Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.050
pazi tu desno imas kontrolu, skini je minutJa sam dosao do graza dok se vi zaiebavate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi tu desno imas kontrolu, skini je minutJa sam dosao do graza dok se vi zaiebavate
Hehe,, bolje da cutimKako zna da uopste misle?![]()
Ne idem na a2, nego tunel ispod graza a9, pa s 35, pa s6 i onda se vratim na dvojku. Nema kontrole a i zanimljivije je nego a2, to je za mutavcepazi tu desno imas kontrolu, skini je minut![]()
to onaj tunel sto posle njega je onaj visoki most?Grazz ostaje desno u onoj rupi..Ne idem na a2, nego tunel ispod graza a9, pa s 35, pa s6 i onda se vratim na dvojku. Nema kontrole a i zanimljivije je nego a2, to je za mutavce
Nemam pojma koji most, ugl a9, tu svi idu za svaboviju na wels passau, samo ja se ubrzo odvojim na s35 prema bruck a. D. Mur.a A2 samo mamla pravac wien, to je jednostavnije zato i je za muteto onaj tunel sto posle njega je onaj visoki most?Grazz ostaje desno u onoj rupi..
Nez, po brojevima al znam da je tu negde i odvajanje sa slike koliko se secam da mozes i kraci put preko brda za Wiena samo gore moz biti i snega..Nemam pojma koji most, ugl a9, tu svi idu za svaboviju na wels passau, samo ja se ubrzo odvojim na s35 prema bruck a. D. Mur.a A2 samo mamla pravac wien, to je jednostavnije zato i je za mute
Tu ja idem spital am semmering, tu su skijalistaNez, po brojevima al znam da je tu negde i odvajanje sa slike koliko se secam da mozes i kraci put preko brda za Wiena samo gore moz biti i snega..
Ja sam tu prosao samo isao na gr prelaz za Madjarsku na Bushu.. naebo sam koliki sneg bio.. vratili me sa Kormeta pa moraoTu ja idem spital am semmering, tu su skijalista
Ja sam ovu zimu ostao kod varesea ceo dan na autobusnoj stanici. Sleper kad padne sneg ne moze nikud, tad je bolji kamion koji vuce obicnu prikolicu ili tandem.Ja sam tu prosao samo isao na gr prelaz za Madjarsku na Bushu.. naebo sam koliki sneg bio.. vratili me sa Kormeta pa morao![]()
Možda smo loše, ali kad izgledamo dobro, svejedno želite ulaziti u nas
Sine kad ih rastavimo na činioce posle ni jedna više ne pravi problem ni oko čegaKad mi torbamo a one nas prate?
Da,da i da........Možda smo loše, ali kad izgledamo dobro, svejedno želite ulaziti u nas