Зашто жене имају тако лош музички укус

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
18.586
Знам да ће се свака жена позивати на неки пример који одудара од ове већине, али чињеница је да већина женске популације има ужасан музички укус.

Са друге стране жене немају скоро никакав допринос када је у питању музичка продукција у било ком жанру, евентуално се појаве као текстописци женским извођачима.

Знам да ће се свака жена позивати на неки пример који одудара од ове већине, али чињеница је да већина женске популације има ужасан музички укус.

Са друге стране жене немају скоро никакав допринос када је у питању музичка продукција у било ком жанру, евентуално се појаве као текстописци женским извођачима.

Potpuno si u zabludi rajko.

kad nadjes zenu sa dobrim muzickim ukusom oma je zeni...ja imam test, uvek kazem da me najvise opuste kaliopi i bato pa ako se primi i pocne da je pevusi, oma ide noga u dupence i ostanem solo da slusam john lee hookera :hahaha:

- - - - - - - - - -

kad vec spomenuh...

Ја говорим о чињеницама и достављам доказе, ево рецимо да узмемо за пример књижевност.
Списак најугледнијих српских књижевника на коме се налази око 233 имена, а од тога је свега 23 женских књижевника.

https://sr.wikipedia.org/sr/Списак_српских_књижевника

kad nadjes zenu sa dobrim muzickim ukusom oma je zeni...ja imam test, uvek kazem da me najvise opuste kaliopi i bato pa ako se primi i pocne da je pevusi, oma ide noga u dupence i ostanem solo da slusam john lee hookera :hahaha:

Ма није битан лични однос према овој проблематици, нити ја тврдим да су такве жене по правилу лоше. Лоши људи могу да слушају добру музику и обрнуто.

Pun je televizor argumenata Rajko.
Немам ТВ одавно, за мене је то превазиђени медиј. Ово је време интернета.

Ја говорим о чињеницама и достављам доказе, ево рецимо да узмемо за пример књижевност.
Списак најугледнијих српских књижевника на коме се налази око 233 имена, а од тога је свега 23 женских књижевника.

Ма није битан лични однос према овој проблематици, нити ја тврдим да су такве жене по правилу лоше. Лоши људи могу да слушају добру музику и обрнуто.

kako bi se osecao kada bi saznao da ogroman broj zena se puno vise razume u muziku ili knjizevnost od tebe?
Ili u Psihologiju mozda, hm?

Dokaz da žene imaju loš muzički ukus je polna raspodela književnika? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače, tvrdnja je tačna.

Ljudi imaju loš muzički ukus: muškarci, žene, deca... svastike...

Oсим увреда и клозетског речника да ли имате било какав аргумент ?

Ovo pitanje bi se moglo pre uputiti Vama kao postavljacu teme - gde su ARGUMENTI za izrecenu tvrdnju?
Kao i :
- sa koje pozicije Vi donosite ovakve zakljucke, koliko ste merodavni, da li ste muzicki strucnjak, imate li odgovarajucu strucnu i obrazovnu spremu za to, ... ?
- na bazi kog, kolikog i kakvog uzorka, koji ste "proucavali", dolazite do ovakvog zakljucka?
- koji muzicki zanr Vi preferirate: klasicnu instrumentalnu - simfonijsku, kamernu, koncertnu, ..,
vokalnu - crkvenu, svetovnu, .... dzez, rok, metal,....... , ili, mozda, novokomponovanu, turbo ... ?
To bi umnogome objasnilo svrhu otvaranja ovakve teme, kao i ugao posmatranja, aspekte, ton i smisao iste.

Ili je sve ovo samo provokacija jer ste zbog neceg kivni na zene.
SAG/vet.

Poslednja izmena:
Oсим увреда и клозетског речника да ли имате било какав аргумент ?

Mizoginija. Konzervirano mizogeno hriscanstvo na ovim prostorima kojim si izlozen decenijama.

Need more?

Pise cirilicom - znavi kvazi naciJonalista. Pogledajte me, pogledajte me, pisem cirilicom, ja sam pravi Srbin.

kako bi se osecao kada bi saznao da ogroman broj zena se puno vise razume u muziku ili knjizevnost od tebe?
Ili u Psihologiju mozda, hm?

Ваууу, какав одговор. Кад не можеш да обраниш већину, нападни појединца и банализуј све.
Зашто сам ти ја битан ? Ја сам само поставио тему и питање. Можеш чак и мене да ставиш у тај табор неукуса, али то и даље не мења питање ''зашто жене имају тако лош музички укус ?''

Могу и ја да издвојим много жена које су изврсни музичари, књижевници, које су дале велики допринос култури, али то не мења питање ове теме.
Немој да се кријеш иза мањине.
Шта је твоја последња карта ? Да ме пријавиш хелсиншком одбору, пошто нисам политички коректан у овом свету лажи ? Да сам сексиста ?

Dokaz da žene imaju loš muzički ukus je polna raspodela književnika? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače, tvrdnja je tačna.

Ljudi imaju loš muzički ukus: muškarci, žene, deca... svastike...
Али зашто је то тако доминантно код жена ?

Mizoginija. Konzervirano mizogeno hriscanstvo na ovim prostorima kojim si izlozen decenijama.

Need more?

Pise cirilicom - znavi kvazi naciJonalista. Pogledajte me, pogledajte me, pisem cirilicom, ja sam pravi Srbin.

