Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
Da odmah razjasnimo, niti sam navijac Zvezde ni Partizana podjednako se radujem uspesima oba kluba ali jedno sam primetio, pre svega ne zelim da osporim uspeh Partizana svaka cast na tome Dusku Vujusevicu pre svega pa onda igracima, ali gospodin Vujosevic govori kako je mnogo uradio za srpsku kosarku i jeste ali mislim da je pre svega kroz tu pomoc srpskoj kosarci jos vise pomogao crnogorskoj!? Naime, on je ubedio Pekovica da igra za Crnu Goru iako je decko prvo rekao da ce da igra za Srbiju, onda on u timu Partizana drzi Slavka Vranesa vec 4 godine, Slavko je u napadu katastrofa moze dobro da odigra odbranu kada se igra zona i da udari blokadu za sve ostalo je nula, Ove godine je igrao sa dva centra sto je malo i na pojedinim mecevima videlo se da Maric kada izadje igra Partizana pada a Slavko mu nije adekvatna zamena, moje pitanje je zasto nije umesto Vranesa doveo bilo kog srpskog centra moze i iz nase domace lige garantujem da bi bio bolji nego Slavko koji je CRNOGORAC, niko nije postavio ovo pitanje jer Vujosevic ima rezultate. Sledeca stvar Milosevic koga je doveo ne mesto Marica je takodje crnogorac. I sad na kraju ove sezone kao pojacanja pominju se igraci koji igraju za Crnu Goru. Zasto Vujosevic mlati pricu kako je ucinio mnogo za srpsku kosarku kad ponavljam da je mnogo vise uradio za crnogorsku?