ZASTO...

Ja sam, ako smem da primetim, baš pametna. verujte mi na reč. I lepa sam, nesumnjivo. I imam para, ali zemaljska uživanja u krpicama i kozmetici su mi strana.
jel ovako dobro ?:mrgreen:

sasvim, ali bez zezanja
mada onaj deo o uživanjima ..to je ironija... ali niko nikome ne može da brani čuj brani ajde recimo zavidi i zamera što su takvi ili bar tako misle o sebi / recimo što je žena lepa pametna i bogata/ ali bitan je i način kako se to kaže...

svako od nas se trudi da bude što bolji u svakom smislu u to čvrsto verujem, samo su neki bolji od drugih ...
ali to ne daje za pravo ovima da potcenjuju ove druge, ružnije siromašnije gluplje manje obrazovane etc...
milim da je divlja već o tome govorila ovde...

Cecilly:
Neobično tačna je mudrost Isidore Dankan:

Lepe žene nikad ne sumnjaju u svoju inteligenciju,
ali inteligentne žene uvek sumnjaju u svoju lepotu.

Dakle... tačno se oseća razlika između onih žena koje imaju normalnu i ljudsku potrebu da se nekad pohvale nečim što su uradile, ostvarile, kupile, naučile... etc...(sreća je veća kad je podeliš sa drugima), i onih žena koje imaju potrebu da o sebi uvek govore u superlativu. One imaju neku vrstu felera u glavi i to zaista mislim da jeste neka vrsta terapije za komplekse, ili nedostatke, ili neuspehe, druge vrste. Kao kompenzacija recimo. Npr.: ¨Jeste, syeban mi je život, roditelji mi mast vade, dečko me yebe u zdrav mozak, a u firmi me niko ne šiša 5%, al'.... što imam dobru kožu jebboteeee¨.... Otprilike taj fazon. Izvinjavam se, vidim sad da sam banalno, površno i vulgarno simplifikovala tretman jedne zaista kompleksne teme.
Za druge ne znam, ali ja ovako razmisljam...
P.S. Sto je lijepo kad drugi napise ono sto bi i ti, pa ne moras sam da se trudis... :lol:

Dzabe ta inteligencija ako nisi samosvesna zena.
Nema zene koja ne moze da sumnja u svoju lepotu,
a vrlo je malo onih koje umeju da veruju u nju.
Ne slazem se sa Isidorom, to je zastarelo. :-P

divlja u srcu:
Dzabe ta inteligencija ako nisi samosvesna zena.
Nema zene koja ne moze da sumnja u svoju lepotu,
a vrlo je malo onih koje umeju da veruju u nju.
Ne slazem se sa Isidorom, to je zastarelo. :-P

ma , jes ti prirodno tako pametna, ili si radila na tome?:mrgreen:

sunce moje, zasto tako ozbiljno?tanka je linija izmedju vere u sebe i umisljene gluposti...:wink:
sta znaci samosvesna zena?ne priznajem zenu koja nije zadrzala mrvu stidljivosti i pramencic skromnosti...to je bre azdaja, a ne zena:wink:

nikad nije pitanje sta covek kaze, nego koji je njegov motiv...
izmedju forme i sustine, uvek biram sustinu
ne znam ko je bedniji, da li oni koji lazu sebe ili oni koji lazu druge
tacno, skromnost je deplasirana..kao i mnoge druge vrednosti

ne bwe sindi
lepota je deplasirana
sve može da se popravi (i pokvari nebrigom)
dobar fotograf od bilo koje može da napravi lepotinju! (zašto volim fotografiju :mrgreen: )
a pamet - pa zar nije danas sve u kurs za 24h? :)
Folirajte da ste....
Naučite da budete....
a gde je tek ozbiljno učenje i savladavanje veština...
itd.

KOMUNIKACIJA o svemu tome, predstavljanje sebe je plan na kome nisu svi jednako vešti, i možda, možda, možda otud nesporazumi? :roll:
btw. nesporazum najčešće nastaje tako što ti pretpostaviš da si pravilno razumeo ono što je neko rekao....ili da kad ti govoriš SVI kapiraju. Eto, to je česta menadžerska greška, čitala sam juče u "Pregledu" :)

pa i na trafici ti je isto ko na buvljaku, na to sam mislila
i zar nisu svi budilnici kineski? :roll:
tražil asam ogledalo pre NG (da kupim sebi, opet smo ga syebali :lol: )
i ili ima kineksih ili italijanskih za 30 - 40 €
svi satovi koje sam gledala (da zvrndaju što glasnije, a da se ne čuje tik-tak, jer mom dragom to zvuči kao hronometar, a to mu je uslovni refleks, nije za spavanje) su - kineski. :? Znači SVUDA. E, ali nisam gledala na buvljaku...mislim da imaš u Makdeonskoj u onoj knjižari pored Sosisete nekih 10 vrsta budilnika...ako ti ne smeta hronometar tj.kucanje, tu ćeš naći nešto za sebe ;)

Betty:
mislim da imaš u Makdeonskoj u onoj knjižari pored Sosisete nekih 10 vrsta budilnika...ako ti ne smeta hronometar tj.kucanje, tu ćeš naći nešto za sebe ;)

Nema na buvljaku nista. Al' u Merkuru sam nasla jedan ogroman, ogroman budilnik tandrkalo ( ima u precniku jedno 40 cm :lol: ), bas kao iz jedne moje price, nadrealno skroooz, al' cu da razmislim kosta 3300din. Sutra cu u Makedonsku. Hvala. ;)

c c c c
jesi bar kupila neku dobru igricu?

ima neka super, počinje tako što liku otmu verenicu na aerodromu, a onda on pali u Indiju zbog nje...gomila zadataka, znači :P

dakle, pred sosisate, knjižara, da :P

Back