Зашто жене имају тако лош музички укус

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva bre "cinjenica" ? Ti ne znas sta je cinjenica zapravo. Za tebe je mizoginija = cinjenica?

ZENE SU ZA MNOGE STVARI, kao danas homoseksualci ili juce crnci, Romi, bili diskriminisani, omalovazavani, mislilo se da su niza bica samo za kuhinju i da bude rasplodna krava, a to sve zbog idiotskog patrijarhata, potpomognutim religijskim konzervisanim mizogenim sumanutim pogledom na svet....Pa samo da pogledamo kako oni shizofreno filozofiraju da je bog muski entitet, a da je zena nastala od nekog dela muskarca....Odvratno....Ne treba sabirati 2+2 da bi znao da je 4, tj odakle mizoginija u tebi, i jos si morao da je pokazes, izbacis iz sebe - da otvoris temu.

Cak su zene danas dostigle mozd ai prestigle muskarce i u sviranju gitare, sto je npr za mene totalno "macho mojo, androgena pojava". Ali zeznuli smo se. I tu zene isto razvaljuju, identicno kao i muskarci.
Kada cete shvatiti da pol i nije toliko bitan za skoro sve stvari? Boja koze, vrsta seksualnosti, boja ociju itd? :roll:

Obozavam da citam i casopise o automobilima, i primecujem da sve vise i vise zena testira automobile, pise clanke, govori o mehanici, i zaista, to su kvalitetni clanci. Kada bih bio mizogen kao ti, pohvalio bih sada zene rekavsi - "Napisala clanak i testirala automobil, kao da je muskarac znalac testirao". :mrgreen:

Pogledaj ove, sviraju bolje od tebe i svih tvojih prijatelja muzicara, od svih muskaraca iz tvog grada itd. A zensko. Eeej, ma mora da je plejbek a ? :roll:

- - - - - - - - - -

To sto si zatucani vernik, ne znaci da "imas blage veze". Pre ce biti da ti nemas blage veze a ne ja.
Hriscani postuju Bogorodicu (pise se velikim B slovom krelcu) jer je rodila MUSKO, NAVODNO DETE BOGA.
Pa sta ako je postuju, cela religija je MIZOGENA, HOMOFOBNA I RASISTICKA. Ma uzasna. Ne znam da li postoji knjiga vecih uzasa od tih "svetih knjiga" koje uce o ne-nasilju i "miru" (a sirili se nasiljem i agresijom).

Ja sam usredsredjen na temu, i lepo sam napisao - u pitanju je cista mizoginija, lik ima mizogene diskriminatorne ideje, i ova tema ce biti zakljucana 100% videces, jer isfrustrirani kvazinaciJonalista leci ovde neke svoje komplekse koji su produkt odbijanja zenskog roda i neshyebanja,

Covece ti ne da si samo zatucan antihriscanskim predrasudama nego si i bezumno ostrascen;
Pa ti ne dajes prostora sebi da razumno razmisljas.
Gubis se u svojoj histeriji, nesvestan da se ponasas kao slon u prodavnici stakla.
Malo vise razuma- malo manje sumanute ostrascenosti.

generalno, zene su priblizno u nivou muskaraca.

Ima ih ogroman broj koje su recimo superiorne u odnosu na tebe u svakom pogledu.
I pazi, ni jedna od njih ovde nije otvorila temu: Zasto je gambino tako inferioran?

Prosto jer si na tom nivou razvoja.
To je odgovor koji je jasan svakom pismenom coveku.

Ne mora da bude na "tom nivou razvoja". Verovatno nista njemu posebno ne fali, osim sto je mozda isfrustriran musko-zenskim odnosima, na svom licnom primeru, to je jedna mogucnost.
Druga je religijsko patrijarhalno mizogeno zatupljivanje ljudi i posebno zena kao nize vrste.
Sad vernici mogu da se brecaju i pene do 101 i nazad jer im se ne svidja ta kritika svoje homofobne, mizogene "svete" knjizice nekog konzervativnog cuvara ovaca iz Izraela.

