Zašto žene redovno špijuniraju svoje partnere?

Najveci metez u zenskom poimanju moze da stvori muskarac koji im je nedokuciv i o kome apsolutno ne znaju nista konkretno i cije poteze ne mogu da predvide.Zene uvek polaze od prizemnih licnih interesa i to je osnova svih aktivnosti jedne zene da svoje dupe uvali kod nekog muskarca i da se o njega okoristi.
To kad muskarac zna moze da predvidi i iskontgrolise problematiku i proceni apsolutno svaku situaciju.Zene nikad u igri upoznavanja ne polazi od sebe dakle da sebe realno proceni i da spram toga kroji kriterijume na osnovu kojih ce sebi dati za pravo da ocekuje neki buduci kvalitet zivota.Zena bez automobila ce da kritikuje vas automobil , zena bez novca ce da ismeva vas novac, zena bez stana ce da omalovazava vas stan samo da bi sprecila vas racionalan odgovor koji treba da glasi "Lutko sta ti imas i sta si stvorila daj da se uporedimo i da vidimo na osnovu cega ti drzis toliko do sebe."z:p
Tu ih ubijate u pojam momentalno i dajete im tehnicki nokaut u prvoj rundi.

ja nisam spijunirala bivse momke,ali bi se uvek namestilo da nesto otkrijem.da sam to radila mozda bih pre zavrsila neke veze.

Hm... Ni naisam to nikad radio. Kod mene važi deviza "Imaš moje poverenje, nemoj da ga prokockaš..." I to je to.

Uzdam se u to da jako brzo povezujem činjenice i kapiram stvari i da me je generalno teško nasankati i slagati, a da ne skontam.

Onog momenta kad neko izgubi moje poverenje, svaka dalja priča je izlišna među nama.

Back