Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa ne, recite lepo: mi bi da hapsimo, mi bi Sablju 2, samo ovaj put da corkiramo politicki nepodobne. Kad priznate da ste isti k'o radikali, bice vama samima mnogo lakse.
A meni je na primer sumnjivo to sto je Djindjic malo pred smrt zabranio Cedi i bebi da ulaze u zgradu Vlade. Mnogo su mi oni glasni protiv Kostunice ... sve bih ja njih proverila.
A sto da ne? Sad samo zato sto Ceda dize frku treba iskulirati ? Ili mozda znas da nema veze sa tim ?
Najlakse je tako : on se zalaze da se to otkrije, optuzi drugog, ceo LDP krivi Kostunicu i nikom nista. Proveriti obojicu je najpostenije ... pa ako nije umesan nikom nista
Nema tu velike nauke. Cim se to do sada nije saznalo, umijesan je Zapad, obavjestajne sluzbe i neko od ovih koji su na vlasti. Ni za Kenedija se "ne zna". A sam izvrsilac-zar je bitan? Djindjic je sigurno znao ko mu prijeti i ta zabrana, ako je stvarno postojala, nesto znaci. Pogledajte Bebine i Cedine oci, one sve govore-posebno Bebine!