Zasto zene maltretiraju svoje muskarce?

Žena ne može da voli i poštuje čoveka
koji je, po njenom mišljenju, manje vredan od nje.
Sa takvima se samo poigraju i koriste ih dok čekaju "pravog"

Inače svaka žena "svom" muškarcu proba da obe
noge nabije u jednu cipelu 4 puta:

1. Kad se upoznaju samo opipava puls i pravi se mnogo fina
2, Kad se uzmu gas
3. Kad prvo rodi, gas do daske
4. Pod starost.

Najveći frajeri povedu sa 3:0, povuku se u totalnu defanzivu
i samo se zezaju.
tačka 4. dodje kad-tad

To nabijanje noge u iste cipele bi trebalo da bude maltretiranje ili gas do daske?

- - - - - - - - - -

skura sto si tako bezobrazan, nismo mi takve :ljutka:

Mastovite zene su uvek bolje od nemastovitih, ako nista onda ti bar nije dosadno.:)

Ne dozvole im, zato i jeste maltretiranje.

- - - - - - - - - -

Pametno.

Pa što ih ne ostave? Njihov ostanak u takvom odnosu je po meni pristanak na maltretiranje. Ako se žene boje fizičkog nasilja(a ni to nije razlog za ostanak u takvom odnosu),čega se muškarac boji? Emotivne ucene? Apstinencije neko vreme? Daj bre...čista patologija ponašanja nema razumnog opravdanja. Jedino ucena decom možda može da se uzme u obzir ali pristajanje na pakao od života nije rešenje ni za njega ni za dete dugoročno.

Pa što ih ne ostave? Njihov ostanak u takvom odnosu je po meni pristanak na maltretiranje. Ako se žene boje fizičkog nasilja(a ni to nije razlog za ostanak u takvom odnosu),čega se muškarac boji? Emotivne ucene? Apstinencije neko vreme? Daj bre...čista patologija ponašanja nema razumnog opravdanja. Jedino ucena decom možda može da se uzme u obzir ali pristajanje na pakao od života nije rešenje ni za njega ni za dete dugoročno.

Mnogi su razlozi sto ih ne ostave, ali prvenstveno je sto su muskarci vezani za kucu, zene se samo da bi imali porodicu, to se ne rusi tako lako. Drugi mozda bitniji razlog, koji je kod zena izrazeniji, ali postoji i kod muskaraca je mazohisticka ljubav. Trpe eve zbog nekoliko lepih dana. Treci razlog je ucena, raznih varijanti, a najgora decom. Cetvrti od ovih narasprostranjenijih je strah od samoce. Mnogi se ne zene da ne bi ostali sami kad naviknu. I, naravno, jedan od najrasprostranjenijih je zensko razmisljanje, ona ga maltretira kuci, a on onda ne dolazi nego sedi sa drustvom, peca, lovi, ide kod svalerke, prcka je i ne slusa jer je to vredja, znaci podjebava na svoj nacin. poznajem jednog visokog oficira koga zena 30 godina maltretira na razne nacine, on nju podjebava, nema ga danima jer je na terenu, kao radi u vikendici i svasta samo da ne bude kuci. Njoj dobro i njemu dobro, al u qurcu.

Ne dozvole im, zato i jeste maltretiranje.

Potrudi se u svakom odnosu da ti budeš taj koji drži konce i koji se pita, a pokaži i karakter, kao i čvrstinu u datom trenutku, tako da te neće ni maltretirati, nit' će pokušavati bilo šta slično. Za svako maltretiranje je kriva maltretirana osoba, što direktno, što indirektno, jedino maltretirana osoba nije kriva ukoliko je otišla, postavila granice, a onda dobila nekoga ko je uhodi, preti, sačekuje, to je slučaj za policiju već, sve ostalo, svaki svestan ostanak na tom polju, to je sve krivica ljudi koji su maltretirani.

Jok, drug moj, ne ide to tako. Poenta nije da moras da upravljas i drzis konce, poenta je u razumevanju druge osobe.
Ja pisem za one koji ne moraju da znaju niti da budu pametni da shvate da su maltretirani. Za one koji su stvorili porodicu i misle da je sve super, pa se zrtvuju, jer im deca imaju detinjstvo.
Pisem i za one koji vole do kraja zivota neku zivotinju, kojoj je potreban neko ko misli kao ti.

Back