Zatrudnela sa 12 godina

Ау, страшно... И наравно, силоватељу длака са главе неће фалити захваљујући еуропским законима у Србији.

Овде је апсолутно слободно силовати. Нема последица. Евентуално, пар година условно и који месец у затвору. То је то.
Као неки тип што је силовао девојчицу од 13 година и добио нешто мање од годину дана затвора са пар година условне слободе.

Ау, страшно... И наравно, силоватељу длака са главе неће фалити захваљујући еуропским законима у Србији.

Овде је апсолутно слободно силовати. Нема последица. Евентуално, пар година условно и који месец у затвору. То је то.
Као неки тип што је силовао девојчицу од 13 година и добио нешто мање од годину дана затвора са пар година условне слободе.

Kad razguze dečake onda se ne javljaš i počeneš da vrištiš kako je to orkestrirani napad na crkvu
Beli Andjeli s tobom moralisto

Za tebe šokantno za neke i nije...
Negotin na istoku ili Šabac na zapadu Srbije - to je njihov običaj
Meni drugarica u sedmom razredu ispisana iz škole u osmom smo nsaznali da je rodila
Usred Beogrda... Prrvo dete isti njen ćale...

Isto tako mnogi npuštaju dete kada saznaju da je bolesno a šta će biti sa tim detetom niko ne razmišlja
Zatvaraju se oči moralista i okreću drugi kanali na TV-u...
Neko ne može da pogleda ni 5 sekundi montiranog materijala a neko živi takav život bez sunca u njemu

Posle mi neki kažu kako sam ogorčen i nepoverljiv a ja baš takav zbog ovakvih pojava, to je ta civilizacija to je taj javni moral

Ne nerviram se ja zbog zajedljivih osoba niskih kvaliteta na radnom mestu - mene civilizacija razočarala...
A razlozi za svaku nesreću na ovom svetu su toliko primitivni ali taj primitivizam se uspešno rasplamsava u roku od odmah...
I niko da prizna nakon nesreće da je primitivac sve drugi neko kriv...

Back