Zasto zene nemaju smisao za salu ?

Pti, komentar uopste nije bio upucen tebi, vec Andjelku koji pije hiljade banova sve za istu stvar. Zezam se I ja na temu sexa, al ne popih ban nikako, valjda znam gde je granica. A I nije mi to jedina tema za zezanje. Isto ko sto mi RL nije mesto na kom se zanimam sexom.

Pti, komentar uopste nije bio upucen tebi, vec Andjelku koji pije hiljade banova sve za istu stvar. Zezam se I ja na temu sexa, al ne popih ban nikako, valjda znam gde je granica. A I nije mi to jedina tema za zezanje. Isto ko sto mi RL nije mesto na kom se zanimam sexom.

Nisi smesna :lol: Popijem iz zabave i nisam kukavica i ne smaram se online iz straha da me neko ne banuje :aha: Jedan dan znate drugi dan ste raskalasene :hahaha:

Pisem i o drugim stvarima koje me naravno zanimaju :) Meni na primer ne smeta niko ko se sali oko sexa :cool: niti ga vredjam niti ponizavam niti pravim manijakom :)

ja imam smisla za šalu i baš sam jedna duhovita osoba i sve, ali što ne umem da ispričam vic, pa to je za plakati. ama nijedan, ma kako smešan ili kratak bio.
u mojoj interpretaciji se svaki vic završi tako što me publika, ma koliko blagonaklona bila, bledo gleda, sa nekim uljudnim poluosmehom, dok se ja cepam sama za sebe.
znači-smor i to je to. :sad2:

Back