AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.229
.. наводно су дучевна .. односно духовна бића ...које суштина САМО занима .. а не анбалажа ?!
ПЛИИИИЗ ВТФ
Који би био ваш поглед ?
ПЛИИИИЗ ВТФ
Који би био ваш поглед ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. наводно су дучевна .. односно духовна бића ...кој есуштина занима .. а не анбалажа ?!
ПЛИИИИЗ ВТФ
Који би био ваш поглед ?
Jes da sam alkoholisan, ali nisam razumeo.. наводно су дучевна .. односно духовна бића ...које суштина САМО занима .. а не анбалажа ?!
ПЛИИИИЗ ВТФ
Који би био ваш поглед ?
Jes da sam alkoholisan, ali nisam razumeo
to već ima logike.. не брини .. пост ј еионако з ажене .. девојке ...
to već ima logike
Зашто жене ..девојке .. да извините 'заболе' за то како и одакле кућа кола новац .. ствари у фрижедеру .. орману .... викендице ..
Zene imaju prirodan nagon da svog muskarca omalovazavaju. Da velicaju njegove greske a minimiziraju njegove uspehe.Маааа дааајјј
Шта је у питању ?
Који то хормони недостају за порицање постојања каузалности узрока и последице .
Или се просто праве блесаве ..... или нека посебна врста алцахмера .. селективнога .. фемогеноалцајмер...
Што УСАфармаколиогија не направи некакве пилуле за комплетирање хемијскога коктела
Itekako me zanima.
Imas li jos pitanja?
Te koje to rade su loše ženske.Zene imaju prirodan nagon da svog muskarca omalovazavaju. Da velicaju njegove greske a minimiziraju njegove uspehe.
Nisu lose zene nego su jednostavno zene....take It or leave itTe koje to rade su loše ženske.
Ne treba birati loše žene.
Neam pojma, nemam tih problema. Očigledno da nisu sve iste.Nisu lose zene nego su jednostavno zene....take It or leave it
Te koje to rade su loše ženske.
Ne treba birati loše žene.
Po mom uzorku jesu doduse postoje varijacije na zadatu temu Ali sustina I'm je istaNeam pojma, nemam tih problema. Očigledno da nisu sve iste.
Takve si našao. Bolje biraj pa će ih i zanimati![]()
мој поглед на твој поглед је већ пун суза.. наводно су дучевна .. односно духовна бића ...које суштина САМО занима .. а не анбалажа ?!
ПЛИИИИЗ ВТФ
Који би био ваш поглед ?
мој поглед на твој поглед је већ пун суза
теби бих, да сам докторица, преписала да до краја живота немаш жену.. надам се од смеха![]()
теби бих, да сам докторица, преписала да до краја живота немаш жену
није за свакога![]()
она фина, хоће љубав, заједничко сазријевање, кредите, кућу, породицу..... јесте.. није ни за једну да се пати ....ни дан.. ни сат .. а камоли за дуже ...