Zasto zene idu coporativno u WC/toalet?

pa u rancu rolna papira za ne daj boze!

pa nekako i kad vidis poznatog cika seru toplo ti oko srca, ko da si kuci doso :mrgreen:

значи усе насе и подасе
паметно
ја у џепу увек имам за не дај боже
никад не знаш кад и где може да те прићера

- - - - - - - - - -

ма смоква је права смоквица слатка мала плавушица:D

kod nas ti daju onaj providni papir roza boje,dva komada...
a inace idem kolektivno u wc kad jedna ode,pa odusevljeno se vrati sa pricom,jao morate da vidite,ima dezodoransi,tamponi ulosci,super je sredjeno,sve mirise,a lavabo:zaljubljena:,onda se sve naguramo da slikamo lavabo:zcepanje:
posle ne znam sta cu sa tim slikama

- - - - - - - - - -

значи усе насе и подасе
паметно
ја у џепу увек имам за не дај боже
никад не знаш кад и где може да те прићера

- - - - - - - - - -

ма смоква је права смоквица слатка мала плавушица:D

:eek:
slatka mala,glave otkida zubima

Moj drugar uhvatio dve gospođe kako kradu dezodoranse, osvezivace vazduha, uloske, kreme za ruke i ne znam još koje sitnice sa kojima je punio ženski toalet. Primetili konobari da nestaje a otprilike je set svega navedenog 20-30 evra, i pratili jedno mesec dana dok nisu bili sigurni da su one. Sačeka njih on na izlazu i sapne "Molim vas, znamo šta radite, da ne bi bilo problema sada izađite i nemojte da vas više vidim u lokalu" Ova jedna iskolacila oči, kaže, "Sram vas bilo, otkuda vam pravo da nas optuzujete" Kaže on " Je l treba sada da zovnemo policiju i istresemo obe torbe na stol?" Ucutase i pokupise se van.:lol:
Inače, obe doterane i lepo obučene, znači cirkus. Sada da me Smokva i Dive ne napadnu al baš fine, kao da su njih dve, eto :malav:

Kako Troja primeti neki dan.. qq se dešava sa ovom pojavom, ona metastazira, od jedva punoletnih, preko riba, do milfa.

Žene idu u toalet coporativno, nekada dve, nekada tri, nekada i više..

Mature/babe već idu same.

U čemu je kvaka?
:lol:
PS. Oni koji to nisu primetili neka ne komentarišu, ja to vidim svako veče i sresti samu ženu na izlazu/ulazu u toalet spada u domen naučne fantastike. Kako rekoh, neku babu mosh sresti preko dana u nekom restoranu ili na svadbama/festama :malav:
Ja idem sama u WC... ispisam se, ispovracam se i vratim se nazad da pijem...
A zene u klubovima idu zajedno u WC zbog bezbednosti i traceva... koliko je samo muskih sudbina odluceno u tim WCima, pa zakonom bi ih zabranili i odredili pisanje po zbunju... ali ni to vam ne bi pomoglo...

Kako Troja primeti neki dan.. qq se dešava sa ovom pojavom, ona metastazira, od jedva punoletnih, preko riba, do milfa.

Žene idu u toalet coporativno, nekada dve, nekada tri, nekada i više..

Mature/babe već idu same.

U čemu je kvaka?
:lol:
PS. Oni koji to nisu primetili neka ne komentarišu, ja to vidim svako veče i sresti samu ženu na izlazu/ulazu u toalet spada u domen naučne fantastike. Kako rekoh, neku babu mosh sresti preko dana u nekom restoranu ili na svadbama/festama :malav:

chachaksh na sitno na svaki prvi u nedelji, ko neka sojka, aj bre pogodi ih u cilj mendzajno. skini rukavice i karte na sto
mislis da si suptilan. jes curac, uvek na kraju padnes za slobodu picopaceniku

- - - - - - - - - -

Ja idem sama u WC... ispisam se, ispovracam se i vratim se nazad da pijem...
A zene u klubovima idu zajedno u WC zbog bezbednosti i traceva... koliko je samo muskih sudbina odluceno u tim WCima, pa zakonom bi ih zabranili i odredili pisanje po zbunju... ali ni to vam ne bi pomoglo...

kazi doktoru da ti proimeni antipsihotike

Poslednja izmena:
Moj drugar uhvatio dve gospođe kako kradu dezodoranse, osvezivace vazduha, uloske, kreme za ruke i ne znam još koje sitnice sa kojima je punio ženski toalet. Primetili konobari da nestaje a otprilike je set svega navedenog 20-30 evra, i pratili jedno mesec dana dok nisu bili sigurni da su one. Sačeka njih on na izlazu i sapne "Molim vas, znamo šta radite, da ne bi bilo problema sada izađite i nemojte da vas više vidim u lokalu" Ova jedna iskolacila oči, kaže, "Sram vas bilo, otkuda vam pravo da nas optuzujete" Kaže on " Je l treba sada da zovnemo policiju i istresemo obe torbe na stol?" Ucutase i pokupise se van.:lol:
Inače, obe doterane i lepo obučene, znači cirkus. Sada da me Smokva i Dive ne napadnu al baš fine, kao da su njih dve, eto :malav:

necu da te napadam, jer se i meni to desavalo isto
nestaje sitan inventar, a znam da nije personal
doslo mi da instaliram kameru u prostoriju
al ko da gleda posle nekog kako kaki :sad2:
kleptomanija bolest najmilija

- - - - - - - - - -

si klizava il treba trud?

lusi darlig, pa znas me valjda :zag:
ja sam uvek sa merom..
zivot me naucio, u se i u svoje kljuse :)

Gnjurac darling, znam te unekoliko, znam sta sam propustio. to ide uz rizik i odluke.

nego sta je sa ovim tipom?
divim se muskim odmetnickim temama, pobunama i istinskim namerama da budu slobodni.
al ovaj se picopacenzi sto na sat.
sta mu ga moj titrate sitna jajca?

nemo luktrecija shakom o sto bre bre nanu li vam nanule

Gnjurac darling, znam te unekoliko, znam sta sam propustio. to ide uz rizik i odluke.

nego sta je sa ovim tipom?
divim se muskim odmetnickim temama, pobunama i istinskim namerama da budu slobodni.
al ovaj se picopacenzi sto na sat.
sta mu ga moj titrate sitna jajca?

nemo luktrecija shakom o sto bre bre nanu li vam nanule

lusi darlig, ja bih rekla da su to hormoni
a do sada si video valjda kako smo mi na ovom pdfu dusevne :zag:
ajde mnoze i neka testosteronska sa sakom o sto :)

nisam ja fina,to je dive:nisamja:
ja ni nemam tasnicu,sve sto maznemo trpamo u divkinu torbu,vidi kod nje:whistling:

Back