Zatvorena javna kuća u Srbiji, vlasnik "pao" : Maloletnice podvođene političarima i diplomatama

Nego interesantni su kometnari ispod ovog teksta u telegafu...
Neki su tamo i mrak skinuli...:think:
A neki vec reklamiraju i konkurenciju:

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...jene-politicarima-i-diplomatama/komentari/svi

Mare 14.06.2019 - 20:47
otkrili ste Ameriku, Bar Maki u Novim Banovcima je javna kuca?!? Ma hajte molim vas, pa genijalno :) svi u Srbiji znaju za to bar 30 godina! a šta ćemo sa barom Monte Karlo na Novom Beogradu?

Ma dajte ljudi, ta javna kuca radi decenijama i tek sada ih pohapsili. Redovna klijentela su bile policijske patrole , ko zivi u blizini zna. Niko ga nije dirao dok se nije nekome zamerio i sigurno bi radio to jos dugo.

Ja znam za ovaj klub zadnjih 25 godina .Jel moguce da je policija tek sada reagovala i malo bolje procesljala ovaj lokal?Mislim da policija iz Beograda treba malo vise da obilazi manja mesta i opstine po Srbiji,jer gradjani nemaju poverenja u lokalnu policiju,opravdano.Razne kombinacije sa lokalnim serifima se desavaju po manjim mestima.A narod cuti iz straha i ne zna kome da se obrati jer moze da mu se obije o glavu.

IMAM 36 GODINA I PRE RAVNO 20 GODINA SAM ISAO KOD MAKIA SA JOS 4 DRUGARA I PRVI PUT SMO SVI IMALI SEX TADA. PRLEEPO ISKUSTVO. TADA BILE RUSKINJE NEKE. PRELEPE. SECAM SE DA SMO SE SVI ZALJUBILI U DEVOJKE SA KOJIMA SMO BILI. BIO DOZIVLJAJ LEP I USPOMENA. NEMAM NISTA PROTIV TOGA. NISAM ZNAO DA JOS POSTOJI... :)

Dosao mi drugar iz Pariza i pita imate li ovde javnu kuću, ja mu kažem da neznam i da ne idem tamo, ceo Beograd smo procesljali i na kraju priče čovek je završio kod Makia u Banovcima, e sad neznam šta da mu kažem kad dodje i ta jedna se zatvorila, a kod njih to ima u svakoj ulici.....

...

Pa danas se u Srbiji znanje ne isplati,osim Megatrendu...

Perfi, nemoj da vredjas ukus coveka, vidis da je izlepio kamenom celu kucu... Samo mu fale lavovi na kapiji.
ali moj ukus je zgrožen
ne znam da li su devojke boravile ovde protiv svoje volje ili ne
da li su ukradene iz svojih toplih seoskih domova usred noci
ili su se same javile na oglas za posao maserke u glavnom gradu

ali moj ukus je zgrožen

U sirotinjskoj zemlji lako im je bilo zavrbovati...Uostalom tako isto ti se kupuju i glasovi na izborima...a znamo ko je najveci kupac duša trenutno...
Te tako je i Maki...devojčicama verovatno koje su imale 0 dinara, obećao 1 dinar da u kolo uđu, a na njima zarađivao 99...

...

...

Zatvorena javna kuća u Srbiji, vlasnik "pao" : Maloletnice podvođene političarima i diplomatama
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...letnice-podvodjene-politicarima-i-diplomatama

E sad...
S obzirom da je "biznis" cvetao decenijama...i s obzirom na zidine okružene šiljcima i prozore sa rešetkama...(valjda da zloupotrebljene devojke ne pobegnu...), a što sve možete videti na Google mapi kad ukucate adresu tog "bara"...
Postavljaju se pitanja:
1) Ko je bio na vlasti u Novim Banovcima ovih godina? Tj ko je omogućio cvetanje te tvrđave?
2) Ko su kadrovi policije u N.Banovcima? Jer vidimo da je morala da interveniše policija iz drugog mesta...što znači da je lokalna podmićena il novcem ili "uslugama"...
3) Da li je vlasnik bio finansijer ili fan neke stranke?

...

Vlasnik nije platio reket.

mnogo je mučno
mnogo
koliko vlasnik ima godina i da li ima porodicu

Vlasniku je svejedno...on je svoje proziveo i na tuđoj pi.ki penziju zaradio...i obezbedio do 5. kolena...Ima 70 godina...kako kazu tekstovi.
E sad...mozda nije hteo da daje steceno, a kao ucesce iliti reket nekoj sekti tj stranci na vlasti...

Bio je i srpski Eskobar sa Zvezdare - Kosmajac uhapšen...pa ga eno sad sin mu s firmom gradi auto-puteve...po kojima se slika Predsednik...

...

ali moj ukus je zgrožen
Gledajuci resetke na prozorima, siljkove na ogradi, video nadzor... Malo njih je tu bilo svojom voljom.
Za to treba da ga zatvore na nekoliko decenija,i sve koji su bili tu i znali sta se desava.

Ja znam coveka koji ima slican objekat,na putu Ruma-Sabac.
Ali kod njega su uglavnom bile devojke dobrovoljno,neke su se i udavale u Srbiji (jedno vreme su bile Ukrajinke hit kod njega). NIje ih drzao na silu,isle su kuci na odmore, na more...Sve to znam zato sto je moj dobar drugar radio kod njega na odrzavanju kao domar.

mogli su da počnu sa hapšenjem onih ****** koje su zapošljene po ministarstvima i javnim preduzećima
tada bih zaista shvatila da zele da se obracunaju sa ovimproblemom
ovako samo sklanjaju konkurenciju

Ma ja mislim da su za sve krive žene koje neće da daju pič... Crkva i država ne dozvoljavaju prostituciju i jadan maki sada ispašta.

Vlasniku je svejedno...on je svoje proziveo i na tuđoj pi.ki penziju zaradio...i obezbedio do 5. kolena...Ima 70 godina...kako kazu tekstovi.
E sad...mozda nije hteo da daje steceno, a kao ucesce iliti reket nekoj sekti tj stranci na vlasti...

Bio je i srpski Eskobar sa Zvezdare - Kosmajac uhapšen...pa ga eno sad sin mu s firmom gradi auto-puteve...po kojima se slika Predsednik...

...

Onaj R.N. od 36 godina mora da je njegov sin. Ako nije njegov sto posto je tomin.

Back