Ista stvar je i ta zasto ovde ima toliko homofoba. Nisu 95% njih "na tom nivou razvoja", nisu svi daunovci i retardirani, niti su svi oboleli zaista od homofobije, vec je u pitanju religijsko diskriminatorno ispiranje mozga.
Sta ocekivati od obicnog naroda, koji samo zeli da bude unutar grupe, zajednice i da radi sve sto radi i grupa, kada posle parade ponosa, bradonje u suknjama (popovi a ne gejevi), idu i za nekim ljudima kade i ciste ulice. eeej.

- - - - - - - - - -

Covece ti ne da si samo zatucan antihriscanskim predrasudama nego si i bezumno ostrascen;
Pa ti ne dajes prostora sebi da razumno razmisljas.
Gubis se u svojoj histeriji, nesvestan da se ponasas kao slon u prodavnici stakla.
Malo vise razuma- malo manje sumanute ostrascenosti.

Ma daaa, ostrasceni su uvek oni racionalni a oni iracionalni sto su izmislili sebi sarenu lazu da bi mogli da zive ovaj, izgleda za njih veoma tezak zivot bez pra-tate - oni su racionalni.

Malo vise razuma a manje sumanute ostrascenosti - ha ha, rece mi lik koji veruje u Deda mraza za odrasle. Koja projekcija ebo te sveti Jahve.

I opet da ti nabijem prst u oko - Samo zato sto si "socijalno prihvatljivo shizofren" i verujes da ce Deda Mraz za odrasle da ti ostavi poklon ispod jelke na kraju svog bednog egocentricnog zivota (verovanje da ces spasiti svoje doope odlsaskom u raj i negiranje da ce da ti se ugasi zivot, razmisljanje, osecanje, cula), ne znaci da mozes nekom reci
Ne pisi o stvarima o kojima blage veze nemas.

tj ne znaci da imas o tome "neke blage veze". To ti je i Daning Kruger efekat. Isprao ti neko mozak, pricama na nivou za malu decu i odjednom si ti "taj koji razume" koji "zna", dok ostali neispranog mozga "nemaju blage veze o tome". Tell me about that more. A obozavam i da gledam kako se vi "svetska braca" raspravljate o tome ko ima a ko nema vise ili manje blagih veza. Da l je Isus, Muhamed, Jahve, Zevs, Svarog itd....
I svako od vas egocentricno, SUMANUTO, daningkrugerovski misli da je bas on u pravu i njegova sektaska komunica (posto svi krenuli od neke sektice pa se sirili dok nisu postali mas religija).
Moj nastup moze biti za nekog naivka ostar, ali je ostar jer su gluposti pretece po sve nas. A i treba biti ostar prema svim glupostima.

Da popovi imaju malo mozga danas, 5% ljudi bi u Srbiji bilo homofobno samo a ne 95%. A oni idu i kade ulice i "ciste od prljavstine" za nekim manjinskim pripadnicima LJUDI.
Mnogo mi lepa ta tvoja religija i njene konzervisane diskriminatorne vrednosti prema svemu i svacemu.
Da ne ne pricam da svoje antipristalice uvlace SILOM u svet religije, nabedjujuci ih da su religiozni na silu - samo kontrarno od njih - da su satanisti, bezboznici, i ostali pezorativi.
Cak uce i malu decu u skolama, preko oskimorona vero"nauke" da su ateisti nepodobni ljudi, bezboznici kojima nesto fali, i sve pezorativno.

Ah, te religije "ljubavi i mira"".

Poslednja izmena:
Ne mora da bude na "tom nivou razvoja". Verovatno nista njemu posebno ne fali, osim sto je mozda isfrustriran musko-zenskim odnosima, na svom licnom primeru, to je jedna mogucnost.
Druga je religijsko patrijarhalno mizogeno zatupljivanje ljudi i posebno zena kao nize vrste.
Sad vernici mogu da se brecaju i pene do 101 i nazad jer im se ne svidja ta kritika svoje homofobne, mizogene "svete" knjizice nekog konzervativnog cuvara ovaca iz Izraela.

