Zavedi me da pamtim

Kao žena, želim da me muškarac zavede i zadovolji onako kako želim. Želim da svaki delić svog tela oseti njegov dodir.

Kako vi muškarci vaše žene, devojke zavodite? Kako se vi žene, devojke osećate?

Bilo nekad, a bio sam i mastovit, ali to je vreme otislo u..:lol:
Kad sam skontao da se to ne ceni, prvo sam uzjahao Kawasaki, a potom ostala nekonvencijalna prevozna sredstva, mozak prebacio u safe mode rezim, i sad mi je najbolje:aha:

Bilo nekad, a bio sam i mastovit, ali to je vreme otislo u..:lol:
Kad sam skontao da se to ne ceni, prvo sam uzjahao Kawasaki, a potom ostala nekonvencijalna prevozna sredstva, mozak prebacio u safe mode rezim, i sad mi je najbolje:aha:

Hej, bila sam i ja nekad mlada i maštovita pa opet želim da me zavede.
Taj Kavasaki i ostala sranja batali :lol:

Kao žena, želim da me muškarac zavede i zadovolji onako kako želim. Želim da svaki delić svog tela oseti njegov dodir.

Исто тако брате, пипање увек и свуда, оне које заводим називају ме Октопод Дак, сваки делић њихових тела осети мој додир. И следи необуздани секс већ на првом дејту... или уследи кик у моју буљу...

Pa i ja zelim da me deset vrelih brazilki zavede opcini i neguje za vjke i vjekova. Bas onako kako ja to volim i zelim a da ni ne izgovorim.

Eh kada se setim tih prvih djackih koraka za prilazak devojcici,pa jos uspe prilazak kao treba,onda se otvara,srce,dusa,mozak.Onda sve najlepse iz goveka izlazi,a da nije ni svestan.Bivalo je kasnije i lepih stvari u starije doba,a poslednje mi je bilo sa upoznavanjem sa zenom.Mislio sam da sam prevazisao neke stvari,ali kada se pojavi ona prava,pored toliko topline iz srca i duse,opet na drugu stranu,klecaju kolena i covek dolazi do nemoci.Ali ako je privlacnost obostrana sve se prebrodi i onda shvatis,da se i ona oseca kao i ti,pa tu tek plane ona prava,strasna ljubav.U svakom slucaju lepo je.

Ne znam nisam odavno bila zavedena i došla sam u fazu da me to ne zanima
Mogu da se zezam i da se družim ali da se svesno upustam u igru zavođenja nemam uopšte potrebu ni želju
Mislim moj libido je prilično uspavan a i da nije moje potrebe za ljubavlju su zadovoljene pa me sve to smara umesto da me privlači

Zavodjenje u srpskom jeziku ima vise znacenja:
- npr. kod oranja volovi se zavode da pogode u brazdu
- mozete nekog zavesti pa da se strmopizzdi
- mozete nekoga zavesti na krivi put – obmanuti
- zavoditi mozete pesmu
- a mozete se baviti i zavodjenjem iz teme, pa ko mu ga zavede :D

Mene onomad privedoše u stanicu i zavedoše u neku knjigu.
Posle mi svi panduri prilikom legitimisanja govorili "A, ti si zaveden kod nas..."

Ne znam nisam odavno bila zavedena i došla sam u fazu da me to ne zanima
Mogu da se zezam i da se družim ali da se svesno upustam u igru zavođenja nemam uopšte potrebu ni želju
Mislim moj libido je prilično uspavan a i da nije moje potrebe za ljubavlju su zadovoljene pa me sve to smara umesto da me privlači

I tako vecina, bilo udatih ili neudatih, nesto bi tele, ali ako moze da budu nezainteresovane, da ih opalis munjom i nateras da prvo budu pozeljne kao objekat zavodjenja. Virtualni svet im je najzgodniji, ali onda ih muci volja da promene virtualno za realno, gde nemaju pojma sta bi htele.

Back