Ko ti drma kavez, kanarinac?
Usredsredi se na temu.
Hriscani postuju bogorodicu ako nisi znao.
Ne pisi o stvarima o kojima blage veze nemas.

Kakva bre "cinjenica" ? Ti ne znas sta je cinjenica zapravo. Za tebe je mizoginija = cinjenica?

ZENE SU ZA MNOGE STVARI, kao danas homoseksualci ili juce crnci, Romi, bili diskriminisani, omalovazavani, mislilo se da su niza bica samo za kuhinju i da bude rasplodna krava, a to sve zbog idiotskog patrijarhata, potpomognutim religijskim konzervisanim mizogenim sumanutim pogledom na svet....Pa samo da pogledamo kako oni shizofreno filozofiraju da je bog muski entitet, a da je zena nastala od nekog dela muskarca....Odvratno....Ne treba sabirati 2+2 da bi znao da je 4, tj odakle mizoginija u tebi, i jos si morao da je pokazes, izbacis iz sebe - da otvoris temu.

Cak su zene danas dostigle mozd ai prestigle muskarce i u sviranju gitare, sto je npr za mene totalno "macho mojo, androgena pojava". Ali zeznuli smo se. I tu zene isto razvaljuju, identicno kao i muskarci.
Kada cete shvatiti da pol i nije toliko bitan za skoro sve stvari? Boja koze, vrsta seksualnosti, boja ociju itd? :roll:

Obozavam da citam i casopise o automobilima, i primecujem da sve vise i vise zena testira automobile, pise clanke, govori o mehanici, i zaista, to su kvalitetni clanci. Kada bih bio mizogen kao ti, pohvalio bih sada zene rekavsi - "Napisala clanak i testirala automobil, kao da je muskarac znalac testirao". :mrgreen:

Pogledaj ove, sviraju bolje od tebe i svih tvojih prijatelja muzicara, od svih muskaraca iz tvog grada itd. A zensko. Eeej, ma mora da je plejbek a ? :roll:

- - - - - - - - - -

Ko ti drma kavez, kanarinac?
Usredsredi se na temu.
Hriscani postuju bogorodicu ako nisi znao.
Ne pisi o stvarima o kojima blage veze nemas.

To sto si zatucani vernik, ne znaci da "imas blage veze". Pre ce biti da ti nemas blage veze a ne ja.
Hriscani postuju Bogorodicu (pise se velikim B slovom krelcu) jer je rodila MUSKO, NAVODNO DETE BOGA.
Pa sta ako je postuju, cela religija je MIZOGENA, HOMOFOBNA I RASISTICKA. Ma uzasna. Ne znam da li postoji knjiga vecih uzasa od tih "svetih knjiga" koje uce o ne-nasilju i "miru" (a sirili se nasiljem i agresijom).

Ja sam usredsredjen na temu, i lepo sam napisao - u pitanju je cista mizoginija, lik ima mizogene diskriminatorne ideje, i ova tema ce biti zakljucana 100% videces, jer isfrustrirani kvazinaciJonalista leci ovde neke svoje komplekse koji su produkt odbijanja zenskog roda i neshyebanja,

Ваууу, какав одговор. Кад не можеш да обраниш већину, нападни појединца и банализуј све.
Зашто сам ти ја битан ? Ја сам само поставио тему и питање. Можеш чак и мене да ставиш у тај табор неукуса, али то и даље не мења питање ''зашто жене имају тако лош музички укус ?''

Могу и ја да издвојим много жена које су изврсни музичари, књижевници, које су дале велики допринос култури, али то не мења питање ове теме.
Шта је твоја последња карта ? Да ме пријавиш хелсиншком одбору, пошто нисам политички коректан у овом свету лажи ? Да сам сексиста ?

generalno, zene su( priblizno) u nivou muskaraca.Kazem priblizno jer nisam merodavan da dajem tacan sertifikat.

Ima ih ogroman broj koje su recimo superiorne u odnosu na tebe u svakom pogledu.
I pazi, ni jedna od njih ovde nije otvorila temu: Zasto je gambino tako inferioran?

Prosto jer si na tom nivou razvoja.
To je odgovor koji je jasan svakom pismenom coveku.

Poslednja izmena:

A ti znas sta j emanjina, sta vecina.....Radio si neko sociolosko, kulturolosko, antropolosko ili psiholosko istrazivanje?

Ne mozes postaviti ozbiljnu recenicu sa "zasto zene ______ pa sada ovo, ono, itd. ". Treba tu prefiksa - NEKE, SVE, JEDNA, NIJEDNA.... Nema zene i gotovo, pa sad moze se odnositi na sve zivo.
Neke zene mogu imati los ukus, kao i neki muskarci, a nikako SVE, niti tvoje VECINE, jer su to TVOJA SUBJEKTIVNA MIZOGENA LUPETANJA, a ne produkt naucnog objektivnog merenja.

Za svaki tvoj primer "zene loseg muz. ukusa" ja cu ti navesti po 2 muskarca loseg muz ukusa i tako mozemo da se igramo do broja 7 milijardi, da bi na kraju sabrao i uvideo da si MIZOGEN i da je u tome kvaka.

Zato, ne traci i svoje i tudje vreme uz vetar, vec idi leci tu mizoginiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back