

Back