Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.825
Kakva bre "cinjenica" ? Ti ne znas sta je cinjenica zapravo. Za tebe je mizoginija = cinjenica?
ZENE SU ZA MNOGE STVARI, kao danas homoseksualci ili juce crnci, Romi, bili diskriminisani, omalovazavani, mislilo se da su niza bica samo za kuhinju i da bude rasplodna krava, a to sve zbog idiotskog patrijarhata, potpomognutim religijskim konzervisanim mizogenim sumanutim pogledom na svet....Pa samo da pogledamo kako oni shizofreno filozofiraju da je bog muski entitet, a da je zena nastala od nekog dela muskarca....Odvratno....Ne treba sabirati 2+2 da bi znao da je 4, tj odakle mizoginija u tebi, i jos si morao da je pokazes, izbacis iz sebe - da otvoris temu.
Cak su zene danas dostigle mozd ai prestigle muskarce i u sviranju gitare, sto je npr za mene totalno "macho mojo, androgena pojava". Ali zeznuli smo se. I tu zene isto razvaljuju, identicno kao i muskarci.
Kada cete shvatiti da pol i nije toliko bitan za skoro sve stvari? Boja koze, vrsta seksualnosti, boja ociju itd?
Obozavam da citam i casopise o automobilima, i primecujem da sve vise i vise zena testira automobile, pise clanke, govori o mehanici, i zaista, to su kvalitetni clanci. Kada bih bio mizogen kao ti, pohvalio bih sada zene rekavsi - "Napisala clanak i testirala automobil, kao da je muskarac znalac testirao".
Pogledaj ove, sviraju bolje od tebe i svih tvojih prijatelja muzicara, od svih muskaraca iz tvog grada itd. A zensko. Eeej, ma mora da je plejbek a ?
- - - - - - - - - -
To sto si zatucani vernik, ne znaci da "imas blage veze". Pre ce biti da ti nemas blage veze a ne ja.
Hriscani postuju Bogorodicu (pise se velikim B slovom krelcu) jer je rodila MUSKO, NAVODNO DETE BOGA.
Pa sta ako je postuju, cela religija je MIZOGENA, HOMOFOBNA I RASISTICKA. Ma uzasna. Ne znam da li postoji knjiga vecih uzasa od tih "svetih knjiga" koje uce o ne-nasilju i "miru" (a sirili se nasiljem i agresijom).
Ja sam usredsredjen na temu, i lepo sam napisao - u pitanju je cista mizoginija, lik ima mizogene diskriminatorne ideje, i ova tema ce biti zakljucana 100% videces, jer isfrustrirani kvazinaciJonalista leci ovde neke svoje komplekse koji su produkt odbijanja zenskog roda i neshyebanja,
Covece ti ne da si samo zatucan antihriscanskim predrasudama nego si i bezumno ostrascen;
Pa ti ne dajes prostora sebi da razumno razmisljas.
Gubis se u svojoj histeriji, nesvestan da se ponasas kao slon u prodavnici stakla.
Malo vise razuma- malo manje sumanute ostrascenosti.