Zašto žene misle da su dobre u krevetu

Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.

Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.
Danas im je sve malo.
Vecina bi pale na pare, kola, bad boya nego na momka koji je dobar u dusi.

aj ljubi brt skini sliku sa avatara i stavi neku normalnu...Molim Te ....

Kad mi torbamo a one nas prate?
Čak i neka banalana stvar poput seksa zavisi od muškarca..
Muškarac gospodari ovim svijetom, to su činjenice, od kreveta ussranog, preko kuhinje (mada danas ima sve više nesposobnih klipana, jedva jaje isprže) nauke, sve do muzike i umjetnosti...
Kakve god bile, sve je do nas...to je ta neka poenta
Hvala na razumevanju

Čak i neka banalana stvar poput seksa zavisi od muškarca..
Muškarac gospodari ovim svijetom, to su činjenice, od kreveta ussranog, preko kuhinje (mada danas ima sve više nesposobnih klipana, jedva jaje isprže) nauke, sve do muzike i umjetnosti...
Kakve god bile, sve je do nas...to je ta neka poenta
Hvala na razumevanju

neko te lagao....ko te rodio tata/babo/otac mozda?
a da ja nemam pravo glasa ja sam p.....apucica :D

Jbg, sto je Stiv Dzobz pokupio svu slavu na onolikim izumima kad su to pravili
neki jadni napaceni anonimni naucnici u podrumima.
Tu foru je skapirao i ovaj klipan s pinka, pa se vozika oko kruznog toka sa mlaznicama na rukama, ko neki sci fi ajronmen, govoreci: hvala ekipi sa masinskog sto su mi pomogli da realizujem svoj izum. Doduse, niko se nije ni pitao otkud budali dozvola da se vozika time u sred saobracaja, aj sto nije za njega bezbedno, nego...

Ja sam dosao do graza dok se vi zaiebavate

Prilozi

• F8DA6A52-14A8-4659-8FC1-EE9F41BDB977.jpeg
    F8DA6A52-14A8-4659-8FC1-EE9F41BDB977.jpeg
    127,1 KB · Pregleda: 15

Back