Zastupljenost GMO semena u EU

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pazi najbolje da ti i jos stotinak hiljada ljudi proterate stanovnistvo ove zemlje i ostanete sami u njoj... Vec posle godinu dve videces rezultate... Priroda ce biti neuporedivo cistija i netaknutija, nece imati potrebe da se proizvode vece kolicine hrane koje zahtevaju tretiranje hemijom... Vec cete moci mozda i da se prehranite i bez toga.... Mada opet tesko, ali mozda bi uspeli da prezivite... Bitno da bi sve bilo potpuno bez ukrstanja, hibrida i hemije...

Ja razumem da je potrebna cista priroda, ali nas put treba da bude da je uredimo kao pojedine zemlje EU... Svojim moralom, zakonima, ekonomskim napretkom itd... Protivnici GMO u Srbiji su i svi oni koji zatrovase smecem reke...Ubedjen sam da je svaki taj trovac prirode izricito protiv GMO, ali bukvalno svaki...

Pa pazi najbolje da ti i jos stotinak hiljada ljudi proterate stanovnistvo ove zemlje i ostanete sami u njoj... Vec posle godinu dve videces rezultate... Priroda ce biti neuporedivo cistija i netaknutija, nece imati potrebe da se proizvode vece kolicine hrane koje zahtevaju tretiranje hemijom... Vec cete moci mozda i da se prehranite i bez toga.... Mada opet tesko, ali mozda bi uspeli da prezivite... Bitno da bi sve bilo potpuno bez ukrstanja, hibrida i hemije...
Tvoje razmišljanje je bazirano na pogrešnim informacijama koje ti serviraju
oni kojima slepo veruješ. Ne posmatraš i ne razmišljaš, nego veruješ onome
što ti kažu.
Zemlje ima dovoljno ne za trenutan broj stanovnika na planeti, nego za daleko
više. Postoji potreba da se više ljudi uključi u proizvodnju hrane i da sva zemlja
bude korišćena na drugačiji način nego sada..
Strah od gladi čini da ljudi rade teške gluposti. A zapravo se radi o potpuno
iracionalnom strahu u koji nas ufuravaju oni koji bi da nas drže pod kontrolom.

Ja razumem da je potrebna cista priroda, ali nas put treba da bude da je uredimo kao pojedine zemlje EU... Svojim moralom, zakonima, ekonomskim napretkom itd... Protivnici GMO u Srbiji su i svi oni koji zatrovase smecem reke...Ubedjen sam da je svaki taj trovac prirode izricito protiv GMO, ali bukvalno svaki...
Ma da. Evo baš sam juče tri reke zagadila.

Daj u ozbilji se i ne vrdaj više. Kad god ti na jedno odgovorim, ti izmisliš
nešto novo. Čisto hejta radi..

oni koji bi da nas drže pod kontrolom.
Ma niko ti nista ne brani budi sta hoces i koliko hoces... Ti koji bi da te drze pod kontrolom ne postoje... Ljudi koji imju najveci novac oni imaju svoje obicne zivotne probleme, imaju svoja razmisljanja i brige koje nisu vezane za te vase tripove.. Imaju svoj zivot koji ima pocetak i kraj... Svo najvece zlo iskljucivo dolazi od onih koji su sigurni da rade prave stvari, koji su sigurni da je zlo daleko od njih, a nikad nije u njima... Od onih koji "znaju" da su ispravni i na pravoj strani...

Back