ZASTRAŠUJUĆA ISTINA O PEDOFILIMA U SRBIJI: Predstavila se kao Jeca (14) evo šta su jo

Teksački Rendzer Voker

Poznat
Banovan
Poruka
7.234
Devojka koja se predstavila kao Jeca2002, odnosno 14-godišnjakinja, otišla je na poznate domaće čet sajtove. Kako je već u nadimku istakla godište, očekivala je pedofile, ali ne u ovolikoj meri.

Kako kaže, za manje od 2 minuta javilo se 20 pedofila, polovini čak nije ni stigla da se javi, prenela je na svom blogu Tamni oblak.

"Imam 45, 48, 52 godine… da li ti to smeta?” – je najčešće pitanje.

[http://images2]

"Nisam pedofil. Samo volim da se dopisujem sa mlađim osobama. Stariji ljudi su dosadni", naveo je drugi.

"Jeste da imaš samo 14 godina ali izgledaš kao devojka, ne kao devojčica", samo su neke od zastrašujućih poruka koje je dobila.

[http://images3]

Kako bi pedofili bili sigurni da iza nadimaka stoje zaista devojčice, obično traže video poziv pre ugovaranja viđanja.

[http://images]

"Pedofilija je ogromni problem koji mora pod hitno da se rešava. Nemam ideju odakle bi se počelo, samo znam šta mora da bude rezultat. Marijinim zakonom je uveden registar pedofila i silovatelja, ali su u njemu pošteđeni napasnici koji su već počinili krivično delo, tj, u njemu će se naći samo”novi” pedofili i silovatelji.To pod hitno mora da se menja. U registru moraju da stoje SVI osuđivani pedofili a njihova imena i adrese moraju biti dostupne svim roditeljima, bez posebne sudske dozvole", navela je blogerka.

[http://images2]

Kako je dalje navela, ona nije devojčica od 14 godina, već osoba od 24.

[http://images3]

"Smučilo mi se da svaki dan čitam u novinama kako je novo dete napadnuto ili ubijeno.Ovo je bio moj eksperiment da vidim koliki je broj pedofila i šokirala sam se rezultatom. Nadam se da će se zakoni u skorije vreme promeniti. Što strožiji zakoni, to zdravije društvo", zaključuje ona.

[http://images]

najjace sto je riba bila na krstinom chatu :D

uuuu ko se nije predstavljao kao ribica od 14 godina željna novih poznanstava...
to se odmah tretira kao zajebancija

- - - - - - - - - -

Ma zna policija za njih 90%,ali ih ne drže na oku dobro.

policija tuče žene

- - - - - - - - - -

Nije bio, ali i Blajbi voli mladje zene.

U cemu je problem?

nauka je dokazala da muškarci sa mladjom ženom žive duže
čak su i dokazali da ovi što su uzeli stariju od sebe (dal je ljubav dal je imovina) ipak žive kraće

- - - - - - - - - -

More sikter bre majke vam ga novinarske.

Sad ste rešili da prikažete Srbiju kao pedofilsku zemlju samo da zaradite na muci i nesreći.

Tačno!
Kod nas je incest vodeća disciplina a ne tu te neke novokomponovane nastranosti sa zapada

U registru moraju da stoje SVI osuđivani pedofili a njihova imena i adrese moraju biti dostupne svim roditeljima, bez posebne sudske dozvole", navela je blogerka.

blogerki fali ona stvar... ali mozak još više...
aj pročitaj još jednom šta je glupača napisala?

znači napišeš e-mail policiji, ja sam roditelj imam žensko dete i fala Bogu muško ispade kao drugo da ne moram ponovo,
e sad pošto imam žensko dete ako možete da mi dostavite listing manijaka? Tako može da razmišlja samo manijak.

I onda dobiješ listing telefone i adrese...
I onda ti ćerka kaže - "e idem ja kod drugarice da vežbamo matiš a i prespavaću kod nje" i ponese neku čudnu garderobu što kupovala sa mamom
I sad šta da radiš?

