*zatezanje misica*

Pa nisam ja bas neki zavisnik slatkisa, daleko od toga. Ja cak i nisam neki gurman, retko sta volim da jedem. Nego mi takva priroda, gojazna sam :-(
Mislis zato sto me boli glava? A obozavam da spavam, i nikad mi nije dosta,samo sto sam ja nocna ptica :-(

Ako smem da se ukljucim - GLADOVANJE NIKAKO! Jak dorucak, odmeren rucak i dijetalna vecera, sve to uz dosta vode, dve vocne uzine dnevno i fizicka aktivnost. Sve to definitivno daje rezultate, jes' da je malo time consuming, ali zdravo je.

Micotakis:
Ok, ne treba da se mucim i gladujem. Ali je pozeljno ne jesti posle 20h? Ili cak posle 19h?

Odosmo offtopic :-(

naravno da je pozeljno tj. obavezno jesti posle 20h , jedino ako ne lezes u 20:30 , kao poslednji obrok u danu savetujem ella posni sir i ella mleko , pre svega da bi obezbedili dovoljan priliv amino kiselina u toku noci i a time sprecili razgradnju misica i potrosnju masti

Ma gde, ja sam nocna ptica, meni tek pocinje zabava u 21h :-)
Ali ja ne pijem ni mleko , niti volim nesto sir. A da li i kackavalj ima slicno dejstvo?

Ako se slazes...napisi to na drugoj temi..tamo ishrana. Da ne kvarimo :-) Hvala.

Micotakis:
Mogu ti reci da sam juce posteno gladovala. Pojela sam ja 2 obroka, bez veceri, i to mahom paradajza i ove zelene paprike, i malo hleba. Ali je pocela dosta glava da me boli :-( Meni se nekad glad manifestuje kroz bolove u glavi :-(

Glava te boli zato što ti padne šećer. Garant bi te prošla da si pojela nešto. Više manjih obroka u toku dana i jeste potrebno da bi se nivo šećera u krvi održavao u normali, bez naglih padova i skokova i da bi se sprečili napadi gladi, glavobolje i slično. Zvuči neverovatno ali pet malih obroka dnevno često ima manje kalorija nego dva ali "poštena" :lol: a većina ljudi kad krene na dijetu prvo počne da preskače obroke što često daje suprotan efekat.

Sorry za offtopic.

Mico, ni sama ne znam, mozda bih mogla da probam taj animal cut kad ga toliko hvale, mislim, to je obican sagorevac masti, kao i onaj c chitosan ultra sto ga reklamiraju na sva usta i svaka druga devojka ga pije, ne verujem da moze da skodi uopste...Neka me neko demantuje....

A sto se tice pitanja, Mare mi na fin i egoistican nacin govori da je trebalo ovako da ga formulisem :

Mare, da li Vi tj. ti, znas koliko kosta animal cut i sta Vii tj. ti mislis o twin lab-u? :lol:

animal cuts : http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=UN158

Pa ok ako si se odlucila, ja sam mnogo sumnjicava po tom pitanju. A i bojim se da se ne bi strogo pridrzavala te namene, pa bi mozda uzalud bacila novac. Mada sam sad cula za ovaj neki tonalin - koji takodje cuva misice, a smanjuje masti...itd. Jel i njega mogu koristiti kao fat burner? Ili tipa one prozvode koje reklamiraju stalno...??? Jel i to sve ima istu ulogu?

boris0230:
Ustvari stani, jer imas problema sa kilazom?
Ili si malko mrsava i zelis da "oblikujes" misice, neces da ti "narastu" tj neces da dobijes masu, vec zelis samo da ih izdefinises?
borise bila bih ti zahvalna ako bi mogao da mi preporucis neke vezbe za kucnu varijantu.ja sam mrsavije konstitucije tacnije visoka sam 160cm a teska do 45kg.hvala u napred!

ja sam evo citala malo sta ste vi svi ljudi u kondiciji pametno kuckali ovde pa sam odlucila da kukam za pomoc! (ovo je prvenstveno upuceno Borisu, posto vidim da je glavni savetodavac)
naime, imam 22 godine, i mrsava sam ispod granice neuhranjenosti. ali kondicija mi je 0-umaram se jako lako. nekako imam misice na nogama ali su mi ruke problem, a o stomaku da ne pricam. znam da moram da trcim/vozim bicikl/ isl da bih skinula salo, ali bi bilo bas lepo da dobijem nekakva uputstva za vezbe u teretani (jer kod kuce ne mogu da se nateram nikako!) prvenstveno za gorepomenute delove - ruke i stomak, i ona sranjca levo i desno od stomaka.
mail mi je lenen_shi@hotmail.com, pa kad budes imao vremena, slobodno posalji neki savet!
evo ja trepcem i unapred sam zahvalna na pomoci!
ps. ovo mi je jubilarni PRVI post na vasem forumu!

Back