Zastupljenost metala u Beogradu

A šha te u suštini briga šta je rasprostranjeno....? Želiš da se dobro uklopiš ili ne znaš koji je fazon moderan, a kreno si u kupovinu novih pantalona?

Zanima me upravo ono sto sam naveo u prethodnom postu...ne kapiram sta nije jasno...do sada sam ziveo u gradu koji je 10-ak puta manji od Beograda, pa sam se i lakse snalazio oko trazenja ljudi slicnih meni i pabova u kojima se pusta muzika koju slusam...isto me zanima za bg...i kolika je zastupljenost svirki... i plz ne spamuj

ne,nije hejt,ovo je stvarno cinjenica. Pa logicno covece da ima. Kako sugavi grad od 70000 stanovnika ima 4 rock/metal mesta na kojim su gostovali i najpoznatiji muzicari danasnje domace scene zasto jedan 2 milionski grad ne bi imao? :dontunderstand:

Pitam samo kolika je zastupljenost, gde se i koliko cesto odrzavaju svirke, u kojim mestima se pusta metal isl???

Zanima me upravo ono sto sam naveo u prethodnom postu...ne kapiram sta nije jasno...do sada sam ziveo u gradu koji je 10-ak puta manji od Beograda, pa sam se i lakse snalazio oko trazenja ljudi slicnih meni i pabova u kojima se pusta muzika koju slusam...isto me zanima za bg...i kolika je zastupljenost svirki... i plz ne spamuj

:hahaha: ne bih da spamujem ali liči baš na to što sam rekao. naći ćeš već u beogradu šta god te zanima. i ljude koje zanima brojanje lišća po parku. zapravo, ima toliko raznoranih ljudi da počne da smara posle mesec dana.

Posto uskoro treba da pocnem da zivim u BG-u, zanima me koliko je metal muzika rasprostranjena u istom. Da li se cesto organizuju svirke, na kojim mestima se okupljaju metalci, postoje li pabovi u kojima se pusta iskljucivo metal ili eventualno neka punk rock varijanta itd?

imas gomilu metal mesta... Vise od svih ostalih.
Tj pomesano alternative sve, ali u gomilama su..

Back