Знам да ће се свака жена позивати на неки пример који одудара од ове већине, али чињеница је да већина женске популације има ужасан музички укус.
Са друге стране жене немају скоро никакав допринос када је у питању музичка продукција у било ком жанру, евентуално се појаве као текстописци женским извођачима.
Kakva bre "cinjenica" ? Ti ne znas sta je cinjenica zapravo. Za tebe je mizoginija = cinjenica?
ZENE SU ZA MNOGE STVARI, kao danas homoseksualci ili juce crnci, Romi, bili diskriminisani, omalovazavani, mislilo se da su niza bica samo za kuhinju i da bude rasplodna krava, a to sve zbog idiotskog patrijarhata, potpomognutim religijskim konzervisanim mizogenim sumanutim pogledom na svet....Pa samo da pogledamo kako oni shizofreno filozofiraju da je bog muski entitet, a da je zena nastala od nekog dela muskarca....Odvratno....Ne treba sabirati 2+2 da bi znao da je 4, tj odakle mizoginija u tebi, i jos si morao da je pokazes, izbacis iz sebe - da otvoris temu.
Cak su zene danas dostigle mozd ai prestigle muskarce i u sviranju gitare, sto je npr za mene totalno "macho mojo, androgena pojava". Ali zeznuli smo se. I tu zene isto razvaljuju, identicno kao i muskarci.
Kada cete shvatiti da pol i nije toliko bitan za skoro sve stvari? Boja koze, vrsta seksualnosti, boja ociju itd?
Obozavam da citam i casopise o automobilima, i primecujem da sve vise i vise zena testira automobile, pise clanke, govori o mehanici, i zaista, to su kvalitetni clanci. Kada bih bio mizogen kao ti, pohvalio bih sada zene rekavsi - "Napisala clanak i testirala automobil, kao da je muskarac znalac testirao".
Pogledaj ove, sviraju bolje od tebe i svih tvojih prijatelja muzicara, od svih muskaraca iz tvog grada itd. A zensko. Eeej, ma mora da je plejbek a ?
- - - - - - - - - -
Ko ti drma kavez, kanarinac?
Usredsredi se na temu.
Hriscani postuju bogorodicu ako nisi znao.
Ne pisi o stvarima o kojima blage veze nemas.
To sto si zatucani vernik, ne znaci da "imas blage veze". Pre ce biti da ti nemas blage veze a ne ja.
Hriscani postuju Bogorodicu (pise se velikim B slovom krelcu) jer je rodila MUSKO, NAVODNO DETE BOGA.
Pa sta ako je postuju, cela religija je MIZOGENA, HOMOFOBNA I RASISTICKA. Ma uzasna. Ne znam da li postoji knjiga vecih uzasa od tih "svetih knjiga" koje uce o ne-nasilju i "miru" (a sirili se nasiljem i agresijom).
Ja sam usredsredjen na temu, i lepo sam napisao - u pitanju je cista mizoginija, lik ima mizogene diskriminatorne ideje, i ova tema ce biti zakljucana 100% videces, jer isfrustrirani kvazinaciJonalista leci ovde neke svoje komplekse koji su produkt odbijanja zenskog roda i neshyebanja,