Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma jure i zene itekako, ne znam odakle to da ne jure. To sto ne zvizde na ulici "e, macan, haj' mi daj broj, imas bas slatko dupence!", ne znaci da ne jure.
Jure, samo zavisi kako koga. To je suština. Uz to treba dodati da to rade diskretnije, da to pola tipova i ne primeti, od banalnih stvari kao što su lajkovanje svega na fejsbuku što izbaciš do nekih slučajnih susreta i uvek nekih pitanja na telefon, do onog keza kad ti kažeš nešto...
I da, nekako u proseku žena manje puta bude vlažna nego što ti imaš erekciju u toku dana, ima i toga, naročito u dvadesetim, kasnije se situacija i okrene.
Она размишља. Све време! (за разлику од њега). И то овако:
""- какав идиот!?
Уместо да ми приђе и почне разговор...обичан, сасвим обичан, он стоји тамо и фиксира ме погледом?! Мора да мисли да се ја овако много боље осећам, да ми је лепше док ме он посматра?
- конобар...имаш какав кајиш, да се вежем преко паса, да не пукнем од смеха.
- Овај га је угасио код мене. Сад и у векове векова. Амин. Једном будала, заувек будала.
- Мора да има финих мушкараца овде...а ако не овде онда негде другде. Могу да бирам до миле воље...
- Ако овај настави даље да ме фиксира, осмехнућу се оном што прича са пријатељем и смеје се све време. Кад ми он приђе, онај што ме фиксира погледом ће нестати без главе. Такви немају ни петље ни моода...
- онда ми неће бити никакав проблем да се отарасим оног што прича са пријатељем , ако ми се не допадне. Јер ја сам иницирала све, дакле: ја водим главну реч.
- Боже, како је досадно овде...ако ми нико не приђе за 15ак минута, идем у други кафић.""
Неком силом (зови је како хоћеш) одређено је да мушкарци јуре гањају женске. А не обрнуто.
Зашто?
Овде неко може покушати да олако одговори: зато јер мушкарци хоће да их кресну. АЈДЕ? А жене канда не би да се кресну??
Таман колико мушкарци `оће да кресну жене, таман толико (ако не и више!!) жене хоће да кресну мушкарце. Дакле, разлог мора бити нешто друго.
Шта ли је то?
Realno,mene jure de god se pojavim...
Malo mi je dosadilo kad sve te atraktivne dame sa velkim grudima mašu svojim grudnjacima kad prolazim pored njih...
Što je previše - previše je...Ebote,pa ne mogu više ni bicikli da vozim na miru da ne trče za mnom...Strašno...