Ista stvar je i ta zasto ovde ima toliko homofoba. Nisu 95% njih "na tom nivou razvoja", nisu svi daunovci i retardirani, niti su svi oboleli zaista od homofobije, vec je u pitanju religijsko diskriminatorno ispiranje mozga.
Sta ocekivati od obicnog naroda, koji samo zeli da bude unutar grupe, zajednice i da radi sve sto radi i grupa, kada posle parade ponosa, bradonje u suknjama (popovi a ne gejevi), idu i za nekim ljudima kade i ciste ulice. eeej.

I to je odredjeni nivo koji ga karakterise.
kad ga preraste, bice na visem nivou po tom pitanju.

Kao sto ces i ti biti na visem nivou kada prerastes predrasude.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ma daaa, ostrasceni su uvek oni racionalni a oni iracionalni sto su izmislili sebi sarenu lazu da bi mogli da zive ovaj, izgleda za njih veoma tezak zivot bez pra-tate - oni su racionalni.

Malo vise razuma a manje sumanute ostrascenosti - ha ha, rece mi lik koji veruje u Deda mraza za odrasle. Koja projekcija ebo te sveti Jahve.

Ovim postom potvrdjujes da nisi sposoban za normalnu i konstruktivnu komunikaciju;
Bice da ti je potrebno lecenje.
zao mi je ali odvise si nisko da bih se spustao na taj nivo.

Mizoginija. Konzervirano mizogeno hriscanstvo na ovim prostorima kojim si izlozen decenijama.

Need more?

Pise cirilicom - znavi kvazi naciJonalista. Pogledajte me, pogledajte me, pisem cirilicom, ja sam pravi Srbin.

Управо већина српских националиста слуша турбо-фолк и не пишу ћирилицом, јер да је тако не би такозвана српска латиница која је иначе неуставна форма толико доминирала као и енглески алфабет.
Мој музички укус много више припада овој грађанској проевропској опцији. Зато престани да генерализујеш.
Мада и у том другом табору има оних који у културолошком смислу су исти као и ови из првог табора.

Kakva bre "cinjenica" ? Ti ne znas sta je cinjenica zapravo. Za tebe je mizoginija = cinjenica?

ZENE SU ZA MNOGE STVARI, kao danas homoseksualci ili juce crnci, Romi, bili diskriminisani, omalovazavani, mislilo se da su niza bica samo za kuhinju i da bude rasplodna krava, a to sve zbog idiotskog patrijarhata, potpomognutim religijskim konzervisanim mizogenim sumanutim pogledom na svet....Pa samo da pogledamo kako oni shizofreno filozofiraju da je bog muski entitet, a da je zena nastala od nekog dela muskarca....Odvratno....Ne treba sabirati 2+2 da bi znao da je 4, tj odakle mizoginija u tebi, i jos si morao da je pokazes, izbacis iz sebe - da otvoris temu.

Cak su zene danas dostigle mozd ai prestigle muskarce i u sviranju gitare, sto je npr za mene totalno "macho mojo, androgena pojava". Ali zeznuli smo se. I tu zene isto razvaljuju, identicno kao i muskarci.
Kada cete shvatiti da pol i nije toliko bitan za skoro sve stvari? Boja koze, vrsta seksualnosti, boja ociju itd?

Obozavam da citam i casopise o automobilima, i primecujem da sve vise i vise zena testira automobile, pise clanke, govori o mehanici, i zaista, to su kvalitetni clanci. Kada bih bio mizogen kao ti, pohvalio bih sada zene rekavsi - "Napisala clanak i testirala automobil, kao da je muskarac znalac testirao".

Pogledaj ove, sviraju bolje od tebe i svih tvojih prijatelja muzicara, od svih muskaraca iz tvog grada itd. A zensko. Eeej, ma mora da je plejbek a ?

O чему ти причаш човече, зашто бежиш од теме, односно од истине ? Зашто се сада кријеш иза тих ставова са којима ја могу да се сложим, али који немају благе везе са темом.
Па у Европи постоји толико женских политичара које нису обични климоглавци као наш мушки премијер, већ су то жене које су лидери у својим странкама, које ће можда једног дана бити и председници и премијери.
Па први човек Европе је заправо једна жена, са чијом политиком се ја не слажем, али и њену власт неће угрозити неки човек, већ једна жена о којој ми можемо само да сањамо, јер живимо где живимо и коју воде бескичмењаци.

