nindza52
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Ima li pravo formacijski zamenik na 4%, 8 %... ukoliko k-dir ode recimo na bazu ? Neki tvrde da su kao formacijski zamenici ostvarili to pravo neki tvrde da to ne moze ...
Ima li pravo formacijski zamenik da dobija 4%, 8 %... ukoliko jedan od komandira vodova ode na GO ili na bazu...Moze li k-dir voda da na taj nacin menja k-dira odeljenja i obratno ? Moze li k-dir voda da menja na taj nacin formacijskog zamenika ili k-dira...
Pitanja postavljam jer nas personalac ne zeli da nam da odgovore na ta pitanja i vrda ( nama tvrdi da sve to ne moze jer k-dir voda je odgovoran za svoj vod
, k-dir za svoju cetu
a njegovi potcinjeni tvrde da on svaki put dobija 8% kad oni odu na bazu
).
Pre nekoliko meseci sam prisustvovao informisanju ali nism dobili neka detaljnija obavestenja, tak da sticem utisak da se kod nas k-da
dok ostali 
Ostavljam mogucnost da covek ne ume da protumaci to kako treba ali izjave i delovanja dovode me u sumnju po pitanju ostvarivanja mojih prava ..
Wake up
(wake up)
Grab a brush and put on a little make up
Hide the scars to fade away the shakeup
(hide the scars to fade away the shakeup)
Whyd you leave the keys up on the table
There you go create another fable
You wanted to
Grab a brush and put on a little makeup
You wanted to
You wanted to
I dont think you trust in my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die (die)
Wake up
(wake up)
......
Ima li pravo formacijski zamenik da dobija 4%, 8 %... ukoliko jedan od komandira vodova ode na GO ili na bazu...Moze li k-dir voda da na taj nacin menja k-dira odeljenja i obratno ? Moze li k-dir voda da menja na taj nacin formacijskog zamenika ili k-dira...
Pitanja postavljam jer nas personalac ne zeli da nam da odgovore na ta pitanja i vrda ( nama tvrdi da sve to ne moze jer k-dir voda je odgovoran za svoj vod

Pre nekoliko meseci sam prisustvovao informisanju ali nism dobili neka detaljnija obavestenja, tak da sticem utisak da se kod nas k-da

Ostavljam mogucnost da covek ne ume da protumaci to kako treba ali izjave i delovanja dovode me u sumnju po pitanju ostvarivanja mojih prava ..

(wake up)
(hide the scars to fade away the shakeup)
There you go create another fable
You wanted to
Grab a brush and put on a little makeup
You wanted to
You wanted to
I dont think you trust in my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die (die)
Wake up
(wake up)