Zastrashujuce...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
...ovih dana, u novinama na TV. se pojavi vest da je ....mladic zadavio svoju devojku,policajac ubio zenu,penzioner ubio zenu jer je sumnjao da ga vara...sta je u pitanju...zlocin iz strasti,ludilo,kratak spoj u mozgu ili neshto trece...shta vi mislite o tome?

Ljudima je generalno skracen fitilj,okidac moze da bude sitnica vidljiva samo oku onoga u cijoj se glavi desi bum.Svi smo pod pritiskom,paranoja na sve strane,beda i finansijska i duhovna,tako da..nista me vise ne cudi,nista me vise ne zgrazava.

Sledi mi se krv u zilama od takvih vesti.
Vise ne znas sa kim smes da stupas u odnose, koliko je cist,... Mnogi se ponasaju kao da su pretplaceni na nekoga. Ne mora posredi biti prevara. Ispada da ti ni osecanja ne smeju zamreti...

Ljudima je generalno skracen fitilj,okidac moze da bude sitnica vidljiva samo oku onoga u cijoj se glavi desi bum.Svi smo pod pritiskom,paranoja na sve strane,beda i finansijska i duhovna,tako da..nista me vise ne cudi,nista me vise ne zgrazava.
...pod pritiskom jesmo...ali to ne znaci da nam to daje za pravo da nekome oduzmemo zivot...jer smo ljubomorni,povredjeni, uvredjeni besni ili ti neznam shta...spisak je podugachak...normalan chovek je duzan da razreshi svoje konflikte

...ovih dana, u novinama na TV. se pojavi vest da je ....mladic zadavio svoju devojku,policajac ubio zenu,penzioner ubio zenu jer je sumnjao da ga vara...sta je u pitanju...zlocin iz strasti,ludilo,kratak spoj u mozgu ili neshto trece...shta vi mislite o tome?

...ma izgleda da se povećao broj žena... pa priroda to sama reguliše...:lol:

ljudi su sve manje odgovorni za sebe i druge, individualizam sve jaci a slabije granice onoga sto se sme i moze.
manje samokontrole, manje ozbiljnosti i odgovornosti, jaci ego i posmatranje drugih kao da su objekti. bitno je samo da sebe zadovoljis, trenutnu potrebu, osecanje, popunis prazninu, drugi su nebitni.
nezreli adolescenti u telima odraslih, ima ih sve vise i opasni su.

Vremena se jesu promenila ... ali ljudi nisu ... sve te paranoje , psihoze psihopata su uvek cucale u njima i bile mozda vestije sakrivene ... prag zadovoljstva je nisko pao i sve lose u coveku se lakse pokazuje ... nekome treba duze vreme za okidac ... a neko reaguje brzopotezno

...pod pritiskom jesmo...ali to ne znaci da nam to daje za pravo da nekome oduzmemo zivot...jer smo ljubomorni,povredjeni, uvredjeni besni ili ti neznam shta...spisak je podugachak...normalan chovek je duzan da razreshi svoje konflikte
Oranz ja nisam nigde napisala da opravdavam bilo cije ubistvo,i bilo kog ubicu.Jesam li?I ne ubijaju normalni ljudi oji su sposobni da savladaju svoje konflikte.Vec oni drugi.

Back