sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Kad mi torbamo a one nas prate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas im je sve malo.Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.
aj ljubi brt skini sliku sa avatara i stavi neku normalnu...Molim Te ....Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.
Čak i neka banalana stvar poput seksa zavisi od muškarca..Kad mi torbamo a one nas prate?
Čak i neka banalana stvar poput seksa zavisi od muškarca..
Muškarac gospodari ovim svijetom, to su činjenice, od kreveta ussranog, preko kuhinje (mada danas ima sve više nesposobnih klipana, jedva jaje isprže) nauke, sve do muzike i umjetnosti...
Kakve god bile, sve je do nas...to je ta neka poenta
Hvala na razumevanju
Menjaš teze smešno...neko te lagao....ko te rodio tata/babo/otac mozda?
a da ja nemam pravo glasa ja sam p.....apucica![]()
Menjaš teze smešno...
aj ljubi brt skini sliku sa avatara i stavi neku normalnu...Molim Te ....
aj ljubi brt skini sliku sa avatara i stavi neku normalnu...Molim Te ....
Al ga pojasni,, nista ja ne kapiramKad mi torbamo a one nas prate?
Ni ja, ali tako to ideAl ga pojasni,, nista ja ne kapiram![]()
a sta ide brtNi ja, ali tako to ide
A nesto me iebe sto postoPokusava da pojasni da je superioran al mu lose ide verovatno sto vozi dok pise ili torba dok pise ili jednostavno tesko prebacuje misli u reci...
Pojasni mi pitanje batoa sta ide brt
da nedostatak koncentracije, pa kako da torbas i vozis il pises.. ma nek samo torbaPokusava da pojasni da je superioran al mu lose ide verovatno sto vozi dok pise ili torba dok pise ili jednostavno tesko prebacuje misli u reci...
Zasto zene misle da su dobre u krevetu..Pojasni mi pitanje bato
Zasto zene misle da su dobre u krevetu..
a kako znas sta misle?