Zašto žrtve silovanja uglavnom ćute?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A vi još pozvali rodbinu i kuma i komšije da se pohvalite kako vam ćerka postala medijska ličnost ima i redni broj za telefonsko glasanje....

...a mala izvadila gladnu zver pred kamerama i hrani je celom rukom....
Jedna od 1000 (ILi više) je takva.
Jedan od 1000 je ubica.
Jedan od 1000 je silovatelj..
Jedan od 1000 je... primjer, koji nije pravilo da se svi ostali proglase i smatraju da su kao oni. Ta "mala" nije opravdanje i izgovor, da su sve *****, niti je to obrazac nekog univerzalnog ponašanja, onako kako vi mislite.

I pored svega, ne shvatate i ne znate jednu prostu činjenicu..

Žena, uglavnom, *ebe šta hoće a muškarac, šta može.. uvijek bilo, biće i promijeniti se nikad neće.

"Ovdje" svi bulje u ženu ako se usudi da ne nosi grudnjak, u najboljem slučaju kao da je s marsa pala. Recimo u Francuskoj većina žena rijetko kad nosi grudnjak.. nema dobacivanja, buljenja i "zgražavanja" kao ovdje .. ako se i desi da ih neki ludak napadne, momentalno sledi zatvor.. tamo nema izgovora "vidi kako se obukla" i sličnih prostakluka i seljačkih gledišta..

Poslednja izmena:
Jedna od 1000 (ILi više) je takva.
Jedan od 1000 je ubica.
Jedan od 1000 je silovatelj..
Jedan od 1000 je... primjer, koji nije pravilo da se svi ostali proglase i smatraju da su kao oni. Ta "mala" nije opravdanje i izgovor, da su sve *****, niti je to obrazac nekog univerzalnog ponašanja, onako kako vi mislite.

I pored svega, ne shvatate i ne znate jednu prostu činjenicu..

Žena, uglavnom, *ebe šta hoće a muškarac, šta može.. uvijek bilo, biće i promijeniti se nikad neće.

"Ovdje" svi bulje u ženu ako se usudi da ne nosi grudnjak, u najboljem slučaju kao da je s marsa pala. Recimo u Francuskoj većina žena rijetko kad nosi grudnjak.. nema dobacivanja, buljenja i "zgražavanja" kao ovdje .. ako se i desi da ih neki ludak napadne, momentalno sledi zatvor.. tamo nema izgovora "vidi kako se obukla" i sličnih prostakluka i seljačkih gledišta.. kao kod nas.
Mi smo po mnogim stvarima 50 godina iza njih ali se bar moral zadrzao u vecoj meri nego tamo sto ne treba menjati i treba raditi na tome da se vrati na nivo kao pre. To sto su oni takvi ne mora da znaci da nisu prostaci samo su njima neke stvari normalne koje nama bas i nisu.

Neka se cuje i druga strana.

#nisamtrazio

'Imao sam 16, u autu me silovala psihologinja, plakao sam dok me svlačila...'

Dobijem transfer blama kad ovo citam.
Govnaru upadne sikira u med, a on s ustima punih govana kmeci po novinama.
Treba mu ruke i noge polomit.

S kakvim ja belosvetskim olosem u istoj drzavi zivim i treba muslimanija da nas dokusuri.

Poslednja izmena:
S kakvim ja belosvetskim olosem u istoj drzavi zivim i treba muslimanija da nas dokusuri.

Upravo tako. "plakao sam dok me svlačila".. mislm da je to izmišljeno, to jednostavno ne postoji.. osim ako nije homić. :roll:

Za neke "frajerčine" sve su žene kurveštine.
Posle prvog sastanka pitali muškarca; je li bilo seksa? - Jok, ne da *urva. Balkanski mačo men.

Mi smo po mnogim stvarima 50 godina iza njih ali se bar moral zadrzao u vecoj meri nego tamo sto ne treba menjati i treba raditi na tome da se vrati na nivo kao pre. To sto su oni takvi ne mora da znaci da nisu prostaci samo su njima neke stvari normalne koje nama bas i nisu.
zbog ovoga imam transfer blama....jer gomila jadnika uvek vidi zeleniju travu kod komsije.
Dakle, lupas kolega.

Upravo tako. "plakao sam dok me svlačila".. mislm da je to izmišljeno, to jednostavno ne postoji u praksi osima ako nije homić. :roll:
U americkom bible-beltu obozavaju na kriz pribiti nastavnice koje zapocnu seksualnu vezu s ucenikom.
Tako su nekoj nesretnici opalili 22 godine.
Najgore od svega je sto ucenici i ocevi uopce nisu bili za kaznjavanje, ali histericne materetine su zagovarale lomace u takvim slucajevima.
Sjecam se isto situacije kada je jedna od tih nastavnica naletila na razboritog suca ili sutkinju, pa je prosla s uvjetnom.
Tada mi je stvarno pao kamen sa srca i laknulo, pomislio sam da jos uvijek ima boga.

Back