Nemaš telefon od roditelja te drugarice nego uzmeš listing od policije pa redom:
"Dobro veče, ja se izvinjavam ako vas prekidam u nečemu, a da nije moja ćerka kod vas?"

za muško blogerka nije napisala ništa a i kao što znamo to sud odbija
ko ima adresu od Pahomija ili Kačavende?

- - - - - - - - - -

Ziveo sam sa zenom 25 godina mladjom od mene i sasvim dobro sam se osecao.....

Od srca ti želim jednu od 25 godina konkretno a ne to oduzimanje od aktuelnih godina
Seljančure nek preskoče ovaj komentar

inače pod pedofilijom se smatra seksualno napastvovanje predpubertetske dece što jeste za osudu

a ove fore "naivna lolita 15 godina nije znala... kao ni njeni roditelji..." nek probaju u gologuzu Afriku da podvale...
čuj nije znala... pa što nije ostala kod kuće?

- - - - - - - - - -

JEDINI PEDOFILSKI ČIN SA TRAJNIM OŠTEĆENJEM GENITALIJA SE PRIMENJUJE NAD MUŠKOM DECOM POD OVIM ILI ONIM IZGOVOROM BEZ PROBLEMA
TEK OD SKORA SE SVRSTAVA U KRIVIČNO DELO U SVE VEĆEM BROJU DRŽAVA
nisam čuo neku veću osudu...

inače pod pedofilijom se smatra seksualno napastvovanje predpubertetske dece što jeste za osudu

a ove fore "naivna lolita 15 godina nije znala... kao ni njeni roditelji..." nek probaju u gologuzu Afriku da podvale...
čuj nije znala... pa što nije ostala kod kuće?

.

U Venecueli skoro pola domacih zena je trudno sa 14 ili 15 godina....

To je ovde normalno...

Al ovi oko 50 što jurišaju na ove što imaju 14,15...mislim stvarno...ne mogu naći neku od 20 barem a kamoli stariju?

te od 20 jurišaju na NATO vojinike po Balkanu i na turiste iz sredjenijih država...
sa našim će se uzme ako zatrudni pa što je red - red je
- - - - - - - - - -

pa nismo mi bili pod Trucima 500 godina zalud...
aj kako nismo pod Nemcima proveli ni pune 4?

- - - - - - - - - -

Koliko se ja sećam 14 godina je kod nas donja granica za seks sa pristankom.

da ali sa osobom istog uzrasta

bila ona čuvena ujdurma u Jagodini gde se zaljubilo dvoje mladih
e sad on imao 21 a ona 16
i ljubomoran pandurov sin to prijavio ćaći a on uhapsio
pa osudili momka iako devojka išla na sudjenje da kumi i moli da ga voli
i odrobija on pet-šest godina i sve vreme ga mala posećuje
i kad je izašao - UZELI SE ZA CEO ŽIVOT

iebem ti pandurske neiebe degenerisane

- - - - - - - - - -

U Venecueli skoro pola domacih zena je trudno sa 14 ili 15 godina....

To je ovde normalno...

Od kad se Šabac zove Venecuela?

Poslednja izmena:
te od 20 jurišaju na NATO vojinike po Balkanu i na turiste iz sredjenijih država...
sa našim će se uzme ako zatrudni pa što je red - red je
- - - - - - - - - -

pa nismo mi bili pod Trucima 500 godina zalud...
aj kako nismo pod Nemcima proveli ni pune 4?

- - - - - - - - - -

da ali sa osobom istog uzrasta

bila ona čuvena ujdurma u Jagodini gde se zaljubilo dvoje mladih
e sad on imao 21 a ona 16
i ljubomoran pandurov sin to prijavio ćaći a on uhapsio
pa osudili momka iako devojka išla na sudjenje da kumi i moli da ga voli
i odrobija on pet-šest godina i sve vreme ga mala posećuje
i kad je izašao - UZELI SE ZA CEO ŽIVOT

iebem ti pandurske neiebe degenerisane

- - - - - - - - - -

Od kad se Šabac zove Venecuela?

Ne, ne. Seks punoletnih sa osobama od 14 godina