Знам да ће се свака жена позивати на неки пример који одудара од ове већине, али чињеница је да већина женске популације има ужасан музички укус.

Са друге стране жене немају скоро никакав допринос када је у питању музичка продукција у било ком жанру, евентуално се појаве као текстописци женским извођачима.

Baš sam jutros imao ovu diskusiju. Zanimljivo.

Većina devojaka koje znam vole da slušaju ''lakše'' stvari, često isfeminizirane likove koji su ''veliki umetnici'' jer ''ga one tako doživljavaju''. Često tu nema nikakvog racia niti muzičkog znanja na tehničkom nivou.
Često im je bitnija harizma no pesma sama po sebi, odnosno muzika. Nisam primetio devojke koje se lože na tvrđi zvuk, a one koje se lože na to su često u fazonu ''bolje sam muško od muškog'', tako da je to sve psihopatija.

Iskren da budem,kada razmislim, NIKADA nisam upoznao žensko koje se zaista razume u muziku. Ako kojim slučajem i bude audiofil, to je neka teža pretenzija u pitanju.

U muškoj verziji ekvivalent bi najverovatnije bio ''dupe i sise'' u video spotovima i onda je fora ''zašto slušaš ovo'' ''Do jaja je spot''.

Odmah se setim pesme

To nije za mene prava muzika, ali je "harizmaticno"...

nema tog slucaja ni pod slucajno...kao manijak zvuka pola zivota provedenog u audio sferi nisam sreo nijednu damu makar na pribliznom nivou poimanja zvuka.

E, to je dobar posao.

Kupio bih slušalice do 500-600e pa se premišljam izm Sennheiser i Audio-Technica. Koja je marka kvalitetnija po tvom mišljenju? Mogu da prođu ove dve, ili može neka treća? Ne tražim dublji bass, samo čist zvuk. Sigurno bi posle toga usledilo i neko pojačalo za slušalice

Prodaću Sennheiser HD800 koje sam dobio na poklon, dodati još malo novca i uzeti neke malo jeftinije uz dobar amp...

E, to je dobar posao.

Kupio bih slušalice do 500-600e pa se premišljam izm Sennheiser i Audio-Technica. Koja je marka kvalitetnija po tvom mišljenju? Mogu da prođu ove dve, ili može neka treća? Ne tražim dublji bass, samo čist zvuk. Sigurno bi posle toga usledilo i neko pojačalo za slušalice

Prodaću Sennheiser HD800 koje sam dobio na poklon, dodati još malo novca i uzeti neke malo jeftinije uz dobar amp...
senn hd 600 kod mene deset i kusur godina uz cevni preamp moje izvedbe bez fidbeka i kondenzatora samo sa cevkom i izlaznim trafoom. ne bi ih nikad menjao ni za koje druge, mada su senn vise serije bolje u donjem opsegu... sto se tice otvorenosti i transparentnosti vokala nema boljih po meni od 600...grado nisu lose, probaj kod audiofila nisu skupe...od ostalih ne znam, imao sam jecklin float ali sam odmah prodao davno, akg su standard u studiju al nisu za nas koji smo u nekom high endu...

- - - - - - - - - -

tesko se danas nalaze, ali evo ti link firme kod nas gde mislim da mogu da se naruce

http://www.player.rs/hifi-slusalice/sennheiser-hd-600/pro/8587

- - - - - - - - - -

ako ti preostane love, promeni originalni kabl, probao sam cardas nije bas sjajan za tu cenu ali mislim da se moze naci nesto bolje od originalnog a da ti se ne probusi dzep.

• Podržavam
Reactions: N3W
Ne znam, verovatno zato što se družiš za ženama koje većinom imaju loš muzički ukus, pa ekstrapoliraš. :lol:

Дружим се и људима који су музичари и такође нисам упознао ни једну жену која се бави продукцијом, осим пар певачица, а ево и форумаш марлон то потврђује из свог искуства.

Ja знам да живимо у свету наметнуте коректности, али зашто да се лажемо када се зна да су жене у сфери културе која се тиче музике, заступљене искључиво као вокални извођачи, једним делом текстописци и то је то.

Дружим се и људима који су музичари и такође нисам упознао ни једну жену која се бави продукцијом, осим пар певачица, а ево и форумаш марлон то потврђује из свог искуства.

