Ex Ka
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Blago njima. Najlepsa zemlja bivse nam domovine.V Sloveniji imamo veliko Bosancev.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago njima. Najlepsa zemlja bivse nam domovine.V Sloveniji imamo veliko Bosancev.
Iz jednog muslimanskog sela na Bjelasnici, cuvam ovce i forumasim u zimskim danima. Leti idem za ovcama nomadim pa nemam neta.
Vec jesam. Vidis kako lepo blejim na Krsti.Svaka cast, nego obrati vise paznje na ovce, mozda te nesto i nauce![]()
Vec jesam. Vidis kako lepo blejim na Krsti.
E jbg, nisam bas neki intelektualni kapacitet. Prevelika su ti ocekivanja.Pa nisi bas, one to ljepse, smislenije ... obrati paznju
E jbg, nisam bas neki intelektualni kapacitet. Prevelika su ti ocekivanja.
pravo si gude...grok,grok...toorchine...Sto se lijepo okupe kad se kritikuje Dodik, ko muva na ... secer![]()
On je izdajničko đubre.Janjičar.pravo si gude...grok,grok...toorchine...
pravo si gude...grok,grok...toorchine...
Pa i ti si malopre doveo u pitanje moju covecnost a o meni ne znas bas nista. Da je videti sebe kao sto vidimo druge cak bi ovako anonimni bili dobri ljudi.Kao da bi ti mogao imati predstavu sta je Guede ... tvoj domen je groktanje, uzasno jeftine nazovi uvrede, i to je to. Mada, realno da bi i bio forumas ko kaze da ti trebaju neke bolje klasifikacije
To majstore![]()
On je izdajničko đubre.Janjičar.
Pa i ti si malopre doveo u pitanje moju covecnost a o meni ne znas bas nista. Da je videti sebe kao sto vidimo druge cak bi ovako anonimni bili dobri ljudi.
Tako i tebe drugi. Tipicno.
Naravno. Kao da si ti bitan da bio tema.Nisam tema ja, vec Milorad Dodik i njegova metamorfozna politika
Naravno. Kao da si ti bitan da bio tema.
priznajem da nemam dobru percepciju tamosnjih desavanja
koliko iz srbije vidim dodik korektno vodi srpsku
ako bi neko bolje , podrzavam
al da ne budu drugaciji kad dodju na vlast , da ne promene plocu