Zašto žene koje su neplodne imaju dojke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ortak2

Obećava
Poruka
93
Ovo je na religiji pitanje zato što se polazi od pretpostavke da sve žene imaju ulogu da rađaju pa otuda i dojke, nije ovo ljis.

Drugo, zašto žene uopšte toliko pate da bi došlo do reprodukcije, zar kazna nije "samo" porađanje u mukama?

Izbacite ljis iz glave ali uzmite u obzir evoluciju, zar je zaista neophodno imati dojke pre porođaja?

Gledala sam film "Plava laguna" i tamo je dečko pita u vezi menstruacije "Zašto si juče krvarila", JUČE - znači 1 dan mesečno, može li iko da objasni zašto je žena, kako Niče Fridrih reče: "fiziološki horor", objasnite mi, svejedno kojim argumentima, Biblijom ili evolucijom.

Ovo je na religiji pitanje zato što se polazi od pretpostavke da sve žene imaju ulogu da rađaju pa otuda i dojke, nije ovo ljis.

Drugo, zašto žene uopšte toliko pate da bi došlo do reprodukcije, zar kazna nije "samo" porađanje u mukama?

Izbacite ljis iz glave ali uzmite u obzir evoluciju, zar je zaista neophodno imati dojke pre porođaja?

Gledala sam film "Plava laguna" i tamo je dečko pita u vezi menstruacije "Zašto si juče krvarila", JUČE - znači 1 dan mesečno, može li iko da objasni zašto je žena, kako Niče Fridrih reče: "fiziološki horor", objasnite mi, svejedno kojim argumentima, Biblijom ili evolucijom.
Genetski zapis. Žena i treba da ima dojke, bez obzira na plodnost. Sad, što kaźe, sto ljudi sto ćudi...niko nije isti.
Jedno je sigurno da neplodnost nema veze sa Bogom...u smislu da to Bog namerno uzrokuje...Ne...niti je to kazna zbog nekog greha predaka...Sigurno Ne...
Neplodnost je posledica 1001 razloga. O kojim nažalost ovo 'moderno' društvo ćuti...

Genetski zapis. Žena i treba da ima dojke, bez obzira na plodnost.

Zašto?
Sad, što kaźe, sto ljudi sto ćudi...niko nije isti.
Jedno je sigurno da neplodnost nema veze sa Bogom...u smislu da to Bog namerno uzrokuje...Ne...niti je to kazna zbog nekog greha predaka...Sigurno Ne...
Neplodnost je posledica 1001 razloga. O kojim nažalost ovo 'moderno' društvo ćuti...
TO još i razumem, to što je nedorečeno, kvarljiva roba...posledice...ali za pitanje iz uvoda sam stvarno bez ikakve ideje.

Dojke na zenama nisu samo za dojenje djece, nego im je to Bog dao kao dekoraciju, da privlace musko zivlje.....

Ajde neka bude...u nedostatku konkretnijih obrazloženja, mada ne verujem da je to Božija zamisao, zašto onda muškarci imaju bradavice?

mislio ne mislio tako ti je....

AKo do sad nisi shvatio/shvatila da su dojke na zenama dekoracije i ukras od Boga, onda si stvarno pukla.....pa nadji mi muskarca koji je ravnodusan na obdareno zensko kad su grudi u pitanju....

zašto onda muškarci imaju bradavice?

moze i to biti dekorativne prirode, zamisli se da ih nema pa vidi sta ljepse izgleda, kad ih nema ili kad ih ima.

Uh, sad mi je neprijatno.
Da se držimo teme?
pa ne znam od kude da pocnem sa objasnjavanjem

u pocetku zivota nije bilo seksa ni spolova, prvi prosti organizmi su se razmnozavali deobom ,nije bilo mame ni tate, pa udvaranje, pokloni, pa predigre, pa snosaja... I to pri deobi se stvore dva ista organizma, nema mlado staro stvori se identican primerak... tehnicki jedna takav organizam moze da zivi vecno deleci se u bezbroj primeraka osim ako ga ne zadesi neka nasilna smrt.
Onda se preslo na organizme dvopolne, koji su mogli da budu i tata i mama (ili menjati svoj pol u zavisnosti od potrebe ili situacije), da bi nakon toga evolucija, uglavnom razvila 2 pola.
Te karakteristike kad smo svi jednom bili bespolni ili nedefinirai imas danas i u recimo ljudskom embrionu, na pocetku razvoja on nema odredjeni pol, ima repic (koji nas vezuje sa nasim vodozemnim pretcima) kao i sise i brdavice kod muskaraca (koje imaju jedino ulogu dojenja) ali koje se u embrionu razvijaju prije nego sto se oformi i pol, sto znaci da si dobio zenske organe (za doenje) pre nego sto je odluceno dali ces biti zena ili muskarac

tako da sve ti je to evolucija end shit

Pa da ne bi pljuvala boga

Zamisli da si neplodna a da nemaš ni s.se

Mada je bolje da nemaš s.se jer se mogu kupiti

Šta tebi fali

Plodnost ili s.se
Protiv neželjene plodnosti postoje tablete, a protiv rasta sisa ne, barem koliko znade prost svet. Govorim iz neutralnog ugla, mada svaki put kada popijem antibebi pilulu ili me nažulja brushalter, pitam se šta je taj Bog hteo? Ili je evolucija?
Daj primer još nekog sisara - sem krave - da ima sise pre potomaka, nema toga, samo žene i krave jbte

Aha, znači nemaš sise...

Protiv neželjene plodnosti postoje tablete, a protiv rasta sisa ne, barem koliko znade prost svet. Govorim iz neutralnog ugla, mada svaki put kada popijem antibebi pilulu ili me nažulja brushalter, pitam se šta je taj Bog hteo? Ili je evolucija?
Daj primer još nekog sisara - sem krave - da ima sise pre potomaka, nema toga, samo žene i krave jbte
Šta fali kravama

Daju mleko i sir i tele se

Pa daju i teletinu

A tebi ako baš smetaju sise ti ih odseci da ne bi bila krava

Dojke na zenama nisu samo za dojenje djece, nego im je to Bog dao kao dekoraciju, da privlace musko zivlje.....
Pogrešno! Dojke na ženama, služe samo za dojenje. Sve ostalo su ljudi zloupotrebili i Izopačili. Ne služi ni anus, za trpanje, pa se mnogi trpaju. Bolesna ljudska psihologija, da proba sve i svašta. Pomračenje uma. Gubitak kontrole, nad razumom.

@Dobro situirani gospodin
Ja ne verujem u teoriju da je svaki fetus prvo žensko.
Kao, 6 nedelja, pa onda se jajnici spuštaju i nastaju testisi, od klitorisa nastaje penis a vulva se "zakrpi", ma daj...
Gluposti nedokazane. Da je to tačno, žene ne bi imale 2 rupice...za piškenje i za seks, muškarci imaju jedan kanal za oboje.

Znači nauka još nema pojma.
to sto ne verujes nista ne znaci prirodi i nauci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back