Ja знам да живимо у свету наметнуте коректности, али зашто да се лажемо када се зна да су жене у сфери културе која се тиче музике, заступљене искључиво као вокални извођачи, једним делом текстописци и то је то.

jedno je muzika drugo je zvuk...da se razumemo zenska emocija je neprevazidjena kad se slusa muzika uzivo...mi smo donekle ustrojeni raciom pri slusanju ali one napr. potpuno drukcije dozivljavaju mikro kontraste, dinamiku, tempo i sve sto cini jedno muzicko delo po dubini shvatanja reproduktivca...tu prevashodno mislim na klasiku i ne retko ces videti zenu tu i tamo kojoj samo liju suze dok slusa...znaci zene koje vole umetnicku muziku lakse razumeju izvodjacku genijalnost i shvatanje vremena u kome je autor stvarao kao i stepen njegove posvecenosti delu koje izvodi... naravno da ima i muskaraca koji nisu profesionalci i koji su u slicnom stepenu obuzeti ali to je redje...sa druge strane zena koja slusa dzez i razume ga , to je 1 na 10 miliona...neverovatno, ali istinito...zato kada se u dzezu pojavi dama koja je autor ili reproduktivac koji razume tu muziku ona je u najmanju ruku genije... danas ih ima jako malo jer zlatno vreme jazza je proslo sad je sve pomalo linijski i bez amplituda sa cool jazzom... popularna muzika je nesto sasvim trece i tu smo svi na istom jer i muski i zesnki pol poprilicno dobro razumeju sta valja a sta ne...kada bih birao novi zivot a da se lisim faze kada sam voleo i uzivao u roku, radije bi bio klosar kao baskijat ali da mi to ne oduzmu.

jedno je muzika drugo je zvuk...da se razumemo zenska emocija je neprevazidjena kad se slusa muzika uzivo...mi smo donekle ustrojeni raciom pri slusanju ali one napr. potpuno drukcije dozivljavaju mikro kontraste, dinamiku, tempo i sve sto cini jedno muzicko delo po dubini shvatanja reproduktivca...tu prevashodno mislim na klasiku i ne retko ces videti zenu tu i tamo kojoj samo liju suze dok slusa...znaci zene koje vole umetnicku muziku lakse razumeju izvodjacku genijalnost i shvatanje vremena u kome je autor stvarao kao i stepen njegove posvecenosti delu koje izvodi... naravno da ima i muskaraca koji nisu profesionalci i koji su u slicnom stepenu obuzeti ali to je redje...sa druge strane zena koja slusa dzez i razume ga , to je 1 na 10 miliona...neverovatno, ali istinito...zato kada se u dzezu pojavi dama koja je autor ili reproduktivac koji razume tu muziku ona je u najmanju ruku genije... danas ih ima jako malo jer zlatno vreme jazza je proslo sad je sve pomalo linijski i bez amplituda sa cool jazzom... popularna muzika je nesto sasvim trece i tu smo svi na istom jer i muski i zesnki pol poprilicno dobro razumeju sta valja a sta ne...kada bih birao novi zivot a da se lisim faze kada sam voleo i uzivao u roku, radije bi bio klosar kao baskijat ali da mi to ne oduzmu.

Знам, али опет долазимо до закључка да смо другачији, због чега у данашњем свету наметнуте коректности можемо лако добити разне непријатне епитете у складу са идеологијом данашњице.
Али како је могуће да жена готово да нема у сфери посла који се зове обрада звука ?

Да се не лажемо, жене слушају лаке ноте, па самим тим нису способне да препознају ђубре као што је турбо-фолк или турбо-поп, да није тако оне би биле једнако засупљене и на концертима метал, панк, реп и остале некомерцијалне и мање комерцијалне музике.

Да се не лажемо, жене слушају лаке ноте, па самим тим нису способне да препознају ђубре као што је турбо-фолк или турбо-поп, да није тако оне би биле једнако засупљене и на концертима метал, панк, реп и остале некомерцијалне и мање комерцијалне музике.

Ja sam žena i muka mi je od ovakvih tema. Itekako prepoznajem đubre.

Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back