Зашто жене не јуре мушкарце?

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

YHYK

Aktivan član
Poruka
1.992
Неком силом (зови је како хоћеш) одређено је да мушкарци јуре гањају женске. А не обрнуто.
Зашто?
Овде неко може покушати да олако одговори: зато јер мушкарци хоће да их кресну. АЈДЕ? А жене канда не би да се кресну?? :mrgreen:
Таман колико мушкарци `оће да кресну жене, таман толико (ако не и више!!) жене хоће да кресну мушкарце. Дакле, разлог мора бити нешто друго.
Шта ли је то?

taj sto one uvek daju djanu,i ako bi nudile to znaci da im manje vredi

Да, а зашто би то значило да мање вреди? Па могли би мушкарци да престану да нуде, јер тако може да им више вреди?.Али ипак не раде тако.
Дакле: није ствар у нуђењу.

Него је вероватно негде један идиот јурио за женскама првише, на самом почетку ове приче, и сад то тако остало...прешло у навику, у обичај, те жене неће јурити мушкарце макар никад не затруднила! :mrgreen:

e ne moras, ima se iznajmi auto i to dobar za 100tinak e,onda neki stancic dnevno 30ak,izvedes je na kuponko veceru za 500 dindzi i eto ti price kako si uspesan mladic

јаШ 100тинак тамо, 50ак вамо, 500тинак онамо, 800тинак овамо...увати се то богами подоста! Опет испаде да мораш имати моо...мислим (новчаник) подебео ако оћеш да ти (она) дозволи да је стигнеш. :sad2:

Poslednja izmena:
Pa i meni je glupo da ne prilazim muskarcima. Ali oni koji zele da se osecaju dominantnima to ne vole i po meni je to sustina problema. Egoizam. A nekako moras da se uklopis da bi plivao jer ako zena prilazi ona dobije etiketu lake i posle ne moze da se iscupa, a sta ce joj to. A mozda i najcesce jeste da prilazi sa idejom obicnog muvanja ni sa kakvim sex idejama odmah ali ni to joj se ne oprasta.

Priroda je tako udesila, sad da li je nama muskarcima veci libido, da li se od nas kao muskaraca ocekuje da preuzmamo inicijativu a one da trepucu okicama i budu lepe, ili je mozda zena koja juri muskarce navalentna, sve je to pitanje.
Sve to stvara zakon ponude i potraznje, jer mi nudimo i nudimo, stoga zena vise vredi i moze da bira.

E sad ako imamo nekog muskarca koji vise vredi, bas neki smeker, macan, ili poznata licnost, zene se lepe za takve (ne sve naravno), on ima vrednost, one njega jure, dok prosecan muskarac mislim da ima manju vrednost od prosecne zene. Prosecna zena dobija boga pitaj koliko ponuda, od svakakvih muskaraca i to cesto samo za kres, dok prosecan muskarac nikad ne dobija takve ponude. Stoga, cim ima toliko "udvaraca" ona moze da bira, i ne mora da juri, jer ce je uvek juriti.

I meni da svaki drugi dan 3 razlicite zene salju poruke, da hoce na kaficu i sl. pa i ja bih birao i ne bih jurio, samo bih sedeo i treptao okicama. Ovako, moram i da jurim i da se cimam, inace nista od zena.

Неком силом (зови је како хоћеш) одређено је да мушкарци јуре гањају женске. А не обрнуто.
Зашто?
Овде неко може покушати да олако одговори: зато јер мушкарци хоће да их кресну. АЈДЕ? А жене канда не би да се кресну?? :mrgreen:
Таман колико мушкарци `оће да кресну жене, таман толико (ако не и више!!) жене хоће да кресну мушкарце. Дакле, разлог мора бити нешто друго.
Шта ли је то?

Da jure - onda bi bio problem sto jure - ionako postoji sloj muskaraca koji najvise moze da "proguta" pricu a la "...ti si mi drugi, ali prvi nije bio nizasta!".

