ZATVORITI ŠOPING MOLOVE nedeljom?

ZATVORITI ŠOPING MOLOVE nedeljom ili jednim radnim danom?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne da nije bila gužva nego bilo super. Prvomajska mi je sada horor. pekare, apoteke, šrafovi, kinezi, hoklice, šamlice.
Ne da nije bila gužva nego bilo super. Prvomajska mi je sada horor. pekare, apoteke, šrafovi, kinezi, hoklice, šamlice.
Bila je to nekad lepa ulica,od Jakuba Kuburovica do Vojnog Puta.Do buvljaka.Gde si mogao da nadjes sta god ti je trebalo.

А бувљак недељом? Стомак да те заболи, као да си у Пакистану.

Не идем на таква дешавања. Одем доле на пијацу па свратим до вулкана и има у земуникуму супер галеријица. има гомила неких корисних а лепих стварчица, данас сам баш купио тример у вин вин.

Не идем на таква дешавања. Одем доле на пијацу па свратим до вулкана и има у земуникуму супер галеријица. има гомила неких корисних а лепих стварчица, данас сам баш купио тример у вин вин.

Та је галерија одлична, меркам два акрилика већ месец дана. Поскупо али генијално.

Ljubljana -- Prodavnice u Sloveniji će nedeljom i praznicima biti zatvorene, odlučili su poslanici u parlamentu.

Izmenama Zakona o trgovini, za čije su usvajanje u Narodnoj skupštini glasala u utorak 72 od 88 poslanika, uz retke izuzetke se zabranjuje rad prodavnica nedeljom i praznicima.

Od zabrane su izuzete trgovine s prodajnim prostorom do 200 kvadratnih metara na benzinskim pumpama, graničnim prelazima, lukama, aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama i bolnicama, prenosi Indikator.ba.

Takođe, nedeljom i državnim praznicima će biti otvorene i preostale manje radnje površine do 200 kvadratnih metara, ako u njima poslove obavljaju trgovinski subjekti, odnosno njihovi predstavnici, ali i učenici, studenti i penzioneri.

Udruženi sindikati Srbije Sloga saopštili su danas da se zalažu za zabranu rada velikih trgovinskih centara i šoping molova u Srbiji nedeljom zbog sve lošijeg položaja radnika u njima i zloupotrebe rada nedeljom.
Prema istraživanju sprovedenom u malim trgovinama u Kragujevcu, radnici imaju samo dva slobodna dana mesečno i 10 dana godišnjeg odmora, računajući i vikende. Poznato je i da primaju minimalnu zaradu, a negde ni toliko, jer im gazda traži da mu vrate deo te sume.
https://mondo.rs/Info/Ekonomija/a12...va-nedeljom-i-grcki-model-radnog-vremena.html
rasteracete investitori!
a bogomi i izazvat bjes potrosackog djela drustva.....
ЗАТВОРИТИ "шопинг молове" ЗА СВАГДА!!

То је СИМБОЛ ОКУПАЦИОНЕ ЕКЕНОМСКЕ ПОЛИТИКЕ УВЕДЕНЕ
ОД СТРАНЕ ПАЛИКУЋА 2000-те године, коју је наслдила СНС БАГРА!

Soping molovi su prava stvar,za sve ljude koji zive u velikim gradovima.U molovima ima svega i svacega.Neko kupuje,neko sedi u kafeu,a neko ko je usamljen,uziva u guzvi,u posmatranju prolaznika.Molovi su nam zamenili kafane,crkve (daleko im lepa kuca). Ne znam kako bi podneli,kada bi nekim cudom,molovi nestali.
Da.

Posebna radost za Nas Vozače, jesu parkinzi.

Soping molovi su prava stvar,za sve ljude koji zive u velikim gradovima.U molovima ima svega i svacega.Neko kupuje,neko sedi u kafeu,a neko ko je usamljen,uziva u guzvi,u posmatranju prolaznika.Molovi su nam zamenili kafane,crkve (daleko im lepa kuca). Ne znam kako bi podneli,kada bi nekim cudom,molovi nestali.
Ма јесу! За ПОЛУИДИОТЕ, КРЕТЕНЕ, БОЛЕСНИКЕ које су медији претворили
у КУПОХОЛИЧАРСКУ СТОКУ, за протуве у "великим градовима" који су тупаво
пристали да буду РОБОВИ. ПРИСТАЛИ ДА БУДУ СТОКА!
За те који су пристали да буду талог са "Крсте"- Andrej Bolkonski.

Ма јесу! За ПОЛУИДИОТЕ, КРЕТЕНЕ, БОЛЕСНИКЕ које су медији претворили
у КУПОХОЛИЧАРСКУ СТОКУ, за протуве у "великим градовима" који су тупаво
пристали да буду РОБОВИ. ПРИСТАЛИ ДА БУДУ СТОКА!
За те који су пристали да буду талог са "Крсте"- Andrej Bolkonski.
Jel pratiš one kanale kad ganjaju pedofile po molovima

Ja to religiozno gledam

Back