Зашто жене не јуре мушкарце?

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jure, samo zavisi kako koga. To je suština. Uz to treba dodati da to rade diskretnije, da to pola tipova i ne primeti, od banalnih stvari kao što su lajkovanje svega na fejsbuku što izbaciš do nekih slučajnih susreta i uvek nekih pitanja na telefon, do onog keza kad ti kažeš nešto...

I da, nekako u proseku žena manje puta bude vlažna nego što ti imaš erekciju u toku dana, ima i toga, naročito u dvadesetim, kasnije se situacija i okrene. :)

Diskoteka..
za sankom stoje tri tipa..
jedan te gleda..
primecujes njegov pogled koji te prati zavodnicki..;)
svidja ti se..Sta radis?
Она размишља. Све време! (за разлику од њега). И то овако:

""- какав идиот!? :roll:
Уместо да ми приђе и почне разговор...обичан, сасвим обичан, он стоји тамо и фиксира ме погледом?! Мора да мисли да се ја овако много боље осећам, да ми је лепше док ме он посматра? :hahaha:
- конобар...имаш какав кајиш, да се вежем преко паса, да не пукнем од смеха.
- Овај га је угасио код мене. Сад и у векове векова. Амин. Једном будала, заувек будала.
- Мора да има финих мушкараца овде...а ако не овде онда негде другде. Могу да бирам до миле воље...
- Ако овај настави даље да ме фиксира, осмехнућу се оном што прича са пријатељем и смеје се све време. Кад ми он приђе, онај што ме фиксира погледом ће нестати без главе. Такви немају ни петље ни моода...
- онда ми неће бити никакав проблем да се отарасим оног што прича са пријатељем , ако ми се не допадне. Јер ја сам иницирала све, дакле: ја водим главну реч.
- Боже, како је досадно овде...ако ми нико не приђе за 15ак минута, идем у други кафић.""

Poslednja izmena:
Неком силом (зови је како хоћеш) одређено је да мушкарци јуре гањају женске. А не обрнуто.
Зашто?
Овде неко може покушати да олако одговори: зато јер мушкарци хоће да их кресну. АЈДЕ? А жене канда не би да се кресну?? :mrgreen:
Таман колико мушкарци `оће да кресну жене, таман толико (ако не и више!!) жене хоће да кресну мушкарце. Дакле, разлог мора бити нешто друго.
Шта ли је то?
скоро сва женска тактика се садржи у чувеном вицу
Juri petao kokošku, a ona u trku razmišlja: "Ako stanem, misliće da sam kuJva. Ako bežim, ostaću ne.ebana ... Zato je najbolje da se sapletem !"

:whistling:

Back