Zauzimanje ležaljki

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.443

Zauzimanje ležaljki dostiglo novi nivo​

Britanski turisti su odveli "ratove za ležaljke" na potpuno novi nivo tako što spavaju na njima tokom noći kako bi zauzeli najbolja mesta pored bazena u jednom španskom hotelu.
Ben Smit je ostao šokiran kada je primetio da su najbolje ležaljke u njegovom rizortu na Tenerifima već bile zauzete — tri sata pre nego što se bazen uopšte otvorio, piše Dejli Mejl.

Iako je napolju još uvek bio mrak, većina ležaljki pored bazena već je bila zauzeta — očigledno od strane gostiju koji su spavali na njima preko noći kako bi sačuvali svoje mesto.
Tridesetogodišnji Ben, turista iz Šefilda, opisao je ovu bizarnu scenu kao "začarani krug".

On je snimio ovaj neobičan ritual u rizortu sa četiri zvezdice gde noćenje po osobi košta 259 funti, a koji je izgleda postao najnovija žrtva ovogodišnjih "ratova za ležaljke".

Snimak je napravljen u ponedeljak, 25. avgusta, na početku Benovog dvonedeljnog letovanja.

"Ljudi spavaju na ležaljkama da bi rezervisali svoje mesto", rekao je.

"Oni ih rezervišu, ali hotel ima pravilo da ako je ležaljka ostavljena bez nadzora, peškiri se uklanjaju — zato samo legnu na njih.Neki čak izgledaju kao da spavaju. Pomalo je smešno. Razumem zašto to rade, ali to je, da tako kažem, začarani krug", rekao je i dodao:

"Upravo oni stvaraju problem koji pokušavaju da izbegnu. Da ljudi ne rezervišu ležaljke koje im ne trebaju, ne bi ni bilo problema. Nisam video da su ležaljke stvarno pune ljudima — samo peškirima."

........

https://www.b92.net/putovanja/letov...-dostiglo-novi-nivo-ljudi-sokirani-video/vest

Videla sam i cula da Britanci na odmoru uglavnom koriste bazen hotela, nije mi jasno kad su vec dosli na more, ali dobro..
A za lezaljke nisam znala da je do te mere, ne bih mogla tako rano da ustajem..

Pokušavam da shvatim zašto neko ode na more i onda uopšte koristi bazen koji ima i kod kuće (verovatno) , a drugo plati hotel 259 funti po noćenju a onda zameni komociju istog ležaljkom...da bi dobio šta?

Ludih ljudi jbt..
Pojava koja ni meni nije jasna, a vrlo cesta.
Mislim da su lenji, a bazen na dva koraka, a ima i zaludjenika raznih ...
Ovo za spavanje na lezaljkama je tek tezak idiotluk.

Back