S druge strane ne bih rekao da ne jure, samo su metodi drugaciji.

Pa i meni je glupo da ne prilazim muskarcima. Ali oni koji zele da se osecaju dominantnima to ne vole i po meni je to sustina problema. Egoizam. A nekako moras da se uklopis da bi plivao jer ako zena prilazi ona dobije etiketu lake i posle ne moze da se iscupa, a sta ce joj to. A mozda i najcesce jeste da prilazi sa idejom obicnog muvanja ni sa kakvim sex idejama odmah ali ni to joj se ne oprasta.

Ja joj oprastam sve :) Samo nek' priDZe :mrgreen:

Зашто?
Шта ли је то?

Zamislila sam sliku u fazonu: "Sorom, sredom... Svi za Gedom!" i unezvereni muskarac bezi a grupa zena juri za njim i vitla brusom.

Nije tacno da ne jure. Neke jure. I to tako ocito i napadno. To je stavr prirode. Licno, ne bih mogla prva prici muskarcu, pa da umirem za njim. Sto ne znaci da osudjujem ove slobodnije u tom smislu. Za moje vidjenje m-z odnosa velika je razlika izmedju nudjenja i zavodjenja, jedno je zgrabiti a drugo mamiti. Mozda je i stvar ega, ne znam... ali mi je potrebno da znam da me je naslutio, nanjusio... i samo tako se mogu osecati dovoljno zenstveno. A da se sama serviram ne bih znala da li me prihvata jer mu se zaista dopadam ili samo zato sto sam, eto dostupna, pa sto da ne...

Да подсетим: Није тако само у људском свету, већ и у животињском!
Женке нигде не јуре мужјаке, већ само мужјаци јуре женке.

Selekcija je bitna,mužjaci se takmiče međusobno i samo najbolji imaju priliku da ostave svoje potomstvo.Zato je mužjaku svaka ženka dobra :mrgreen:,rastu mu šanse za veći broj potomaka.
Kod manje sposobne ženke će biti manje uspešno odgajenih mladunaca,to je selekcija.
A i u životnjskom svetu uglavnom samo ženke vode brigu o mladuncima,veća odgovornost i obaveze,veća prava!:rtfm:

Selekcija je bitna,mužjaci se takmiče međusobno i samo najbolji imaju priliku da ostave svoje potomstvo.Zato je mužjaku svaka ženka dobra :mrgreen:,rastu mu šanse za veći broj potomaka.
Kod manje sposobne ženke će biti manje uspešno odgajenih mladunaca,to je selekcija.
A i u životnjskom svetu uglavnom samo ženke vode brigu o mladuncima,veća odgovornost i obaveze,veća prava!:rtfm:

...kako to, emoušn, lepo, tiho, mirno, nježno, pedagoški objasni... skoro da sam joj i glas čuo...:lol:
...falilo je samo... ona muška stvar se zove cincilinci a ženska kokaroka... i onda...............:rotf:

Зашто?
Шта ли је то?

Ko kaze da ne jure? Jedina je razlika sto to ne rade toliko javno kao muskarci. A treba im i jaca motivacija. Znam lika koji je bas faca, taj ne moze da se odbrani. Kada se ozenio mislio je da ce ga bar malo ostaviti na miru ali ni to nije pomoglo.

A i koliko bi muskaraca odbilo zenu osim ako doticna nije bas ruzna, debela... Zene ako zele da sa nekim imaju seks moraj uda se mnogo manje potrude.

Зашто?
Шта ли је то?

Muskarci imaju dvadesetak puta jaci seksualni nagon sto je u vezi sa kolicinom testosterona. Da bi razumeo razliku izmedju seksualnih potreba muskarca i zene zamisli razliku u gladi izmedju coveka koji koji nista nije jeo od jutra, a sad je vec cetiri sata i vraca se s posla, i coveka koji je upravo smazao punjenu pljesku i palacinku za dezert.

Back