ZAŠTO?

zasto nije dovoljno
dovoljno je
mislis da lava zabole levo jaje sta ce posle da bude
to je lavicin poso

Samo lav kad se povredi završio je životnu karijeru. Tebe će u bolnici da oprave, da bi doživeo duboku starost. Ne možeš mu zavideti na "slobodi" a da ne pomisliš da u tom paketu ne ide topli dom, internet, prevoz,market ispred nosa... .mozak, mozak nas čini ljudima, veliki i koristan mozak. Za odgajanje takve jedinke treba podrška društva, funkcionalna i organizovana zajednica, nije dovoljno da pasu travu i gledaju u nebo...
Koje gluposti pišem ovde, muka mi..

Ranije sam mislila da se zezaš po forumu sa takvim stavovima, ali ti si izgleda ozbiljan! :eek:

sta zezam
kakve veze ima funkcionisanje drustva sa brakom kao bolescu
medju zivotinjama je ljudski nacin funkcionisanja u odgajanju potomstva neprirodan

brak je neprirodna zajednica ima zajednica raznih ali nisu obavezujuce ogranicavajuce i dozivotne
samo zene insistiraju na bracnoj zajednici a posle kukaju kako su nesrecne

ziva istina
evo ova nesrecna sto otvori temu se iskuka na jadevite jade da je vredja sto joj kao izlaz televizor nudi neke pilule za depresiju
tamo drugde kuka da su deca dozivotna robija
pa ko te tero sestro da se udajes i radjas?
zene nekako uvek ne polaze od ovih jednostavnih pitanja i cinjenica
"krivo je drustvo i muskarci sto sam ja htela da se udam i rodim"
copy&paste svake sredovechne tetke

meh
ko ce da cita onoliku gomilu gluposti kad je poenta veoma jasna samo se fraze menjaju
ili je ovo ona "qq kako se mlade zene danas degradiraju ja ne bi nikad tako danas da mi 20 i dupe mi zategnutp"

Мени су много помогли родитељи, не мислим да сам се нешто посебно намучила. (ако изузмем шокове и стресове услед дечјих болести, операција, падова и прелома).

Back