Q
Queen_
Gost
Ja sam, ako smem da primetim, baš pametna. verujte mi na reč. I lepa sam, nesumnjivo. I imam para, ali zemaljska uživanja u krpicama i kozmetici su mi strana.
jel ovako dobro ?
jel ovako dobro ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za druge ne znam, ali ja ovako razmisljam...Cecilly:Neobično tačna je mudrost Isidore Dankan:
Lepe žene nikad ne sumnjaju u svoju inteligenciju,
ali inteligentne žene uvek sumnjaju u svoju lepotu.
Dakle... tačno se oseća razlika između onih žena koje imaju normalnu i ljudsku potrebu da se nekad pohvale nečim što su uradile, ostvarile, kupile, naučile... etc...(sreća je veća kad je podeliš sa drugima), i onih žena koje imaju potrebu da o sebi uvek govore u superlativu. One imaju neku vrstu felera u glavi i to zaista mislim da jeste neka vrsta terapije za komplekse, ili nedostatke, ili neuspehe, druge vrste. Kao kompenzacija recimo. Npr.: ¨Jeste, syeban mi je život, roditelji mi mast vade, dečko me yebe u zdrav mozak, a u firmi me niko ne šiša 5%, al'.... što imam dobru kožu jebboteeee¨.... Otprilike taj fazon. Izvinjavam se, vidim sad da sam banalno, površno i vulgarno simplifikovala tretman jedne zaista kompleksne teme.
divlja u srcu:Dzabe ta inteligencija ako nisi samosvesna zena.
Nema zene koja ne moze da sumnja u svoju lepotu,
a vrlo je malo onih koje umeju da veruju u nju.
Ne slazem se sa Isidorom, to je zastarelo. :-P
divlja u srcu:Ja idem na buvljak da trazim neki tandrkavi budilnik!![]()
Hvala:wink:Gazdarica:Za druge ne znam, ali ja ovako razmisljam...
P.S. Sto je lijepo kad drugi napise ono sto bi i ti, pa ne moras sam da se trudis...![]()
Betty:mislim da imaš u Makdeonskoj u onoj knjižari pored Sosisete nekih 10 vrsta budilnika...ako ti ne smeta hronometar tj.kucanje, tu ćeš naći nešto za sebe![]()