Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Primetio sam da moj djukac,nekad,kad laje i malo zauvija!Uglavnom kad oseti čopor pasa,ili je u pitanju kuja,inače to ne radi!Da li nekome pas zauvija i zbog čega?
Dobro si primetio, najcesce zbog kuje u teranju. Otkako drzim zenku, pa jos sterilisanu, nemam tih problema. Znam kako laje na ljude, kako na lopove, macke, vrane, jezeve...
Dobro si primetio, najcesce zbog kuje u teranju. Otkako drzim zenku, pa jos sterilisanu, nemam tih problema. Znam kako laje na ljude, kako na lopove, macke, vrane, jezeve...
Ne smeta mi to,nek zauvija,malo se'pravi važan'ali ne pokazuje agresivnost,iako nije kastriran,nekad se neda dirati kada je u elementu,i šta mi je dobro kod njega,to što zna da se izvini,ako je zarežao!Ali što ima tupsona koji'maknu'psa,zbog toga,što zauvija jer im'sluti'.Kakva glupost!
Po mom iskustvu pas obicno to radi kada oseti zenku/muzijaka ali moj komsija je imao kuju koja je stvarno zavijala kada neko iz komsiluka umre,otprilike 2 dana pre smrti i 2 posle smrti sto je i meni bilo cudno(rekao mi komsa da je prvostence bila),na kraju su je uspavali pre par godina bila stara.
Mene zanima da li psi hoće da zavijaju i kada su unutra ako kroz prozor leti čuju druge pse da to rade, ili se to dešava samo kada su napolju? Bilo bi baš neprijatno da u pola noći pas krene da zavija i dovikuje se a neko spava. Kako se pas uči da ne pravi buku unutra? Hvala
(Admine pomiluj #3)