BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Zelis da kazes da emilija erhard, nepostujuci prioritete, nije napunila dovoljno goriva u avion pre leta?
Mislila - tankacu kad sletim? xD
Vertovatno.
Negde se vec nesretnica preracunala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelis da kazes da emilija erhard, nepostujuci prioritete, nije napunila dovoljno goriva u avion pre leta?
Mislila - tankacu kad sletim? xD
Ako nju uzmemo kao utemeljiteljicu zenske emancipovanosti (a mnoge se na nju pozivaju), je li ova tema zrela za katancenje?Vertovatno.
Negde se vec nesretnica preracunala.
Ako nju uzmemo kao utemeljiteljicu zenske emancipovanosti (a mnoge se nanju pozivaju), je li ova tema zrela za katancenje?![]()
Nauka je utvrdila da su zene neuspesne iz jednog prioritetnog razloga: genetski nisu u mogucnosti da pravilno sagedaju PRIORITET STVARI.
Nije toliko stvar u inteligenciji koliko u jednom GENETSKOM DEFEKTU u zenskom mozgu.![]()
ok evo cvetic za tebe da vidimo reakcijuZato sto su se, kroz istoriju, razne drkadzije, mizantropi, sterilni lelemudi i sadisticki nastrojeni kastrati ponasali prema zenama upravo ovako kako se ti i tebi slicni i dan danas ponasate na forumu!
ok evo cvetic za tebe da vidimo reakciju![]()
Na ovoj temi vredjaju samo raspustenice u poodmaklim godinama prestare za brak i decu, isfrustrirane, sa istrosenim zalihama ovarija, bez muza, bez prihoda, preneugledne da ih budjani primete. Kad vec vredjamo.Zato sto su se, kroz istoriju, razne drkadzije, mizantropi, sterilni lelemudi i sadisticki nastrojeni kastrati ponasali prema zenama upravo ovako kako se ti i tebi slicni i dan danas ponasate na forumu!
Na ovoj temi vredjaju samo raspustenice u poodmaklim godinama prestare za brak i decu, isfrustrirane, sa istrosenim zalihama ovarija, bez muza, bez prihoda, preneugledne da ih budjani primete. Kad vec vredjamo.
Takve stoj.
Sve ostale znaju da ne mislim na njih.
Ne znam ko je i skojim porivima otvorio temu, ne doticem se toga...Sta eto?
Dobro. Danas je to razlog, pre 100 godina je bio drugi, pre 400 zato sto su zene i koze bile slicne, obe davale mleko, rintale za muskarca, bivale poslusne, i obe si mogo da ....
I sta su zene mogle stvoriti osim takvih koji su ih tlacili?
Mislim tema je ocigledna provokacija, mada od belosvetskog probisveta koji je uyebao rodjenu majku ( sam prico ovde ) se drugo i ne ocekuje
Na ovoj temi vredjaju samo raspustenice u poodmaklim godinama prestare za brak i decu, isfrustrirane, sa istrosenim zalihama ovarija, bez muza, bez prihoda, preneugledne da ih budjani primete. Kad vec vredjamo.
Takve stoj.
Sve ostale znaju da ne mislim na njih.
Da bi ova tvrdnja stajala morao bi objasniti šta je loše u gore navedenim stavkama.